Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:40:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173345 пъти)

armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #330 -: септември 30, 2012, 15:06:04 »

И аз бих препоръчала Коцето,той ме гримира са сватбата ми и от тогава само при него правя грим good
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: септември 30, 2012, 19:41:31 »

tonzita, и аз съм за салон "Добо и Капели" с две ръце smile Коцето е много добър, а също и Дани, мен тя ме гримира на сватбата, можеш да видиш снимки в сватбения ми албум. Гримът не мръдна от сутринта на сватбата до другата сутрин. И двамата се справят страхотно! Работят с Kryolan, това е най-добрата козметика и всички професионални гримьори работят с нея.
Другият много добър за грим е Слави Стоянов. За него, който и да питаш ще получиш само добри отзиви. Потърси го във фейсбук, за да видиш снимки. От тези тримата, който и да избереш няма да съжаляваш  good
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: септември 30, 2012, 21:44:27 »

А колко е булченския грим в "Добо и Капели"? Повечето взимат 50-60лв, там по-скъпо ли е?
Активен
Theya
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: октомври 01, 2012, 09:02:57 »

Не миля, че е по- скъпо. Прическа и грим за сватбения ден- 120 лв.
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #334 -: октомври 01, 2012, 09:31:13 »

Благодаря за съветите Ви. Аз се обадих на Ангел. Преди време е работил  в един салон в близост до моста на Герджика, но сега до колкото разбрах работи самосиндикално. Тази седмица трябва да се уговорим за пробен грим. Някой от вас възползвал ли се е от услугите му?
Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #335 -: октомври 02, 2012, 06:09:39 »

Момичета, ако на някоя от вас й предстои да си вади психостатус от диспансера (за медиц. за граждански брак), ОБЕЗАТЕЛНО да каже ако е бременна - безплатно било, а иначе 12 лв. И ако като мен сте си правили покрай бременността и васермана – ще ви излезе за без пари  yahoo
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #336 -: октомври 03, 2012, 09:57:57 »

Тъй като преди време се развихри дискусия за въпросните бележки от психото, обещах тогава да дам информация за община Родопи. В медицинското ми е вписан васермана, личната даде заключение, че съм ОК. От общината ми видяха документите и казаха, че не е необходимо психо от психодиспансера, на което да пише "Не се води на учет", а може да се сложи печат, че съм минала такъв лекар. Т.е. печат можете да получите, ако личният ви лекар ви изпрати при психиатър или невролог, или от самата поликлиника ви ударят такъв печат. Дано съм била полезна  Wink
Активен
sen3h
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #337 -: октомври 03, 2012, 18:35:46 »

Здравейте и аз реших да споделя мнението за моята сватба, която беше през август 2012 в Пловдив. Хотел Екзотик ни беше препоръчан от агенция Нина Стил. Много хубав ресторант, новата управителка е страхотна, много добър професионалист. Управителя на ресторанта също си свърши работата. Не ни излъгаха в сметка или нещо подобно. Това, което не беше, както трябва е, че когато влязоха гостите салатите още не бяха сервирани и трябваше да чакаме. А другото, което трябва да се спомене е, 4е гарнитурата просто беше под всякаква критика. Явно готвача заслужава тази критика. Много съм доволна от Нина Стил. Професионалист, украсата беше супер. Крайно разочарована останах само от фотографката Руска Иванова!!! Когато някой притежава хубав фотоапарат, неозначава че това го прави фотограф!!! С голямо уважение кум Г/жа Иванова, но снимките ни са изключително НЕпрофесионални, нито обработени, нищо.... Аз държах на хубав фотограф, това е най/вайното, освен видеото. Съжалявам много, много ме е яд, защото това в единствения такъв ден в живота на човек. Доверих се на Нина, но я съветвам повече да подбира хората, с които работи....
Активен
sen3h
Регистриран

« Отговор #338 -: октомври 03, 2012, 18:58:17 »

Искам още на препоръчам на всички, не само бъдещи булки, цладкарница Сладък рай в Пловдив. Неверотна торта имахме на нашата сватба, а и държа да отбележа, че не беше дори скъпа. Обиколих много сладкарници, не съм гледала цена, просто исках да ми хареса на окрасата. Цените са горе/долу еднакви от 2/2,20 до 2,80/3,00 лева парчето. Нашата беше 2,10 парчето и не се доплаща отделно за украсата. На повечето места искат отделно пари за украсата. За тази цена НЕ очаквах хубав вкус, но останах приятно изненадана!!! Страхотна торта, нямам думи!!!! И то за тази цена....
Сладкарницата ми беше препоръчана първоначално от управителя на Сватбен Дом. Приех го като реклама и не повярвах. Но след 2 дена обикаляне се убедих сама!!! Носят я малко преди разрязването, което е също голям плюс!!!
Активен
sen3h
Регистриран

« Отговор #339 -: октомври 03, 2012, 19:48:02 »

