Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 01:40:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173700 пъти)

Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #30 -: юни 25, 2012, 15:33:07 »

Освен на античният театър защо не се снимате и на т.нар. Дупка ( вече бивша ) а сега античен стадион  Wink
Колкото до фотографите мога да кажа, че всичко е крайно индивидуално, много си зависи от младоженците, има хора, които не са фотогенични ако ще да ги снима , който и да било, други много се спичат, трети не обичат нещата да са раздвижени и т.н.
Аз исках да се забавлявам на макс , а това винаги си личи.  tease tease tease
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #31 -: юни 25, 2012, 19:18:11 »

Tsutsi, определено и Античният стадион е в списъка. Все пак ще проверя официално колко би струвало за фотосесия в Античният театър и ще споделя за други бъдещи булки  good
Активен
Chelsea
Новак
*
Публикации: 11

Guns N' Roses - November Rain

« Отговор #32 -: юни 26, 2012, 10:04:31 »

За покани има едно магазинче точно срещу входа на Света Марина има разнообразие и мисля, че са най-добрите цени в града!
Магазинчето с/у църквата Света Марина е Маджи Дизайн smile Често минавам оттам имат наистина голямо разнообразие smile
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #33 -: юни 26, 2012, 19:20:03 »

Момичета моля Ви помогнете!
От книжарницата над Джумаята си купих картони А4 по0,80лв бройката за сватбените покани. Едни такива тъмно сини, но със сребрист оттенък - и сега проблем - спирали да ги зареждат, а на мен ми трябват още 15 бр... В Слънчогледи в София нямат такива картони, моля ви ако някой знае друга подобна книжарница в Пловдив да ми каже къде!
Активен
did4eto_85
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #34 -: юни 27, 2012, 14:24:44 »

на Гладстон мисля че имаше още един магазин за художествени материали, ако работи разбира се все още..точно в началото е, има едно кафе отпред, пише нещо съюз на бълг.художници..провери там! успех!
Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #35 -: юни 27, 2012, 14:57:41 »

Момичета моля Ви помогнете!
От книжарницата над Джумаята си купих картони А4 по0,80лв бройката за сватбените покани. Едни такива тъмно сини, но със сребрист оттенък - и сега проблем - спирали да ги зареждат, а на мен ми трябват още 15 бр... В Слънчогледи в София нямат такива картони, моля ви ако някой знае друга подобна книжарница в Пловдив да ми каже къде!
Виж в студио Забра (на Шести септември, до Била е близо). Много голяма гама и на страхотни цени. Също много богат избор има тук: http://www.studio-lemon.com/ - намира се на гърба на мол галерия
Успех!
П.с. страхотни са ти станали поканите! Bravo Bravo Bravo good
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #36 -: юни 27, 2012, 21:23:23 »

Благодаря ви момичета, още в петък ще проверя и дано имам късмет, че иначе незнам просто откъде ще изфабрикувам още 30 покани! Иначе аз имам още 2 модела, в същата тема - за родителите и за гостите, радвам се че ви харесват. Скоро ще кача снимки и на оставащите.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юни 28, 2012, 07:32:42 »

Понеже личната ми темичка е заключена, та да ви споделя. Вчера ми се обадиха да кажат, че снимките от следсватбената фотосесия са готови. Видях 4-5 от тях в фейсбук, много са хубави. Ще кача линкче като си взема диска да кажете и вие мнение.

Ако можете да си направите следсватбена фотосесия, направете го. Всичко става много по спокойно и има време за всичко и снимките се получават по-добре!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юни 28, 2012, 07:39:15 »

punk_girl123, а следсватбената фотосесия на същата цена ли е като сватбената или се ползва някакво намаление, защото все пак отнема по-малко време? Ако може даже да говориш в цифри ще е идеално Wink
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: юни 28, 2012, 07:46:09 »

Конкретни цифри ще споделя като отидем да си вземем снимките /което май ще е утре, че мъжът ми е болен в нас с 40 градуса и не му е до снимки/. Но не си мисли, че е много по-малко като време. На нас ни отне около 4 часа, и то щеше да е повече ама бяхме на работа и нямаше как да стане по рано.
Поне нашия фотограф много занимателно и идейно беше подходил и към местата и към светлината и към всеки детайл.
http://www.facebook.com/ditstudio тук има няколко снимки в албума coverphotos. Ако можете вижте ги!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юни 28, 2012, 07:55:58 »

Ооо тези ми харесват много повече Bravo И младоженецът е с по-яка прическа.
А за цифрите ме интересува като съотношение- в деня на сватбата/след сватбата.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юни 28, 2012, 07:57:53 »

За това го препоръчвам, всичко става по добре! Ние все пак я снимахме месец след сватбата!
А и искам да се похваля, че моята прическа я прави мъжа ми!/той не е фризьор и не е хващал маша в живота си/
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #42 -: юни 28, 2012, 10:27:42 »

Pink мъжа ти добре се е справил с прическата ти  Bravo
Снимките с огъня ми харесват , идейка са  good
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #43 -: юни 28, 2012, 11:03:55 »

punk_girl123 , къде го намерихте този път без дупки Wink? Тези снимки ми харесват повече от предишните.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юни 28, 2012, 11:29:34 »

punk_girl123 , къде го намерихте този път без дупки Wink? Тези снимки ми харесват повече от предишните.
Нали ви казах, че фотографа много съвестно се е подготвил! Даже път без дупки е намерил!  Wink

А наистина аз бях много против снимки след сватбата, понеже не са спомен от деня. В последствие обаче, като видях сватбените и ми се прииска още! Определено след сватбата всичко е по спокойно, има време за всичко, няма напрежение а само забавление и това си личи на снимките. Е свързано е и с допълнителни разходи за грим и прическа, но с прическата аз лично намерих по евтин вариант!  blum
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: