Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 23:54:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Desirer - 07.07.2012 г.
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Desirer - 07.07.2012 г. (Прочетена 33550 пъти)
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на Desirer - 07.07.2012 г.
«
Отговор #30 -:
юни 08, 2012, 16:07:11 »
Извинявай, обаче фотографът ви е доста нагло парче. Не е Ваша работа да му осигурявате транспорт и за пръв път чувам за такова нещо. Разбира се може да се намести в колата с шаферите ако и те присъстват на фото сесията, на твое място направо бих му заявила, че не е моя работа да му осигурявам транспорт.
Активен
geri_stme
Сватбар
07.07.2012
«
Отговор #31 -:
юни 08, 2012, 19:58:28 »
Честита тема
Активен
geri_stme
Сватбар
07.07.2012
«
Отговор #32 -:
юни 08, 2012, 21:31:53 »
И при нас е така
И фотографа и видео оператора искат ние,да им осигурим транспорта.А аз не знам още,кой ще дойде в нас,дали ще има място,в някоя кола,колко души ще са и пр.,сега трябва и за тях да мисля къде да се возят
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #33 -:
юни 10, 2012, 16:58:57 »
desirer
, честита темичка. Успех с подготовката.
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #34 -:
юни 11, 2012, 13:56:20 »
Честита темичка,Desirer! @}->--Виждам,че напредвате с подготовката,пожелавам ти много спокойствие и усмихнати и положителни дни!Много ми харесват и двата чифта обувки,от Botichelli са нали,супер са :bravo:И роклята е изключителна,с такъв воал ли ще бъдеш,приказка направо
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #35 -:
юни 11, 2012, 21:29:38 »
Хоп-троп и аз тук! Честита темичка
...записвам се да следя последните приготовления за големия ден
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #36 -:
юни 12, 2012, 10:05:36 »
Благодаря Snow_White и gothic_queen.
gothic_queen воала съм го поръчала такъв, но роклята е друга от Холидей е. Нея не съм я показвала тук и на никой, като цяло не съм я показвала
Тази събота и неделя подготовката е в застой, тъй като бяхме на сватба на наши приятели
. Надявам се тази седмица да отметна някоя и друга задача. И установих на тази сватба, че едно ветриллце за летните месеци е задължително, особено покрай фото сесии и други размотавания на открито. Даже се замислям подаръка за дамите на сватбата да е ветрило, но пък не мога да измисля, какво да е за мъжете. Та ако намеря хубави ветрила на добра цена подходящи за подарък за гостенките, ще мисля и за мъжете. Вие ако имате някакви предложения, ще се радвам да споделите момичета, защото помощта ви е незаменима
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #37 -:
юни 13, 2012, 22:48:53 »
Ами в Джъмбо има доста добър асортимент от ветрила и много цветове
, но за подарък за мъжете не мога да дам идея, нищо не ми идва на ум
Или на Илиянци също по китайските бутки може би ще има ветрила и то на добра цена
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #38 -:
юни 14, 2012, 11:19:31 »
emetoem благодаря много, за илиянци се сетих, но за джъмбо не, а той е по близко до нас, задължително ще проверя там. Халките вече са готови, ще ги снимам когато ги взема. Ходих на пробен грим при едно момиче, хареса ми много, как ме направи, единствено моята кожа много бързо се омазнява и по някое време почна да лъщи иии не знам, какво да правя, ще я предупредя следващият път, но дали ще може да се избегне не знам....
Да споделя с вас песента за първият ни сватбен танц, избрахме я още март месец, но не съм ви я споделяла:
Boyz II Men - I'll Make Love To You
http://youtu.be/fV8vB1BB2qc
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
юни 14, 2012, 13:57:07 »
Страхотен избор на песен
Настръхвам само докато я слушам
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #40 -:
юни 15, 2012, 15:40:55 »
Много хубава песен
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #41 -:
юни 15, 2012, 20:34:06 »
Благодаря момичета.
Качих в галерията едни подаръчета за мъжете, взела съм само 5бр. за проба не съм решила на 100% да са те. За жените търся ветрила, но и за тях не съм сигурна. В крайна сметка за жените може да вземем и от тези кутиики вътре с фигурка (снимка в галерията), но за мъжете не ми се искаше такава кутиика, а нещо по различно. Вие какво ще кажете за тези бири-отварачки?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #42 -:
юни 17, 2012, 21:53:38 »
desirer , пожелавам ти най-красивата и най-веселата сватба от всички булки в този форум. Случайно попаднах на дискусията по повод транспорта на фотографа и оператора на твоята сватба и по принцип при другите сватби. Моят съвет е при вече свършен факт и приети договорни отношения да ангажираш твой близък съученик, съсед, състудент с приятелка или без , да транспортира фотографа и оператора. Транспорта на тези две лица е едно от условията за тяхната добре свършена работа. Не слушай и не се влияй от коментарите на другите булки от форума, поради простата причина, че са твърде ...... Все едно тези двама господа сватбата на комшията ще снимат. Елементарни мнения на всики булки в твоята тема има . Моята фирма беше единствената в София от 2005 г. до 2010 г. , която предоставяше транспорт на тези две лица / става въпрос за оператора и фотаграфа въпреки, че единия винаги не съм наемал аз / и клиента не се притесняваше и никой не го притесняваше за подобно нещо. Всяка сватба беше подсигурена с автомобил и шофьор / шофьора беше техник и нищо не разбираше от фотография и видео /. Всичко това на определена цена, калкулирана в услугата и надлежно описана. Всичко това описано от мене има за цел единствено да те накара да организираш транспорта на тези двамката хубостници, които от всичко друго разбират, но от транспортирането си не. А нещата са толкова лесни, просто когато сключваш сделката мислиш за всичко.
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #43 -:
юни 18, 2012, 09:33:24 »
Благодаря за мнението
Pachoran
, аз вече съм организирала транспорта на фотографа, всичките ми близки приятели, като им казах си предложиха услугите, аз питах тук момичетата за мнение, за да разбера как е при тях. Факт е, че се сетих да попитам, след като вече бяхме капарирали, преди това не ми беше казано и аз не се сетих да питам, то за всичко ли да мисля....
А самото капаро е придружено от касова бележка и оферта, договор няма. Когато попитах за договор ми отговориха, че не бил юридически изпипан все още... каквото и да значи това.
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #44 -:
юни 21, 2012, 09:19:15 »
Здравейте, да побутна малко темата с информация. Като цяло съм си на работа и имам само време да мисля някакви неща, но не и да ги осъществявам
. Ходихме на дегустация на менюто, всичко беше страхотно. Много ядене, много нещо, нормално де ние менюто го ядохме 2 часа, а не както ще е на сватбата. Но аз след предястието, се нахраних и после не успях да оценя подобаващо основното (то като не е гладен човек). Избрахме и вкуса на тортата от Гаврош ще е с вкус "Бейлис".
Утре ще ходя да видя, какво са направили с роклята ми от Холидей или по скоро какво не са направили! Исках едни копчета от зад по дължината на ципа да ми зашият по телефона се разбра, че не са ги направили, исках и там деколтето да го пипнат малко, за него не знам, но мисля че и това така удобно не са го направили. И леко почвам да се притеснявам, какво са сътворили и с воала ми, който каза че струва 98лв. Още като ми взимаше мерките, ми направи впечатление, че не си записва никъде, какво и обяснявам, но си викам тя е професионалист човек, явно бързаше да си обслужи следващият клиент, който не беше капарирал още..... Силно се надявам утре да се включа с положително мнение, ако не може да ме четете по вестниците
ще има
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
9