Някои попитаха, къде може да си настанят гостите в Пловдив. Моите гости настаних в бившия хотел България, сега се казва Starhotel. Цените са, както някой във форума спомена, 32 лева единична и 49 двойна, но ние бяхме над 36 човека и цената беше 35 лева джойната, а 50 тройка. ПОстоянно им се обаждахме да променяме бройката и от тяхна страна нямаше никакъв проблем!!! От този хотел няма друго по/изгодно, дори и къщите за гости са по 20 лева на човек, т.е. 40 двойна...
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #340 -: октомври 03, 2012, 21:39:29 »

Някои попитаха, къде може да си настанят гостите в Пловдив. Моите гости настаних в бившия хотел България, сега се казва Starhotel. Цените са, както някой във форума спомена, 32 лева единична и 49 двойна, но ние бяхме над 36 човека и цената беше 35 лева джойната, а 50 тройка. ПОстоянно им се обаждахме да променяме бройката и от тяхна страна нямаше никакъв проблем!!! От този хотел няма друго по/изгодно, дори и къщите за гости са по 20 лева на човек, т.е. 40 двойна...
Споделям мнението за Starhotel (бившият България), мои приятели също са отсядали там, цените са прилични и обслужването е добро.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: октомври 04, 2012, 00:44:26 »

Здравейте и аз реших да споделя мнението за моята сватба, която беше през август 2012 в Пловдив. Хотел Екзотик ни беше препоръчан от агенция Нина Стил. Много хубав ресторант, новата управителка е страхотна, много добър професионалист. Управителя на ресторанта също си свърши работата. Не ни излъгаха в сметка или нещо подобно. Това, което не беше, както трябва е, че когато влязоха гостите салатите още не бяха сервирани и трябваше да чакаме. А другото, което трябва да се спомене е, 4е гарнитурата просто беше под всякаква критика. Явно готвача заслужава тази критика. Много съм доволна от Нина Стил. Професионалист, украсата беше супер. Крайно разочарована останах само от фотографката Руска Иванова!!! Когато някой притежава хубав фотоапарат, неозначава че това го прави фотограф!!! С голямо уважение кум Г/жа Иванова, но снимките ни са изключително НЕпрофесионални, нито обработени, нищо.... Аз държах на хубав фотограф, това е най/вайното, освен видеото. Съжалявам много, много ме е яд, защото това в единствения такъв ден в живота на човек. Доверих се на Нина, но я съветвам повече да подбира хората, с които работи....
Кога е била вашата сватба /дата имам предвид/? За фото Иванова направо не можех да повярвам,когато прочетох поста. Това е фотограф от 14 години,която работи с такъв хъс и мерак и винаги се старае да направи нещо ново и на всяка цена да изпълни желанията на младоженците и затова останах много изненадана от поста ти. Не знам,кой стои зад профила в форума,но мисля,че веднага трябваше да ми се обадиш и този,които е виновен да си понесе последствията. Пиши ми коя е била датата за да мога да реагирам аз!  give_rose
Активен
ambient_girl
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #342 -: октомври 04, 2012, 13:41:49 »

Цитат на: sen3h в Вчера в 19:35:46

Не сте единствените разочаровани от обслужването и храната в х-л "Екзотик" и от "фотографката"  Руска Иванова...това е по-скоро тема за раздел "Свършената и несвършена работа"...
Момичета, знаете ли магазин в Пловдив с добър асортимент от ритуални чаши, кристални и по-обикновени и не много скъпи за шампанско, вино и др ?
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: октомври 04, 2012, 14:59:50 »

ambient_girl в МОЛ Галерия . На първия етаж срещу среброто и онези момичета ,където все предлагат да те масажират  girl_wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: октомври 04, 2012, 19:12:57 »

ambient_girl От постовете ти разбирам,че не си ползвала лично услугите на фото Иванова или се бъркам? Защото,ако не сте я ползвали този пост е крайно неподходящо написан. Според мен можеш да изкажеш лично мнение,ако имаш преки впечатления или си ползвала въпросното фото. Това като /онзи казал,другия споменал или не чул не видял или не разбрал/  за мен не може да бъде адекватно мнение за дадена работа. Ако лично ти си недоволна го разбирам,но ако си чула просто от някой и с лека ръка го подхвърляш в нета,това вече не го разбирам. Колкото до предната потребителка,тя е изразила лично мнение от собствен опит. Има и нещо друго. Когато се препоръчва фото,видео или друго това означава,че се прави среща с въпросния професионалист и се показват материали от неговата работа. Чак тогава младоженците решават дали това е техния човек или не. Убедена съм,че такава среща е имало с момичето от предния пост,защото няма сватба при нас,която да не се е срещнала поне веднъж с хората,които ще работят на тяхното тържество. Много често срещите са по две или три и там ние вече нямаме никакво отношение,защото всеки сам трябва да си реши какво иска, какво му харесва или не.   good И не на последно място искам да кажа,че когато се издават материалите хората си ги разглеждат и до сега не е имало недоволни иначе биха го казали още когато си взимат нещата. Факта,че всички си гледат албумите още в офиса и виждаме реакциите и радостта им това означава,че всичко е ок!  good
« Последна редакция: октомври 04, 2012, 19:18:37 от Nina Style » Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: