Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 20:42:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173632 пъти)

Bunny87
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #90 -: юли 17, 2012, 16:35:39 »

Ами искам да стане хубава и весела сватба. Ние сме повече по народните неща. Ето например брат ми се жени скоро и тяхната сватба е в Марицата, аз не искам да е в хотел а в ресторант. Бюджет има само за ресторанта но родителите плащат. Предполагам около 4-5 хиляди има за ресторанта. Другото ние си покриваме, околко 100 - 120 човека.
Просто искаме да стане една готина сватба с много танци и емоции.
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юли 17, 2012, 20:59:37 »

Момичета, имате ли идея къде в Пловдив мога да закупя посребрена мека тел?
Активен
anda_panda
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 18, 2012, 00:18:13 »

Bunny87 нашата сватба ще бъде в ресторант Глобус, 110-120 човека. Условията там ни харесаха най-много, цената на куверта е около 24 лв. на човек. Има хотелска част ако имате гости от други места. Предлагат и украса и към нея смятаме да добавим много живи цветя. За сега сме доволни от отношението им.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юли 18, 2012, 07:11:25 »

Bunny87 може да хвърлите едно око на Малък Бунарджик. Аз лично съм много доволна от тяхното представяне на сватбата. Не надписаха сметки, спазиха си уговорките, сервитьорите бяха като невидими, а кувертите са много приемливи за голямо количество храна. Дансинга е малък, но това беше в плюс понеже дори и малко хора да танцуват не изглежда празен, а ако са много има място за всички!
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #94 -: юли 18, 2012, 07:46:07 »

Bunny87 нашата сватба ще бъде в ресторант Глобус, 110-120 човека. Условията там ни харесаха най-много, цената на куверта е около 24 лв. на човек. Има хотелска част ако имате гости от други места. Предлагат и украса и към нея смятаме да добавим много живи цветя. За сега сме доволни от отношението им.
Ресторант Глобус е добро място и цените са приемливи.За тържества до 120 човека е идеален.Малък Бунарджик също е хубав ресторант с подобен капацитет (и малко в аванс), който и да изберете, няма да е грешка.Доверете се най-вече на личния контакт и впечатления на място.
Активен
desislava_b87
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #95 -: юли 18, 2012, 15:43:53 »

Здравейте момичета....

чета ви редовно ,на мен ми остава само месец и родителите сега разбраха че няма време...тичане и обикаляне започва стабилно като се прибере баща ми от Италия и свекървата от Гърция  diablo diablo

исках да попитам,знам че има тема за медицинските но не намерих това което ми трябва там... някоя от вас изкарвала ли е скоро и каква е цената...през какви кабинети се минава ?!

за ресторанта както казах, ние ще сме в ресторант Дядовата къща... за сега още обсъждаме меню,знам какво искам но според нашите е малко..а хората са дошли да хапнат  angry какво да ви кажа... сега преди  2 месеца разбрахме че чакаме и бебе ,така че до някъде се радвам че роклята все още не е поръчана! но на 6-ти отивам и за нея, взех си част от аксесоарите,другата половина когато отида за роклята за да съчетая нещата....
само dj не сме сигурни  него,управителката ми каза че работят с един ,който е добър и умее да води на доста добра цена... но още не сме се срещнали
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юли 18, 2012, 15:54:08 »

Деси ние си извадихме медицинските по каналния ред
1. Отиваме в РЗИ да ни вземат кръв за васерман 10 лв на човек. Ти като бременна може и да имаш право на безплатен.
2. Във сряда и в петък след 13 часа се взимат резултатите
3. Ние съчетахме вземането на резултатите с печата от психодиспансера, който се намира до Хирургиите на Пещерско
4. Психодиспансера 12 лв. на човек. Става за 15 минути.
5. При джипито за заверка и това е! Моята го завери без пари, а на мъжа му искаше 5 лв.
Активен
desislava_b87
Любопитен
*

« Отговор #97 -: юли 18, 2012, 16:34:30 »

Много ти благодаря за точния и изчерпателен отговор миличка!!! ще ми е от полза!  10x
Активен
Bunny87
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #98 -: юли 19, 2012, 15:38:54 »

Да ви питам къде може да видя албуми със снимки на сватби от Пловдив?
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юли 19, 2012, 15:43:03 »

Ами набележи си няколко фотографа и иди при тях. Всеки ще ти предостави албум от сватби които е снимал!
Активен
djdimi
Професор

dimifoto.weebly.com

« Отговор #100 -: юли 19, 2012, 21:53:11 »

Да ви питам къде може да видя албуми със снимки на сватби от Пловдив?
Във повечето видео и фото студия разполагат с портфолио от сватби снимани в Пловдив и окръга, също няколко сватбени агенции, музиканти и DJ от Пловдив разполагаме с богата информация за подходящите места за фото и видеозаснемане в Пловдив.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юли 20, 2012, 00:14:49 »

Особено музикантите и ди джеите, които са решили и да снимат  funnytooth
Активен
djdimi
Професор

dimifoto.weebly.com

« Отговор #102 -: юли 20, 2012, 08:57:43 »

Особено музикантите и ди джеите, които са решили и да снимат  funnytooth
Всеки има право на избор и посока на развитие...живеем в "демократично" общество...smile
Активен
desislava_b87
Любопитен
*

« Отговор #103 -: юли 20, 2012, 13:51:31 »

Момичета,помагайте с добър фризьор в Пловдив .... наближава деня а само некадърници ми се падат... дала съм 100 лева за 4 прически до сега и никоя не става така както искам...а повярвайте ми всяка си слага допълнително по нещо от нея...искам толкова проста прическа с цвете в косата...дори косата е прибрана  beating beating beating beating
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юли 20, 2012, 22:40:05 »

Аз препоръчвах на лични една фризьорка, но откакто бяхме при нея със сестра ми не смятам да я споменавам повече... Сестра ми и показа прическата, която иска и фризьорката заяви, че това не е булченска прическа crazy (къдрици с цвете от едната страна).Явно е приела твърде лично това, че не сме ходили скоро при нея...
Ще пиша на лични за едно момиче, от което съм много доволна.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: