Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 23:31:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 12част  (Прочетена 177382 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 22, 2012, 14:21:16 »

Lalena какъв цвят ги търсиш,високи или ниски,с платформа или без,отворени пръсти или не.
Активен
Lalena
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #61 -: юни 22, 2012, 15:35:05 »

Високи, че съм 1.55 smile иначе за цвета, шампанско най-вероятно, с платформа, тъй като са по-удобни.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 22, 2012, 15:36:15 »

нещо такова
Активен
Lalena
Любопитен
*

« Отговор #63 -: юни 22, 2012, 15:42:53 »

Да, нещо подобно.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 22, 2012, 15:53:42 »

Тези ги има в Тенденз
Активен
tweety87
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #65 -: юни 22, 2012, 19:28:10 »

Момичета, може ли някоя от вас да ми даде телефона на Кина Кудева - може и на лични. Мисля да я посетя лично, но първо искам да я питам по телефона за моята дата дали е свободна. Ще съм ви много благодарна give_rose
Това е Фейса-работния на Кина - https://www.facebook.com/pages/Kina-Kudeva-OBICHAITE-KOSATA-SI/339543125852?ref=ts&sk=info  Дано съм била полезна. Успех ! girl_wink
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 23, 2012, 18:10:11 »

tweety87 благодаря ти, днес ходих при нея, показах й какво съм харесала, успокои ме, че може да стане smile Записах си час за пробна, но много се колебая, защото пробните почти не дават реална представа за истинската прическа .. Ще помисля и ще реша
Активен
Lalena
Любопитен
*

« Отговор #67 -: юни 23, 2012, 21:25:02 »

Благодаря ти Gucci. И до Tendenz ще отида да видим дали ще харесам нещо, което хем да е удобно, хем на висок ток.
Активен
tweety87
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #68 -: юни 24, 2012, 14:36:52 »

но много се колебая, защото пробните почти не дават реална представа за истинската прическа ..
m0onlight , какво имаш предвид,  ohah няма да разбереш от пробната, дали ще се справи или не... или като цяло от пробните не се добива ясна представа. Питам, защото аз никога не съм ходила на пробна, дори на бала си се разбрахме с  Makeup и стана супер.  girl_wink
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #69 -: юни 24, 2012, 18:50:45 »

Имам въпросче по отношение на кумувете - може ли да са брат и сестра, не наши, просто по между си.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 24, 2012, 20:04:17 »

Точно кумовете на нашите бъдещи кумове са брат и сестра, но те нямат църковен брак и не знам дали в съответната църква ще позволят  give_rose
Активен
slavinasss
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #71 -: юни 24, 2012, 22:18:39 »

За църквата не се изисква кумовете да са венчани в църква, а просто всеки един от тях да е кръщаван в църква и да има кръщелно свидетелство, което трябва да се носи в църквата, когато се венчаете. А това, че са брат и сестра мисля, че не е никаква пречка.

M0onlight
, Кина може да ти направи пробната точно както ще си на сватбата, стига ти да имаш ясна представа какво искаш и да си си купила вече сватбената рокля и булото, защото те са важни за самата прическа.Когато се разбирахме с нея за моята прическа, тъй като аз искам кок, тя ми каза, че колко ще е изчистен или натоварен с разни орнаменти зависи от това колко е изчистена или пък пищна роклята. Естествено, зависи и какво ще е булото и как ще се закача - над или под кока.Според мен, за да можеш да я ориентираш точно, а и ти да си по-спокойно е добре отидеш с булото и снимка на роклята.Въпреки, че тя е човек с невероятен опит и е направо факир и ми е споделяла, че е правила не една прическа на булка без пробни такива. Но за твое спокойствие гледай да я ориентираш точно какво искаш.

Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 25, 2012, 09:17:49 »

Здравейте момичета,

Искам да попитам дали някой има впечатления от украса на сватбено тържество от агенция Парти Джак?
Благодаря ви smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 25, 2012, 13:50:51 »

slavinasss,
Може ли да споделиш ти след като я ориентира какво искаш като прическа, тя каква цена ти каза? Ако искаш ми пиши на лични. Защото на мен цифрите, които ми изговори имат огромна разлика в пробната и прическата на деня. И как тогава ще ми направи една и съща прическа на 2 различни цени? Пробната е в пъти по-евтина от официалната, а в същото време ще изглежда по един и същи начин?! Според мен няма как да стане. Аз поне не съм видяла фризьорка да го прави nea
tweety87, и за двете имам предвид smile
Активен
vania_20
Любопитен
*
Публикации: 40

[email protected]

« Отговор #74 -: юни 26, 2012, 08:55:42 »

Момичета бях на пробен грим при Вики - страхотна е !!!!! Имам си и фризьорка lol)
но имам голям проблем в събота ни бяха моминските и ергенското парти на края се обединихме и на сутринта когато се пребарахме в морската градина , когато наркомани пребиха момчетата ,сега са с насинени очи - казвайте какво помага и сте пробвали , че сега слагам арника но няма особено голям ефект sad
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: