Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 01:11:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Desirer - 07.07.2012 г.  (Прочетена 33645 пъти)

Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #60 -: юни 28, 2012, 21:29:06 »

Миличка, успях да наваксам с темичката ти.....извини ме, че не можах да присъствам в темичката ти по-редовно....
Не се отчайвай - аз когато съм най-натоварена действан най-организирано.....за да те успокоя да ти кажа, че аз до последния момент уреждах неща по макар и съвсем скромната ми "сватбичка" (по-скоро подписване) - роклята ми стана готова два дни преди събитието....бижутата пристигнаха също 2 дни преди датата....не беше сигурно дали ще ми намерят допълнителна коса за прическата...работих до почти последния момент на пълни обороти.....всичко се разви благоприятно в последния момент, защото силно вярвах, че ще е така.....стискам палци последните дни да върват по вода и вярвам, че ще се справите и ще имате една вълшебна сватба smile
Ако има нещо с което можем да ти помогнем - свиркай, ние сме насреща smile
Активен
desirer
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #61 -: юни 29, 2012, 08:51:11 »

Благодаря Snow_White  и аз като теб силно вярвам, че нещата ще се подредят едно по едно, днес явно съм оптимистично настроена smile предполагам защото е последния ми работен ден. От утре вече съм отпуска smile. Утре ще бъде моминското ми парти, знам че трябва да съм готова в 9 вечерта, кумата и шаферката ще ме вземат и отиваме на някъде smile.
Вчера до 10 часа беше борбата за подреждане на масите и аз потвърждавам мненията на другите момичета, много сложно......
Изкарахме медицински, които съм сигурна че не са както трябва, тоя невролог не разбрах личната писа ли нещо за невролог, само ми каза да съм ходила на сеанс с психиатър, за малко да я питам тя  нормална ли е... и че май на нея и трябва сеанс.... И най ме е яд защото тая лекарка ми е още от бебе.... е тя за толкова години ако не знае аз как съм с нервите, не знам.
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 29, 2012, 09:31:56 »

Аз ти казах и в моята тема.Все пак това е личната ти лекарка,тя е запозната с всичко,което се случва с теб.И ако ти се водеше на психо отчет(май така се казваше) тя щеше да е първата,която щеше да научи(така ми каза моята лекарка,а и е права).И щом тя се беше произнесла в медицинското ми,че съм клинично здрава,значи е така.А не в гражданското,да се правят на интересни и да ме връщат sad
И моето моминско започва в 21.00 часа yahoo Кумата ще дойде да ме вземе и отиваме на някъде(мислех,че знам къде ще бъдем,но те са ме подвели,за да не любопитствам  smile )
Приятно прекарване ти пожелавам,многоооо да се забавляваш  yahoo
Активен
desirer
Сватбар

« Отговор #63 -: юни 29, 2012, 09:55:51 »

Гери благодаря ти, и ти да си изкараш незабравимо весело smile. Аз нямам идея къде ще е, знам ергенското къде ще започне, но за моето не съм и питала аз обичам изненадите.
А като те върнаха от гражданското, какво направихте? Да знам и аз какво да правим. Благодаря ти smile
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 29, 2012, 10:27:06 »

Отидох при личната лекарка и обясних,какво е станало,тя се хвана за главата и ми вика:"Тези се правят на интересни,аз съм лекар от толкова години и знам,как се издават медицински за брак и какво включват"
С едва думи,без този печат(за които ме връщат) пак може,ама не......
Каза,да го занеса до вторник 03.07,аз мисля в понеделника да отида и дано този път всичко е наред.
Аз добре,че реших да отида една седмица по-рано(понеже ми бяха казали на 02.07,да занеса всички документи),иначе в последния момент щях да тичам да ги оправям нещата.
А ти недей се настройва,че ще има нещо,което няма да е наред-ВСИЧКО ЩЕ Е ОК  blum
Активен
desirer
Сватбар

« Отговор #65 -: юни 29, 2012, 12:28:44 »

Мерси Гери, не се настройвам, надявам се всичко да е ок и при мен и при теб и при всички момичета, да не ни връщат за някакви дреболии.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 29, 2012, 12:46:07 »

Миличка не се тревожи знам, че всичщо ще бъде наред...и да си изкараш едно незабравимо моминско blum
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: юни 29, 2012, 13:27:29 »

Пожелавам ти весело моминско партииии yahoo give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 29, 2012, 20:01:59 »

Да изкараш едно невероятно моминско smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 29, 2012, 22:05:39 »

Много да се забавляваш на моминското Desirer   Party time.Ще чакаме раказче и евентуално една снимчица  give_rose give_rose
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юли 02, 2012, 09:53:38 »

Ехоооо как мина моминскотоо....айде идвай тука, че време не остава  give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юли 02, 2012, 11:17:59 »

Даааа, хайдеее pc-mainiak
Активен
desirer
Сватбар

« Отговор #72 -: юли 02, 2012, 23:53:48 »

Добър вечер момичета, открадвам си малко време преди лягане, да споделя с вас, какво се случва до този момент.
Вече съм отпуска, днес отметнахме доста задачки, но първо за моминското smile
Като за начало на деня, стартирахме с едно плажче до към 4 (това не беше предвидено), но предният ден го решихме и една част от момичетата се организирахме, после всички се прибрахме и към 8:30 дойдоха да ме вземат кумата и шаферката. Отидохме на един открит бар, много готин все едно бяхме на морето особено след плажа през деня smile Там се сабрахме момичетата, беше много готино пихме коктейлчета, подариха ми майтапчийски подарък с картичка вътре с 3 правила за семейния живот и към всяко правило имаше подарък. 1-во - че трябва да съм мръсница в леглото и подарък белезници; 2- че трябва да съм домакиня - подарък ръкохватки за топлите тавички; 3- да остана себе си - подарък списание космополитен, кенче кока кола и кутия цигари, те добре знаят че и към трите съм пристрастена smile По късно отидохме на диско и там танци манци лудуване към 4:30 си тръгнахме и отидохме да хапнем и така много забавления. Младоженеца също е много доволен от ергенското, беше на пул парти , подаръка му беше бански и джапанки (той не знаше че ще е там и не си беше взел и го бяха измислили екстра подаръка). Снимки още нямам, че са в кумата, като ми го даде ще кача smile
Активен
desirer
Сватбар

« Отговор #73 -: юли 03, 2012, 00:03:36 »

Да разкажа и за задачките.
Подадохме документите в ритуалната, върнаха ни за медицинските, както и предполагах. Отидохме до пиродска и за 3 мин ги оправихме. Срещнахме се със София Андонова, която ще води изнесения ритуал, и с нея уточнихмте, какво ще се случва. Минахме и през ресторанта, оставихме алкохола, платихме кувертите и тортата. Дойде и декораторката и с нея уточнихме тейбъл картички, цветя, арката, стойките..и всичко по нейната част. След това минах и си взех роклята, всичко по нея беше отлично, както бяхме се разбрали, всички пропуски от предната проба ги бяха отстранили, воала, който е по снимката в галерията ми са го направили 1 към 1 за 90лв. Дължината на роклята е перфектна и за двата ми чифта обувки, което е  супер, защото мисля само на официялната част да съм с високите, че не са ми много удобни.
Минахме и през фотографа, там също последни уточнения, малко не бяхме оставили време за фотосесия, и изместихме нещата по - нагоре, като часове, и мисля че ще се справим нищо че не го бяхме предвидили.
Това е за сега, утре ще мина да поръчам питките и  трябва сватбена книга да си закупя от някъде, че София иска книга.... smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юли 03, 2012, 11:07:23 »

Ееее, супер партита сте си изкарали, браво Bravo Чакаме снимките с нетърпение give_rose
Браво и за останалите неща, а обувките с тока ги разтъпчи малко да се отпуснат Wink
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: