Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 20:47:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Emetoem - 07.07.2012 г.  (Прочетена 64571 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 10, 2012, 11:25:26 »

Супер! Чакаме още снимки и още разказче give_rose
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юли 10, 2012, 17:45:11 »

Страхотни сте ! Bravo Bravo Bravo

п.с. Влизам аз в албума ти и гледам Емануела и Павел и за миг си помислих, че отворих собствения си албум без да искам. Ние сме адаши напълно двете семейства smilesmilesmile
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юли 10, 2012, 20:15:46 »

Първо - честито!!! Винаги да сте един до друг, да си вярвате и да се подкрепяте!
Второ - много хубави снимки, излъчват толкова любов, надежди и споделено щастие!
Ще чакаме за още снимки и още разказ...
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 10, 2012, 20:16:44 »

Емчо с риск да се повторя...невероятни сте....пожелавам ви много щастие и да сте винаги влюбени  give_rose
Активен
miluju_rali
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юли 11, 2012, 07:55:17 »

Честитоооо! Толкова си нежнаааа  smile Пожелавам ви безкрайна любов, чиста и искренна както е била в най-прекрасния ден от вашия живот! heart
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 11, 2012, 08:01:35 »

честито и от мен-мн си хубава и нежна  give_rose желая ви мн радости и любов  smile
Активен
every_me
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Сутрешна...

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 11, 2012, 08:05:17 »

Честито и от мен! Много щастие, любов и нежност ви желая!  give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 11, 2012, 19:20:59 »

Така бях стигнала до поледната ни среща с младоженеца в късните часове smile
Та в крайна сметка прибра се милото при техните и ми се обади , че си ляга. Успокоих се, че се е прибрал безпроблемно и , че вече може и той да си почине малко. След което довършихме с майка ми и сестра ми украсата и всичко останало и си легнахме. Майчето ми спа при мен, да ама тя успя да запси почти веднага, а аз....яко пепруди в стомаха и няма заспиване. Въртях се, въртях се...пуснах си музика и няма. По някое време съм заспала и като звънна телефона вече вълнението ми беше преминало за малко. Станах оправих се и дойде фризьорката (моята кръстница), почна да ме прави, почнахме да си говорим и от дума на дума , дойде време да дойде и гримьорката (която да вметна е много готин човек и свърши невероятна работа). И тричките девойки, нали знаете- кокшарник, почнахме да си говорим, и да ме правят красива smile Толкова покойно ми беше докато ме правят изобщо не осъзнавах какво ме чака smile
       По едно време почнаха да идват роднините в къщи и нали знаете всеки да мине да види...и забавихме гримьорката, от всички посещения да ме огледат не може да ми сложи миглите...Ужас...почваме да закъсняваме малко.....това се случва около 9, 9 и нещо сутринта. Става 10 без нещо, аз съм почти готова, ама почти ...чакам последните щрихи на грима и фуркетите с перли за украса на кока,но...милото звъни - "Аз съм много близо вече..."....ПАНИКА...Казвам му да спрат да пушат по една цигара, който пуши и тогава да тръгнат...10-15мин по-късно правим снимки с фотографа и гримьорката и милото пак звъни вика "Вече идвам..." честно да ви кажа не знам дали ми е казал нещо друго, защото като го чух и всичко ми се разтрепери и....не мога да опиша чувството, порсто невероятно, По едно време чувам клаксоните. Аз вече съм се прибрала с шаферките в стаята и само слухтим. Излязох на балкона, но нищо не успях да видя (на 1-вия етаж сме), това че не успях да видя нищо засили все повече и повече андреналина, емоцията и любопитството ми. Все пак успявам да доловя звуците на оркестъра и разбира се лудницата на входната врата. Но много лесно го пуснаха, защото на сватбата на сестра ми счупиха вратата и не искахме този инцидент да се повтаря smile Но на втората врата сестра ми запъна малко повече и милото пусна доста парички...изчака сестра ми да се разсее за секунда и така връхлетя през всички хора с думите "Къде ми е булкатааааа?".....И като ме видя ме разцелува и ми каза "Господи колко и хубава" Колкото и да ни правят комплименти мъжете ни тази реплика в този момент е спобна да подкоси краката на всяка една жена.....

Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 11, 2012, 19:43:54 »

....След тази емоция и толкова много притеснение и адреналин ефекта за мен беше страшно треперене, краката ми треперят, ръцете ми треперят....и ме осява мосълта, че трябва да кича бутониерите. УЖАС...излъгация голяма. С толкова мъка ги сложих и то висящи на косъм по дрехите, че нямам думи, но...колкото толкова , родата после се оправи. От толкова много вълнение забравихме да си сипем по питие да се чукнем, тръгнахме да излизаме...Мама ни лисна вода и хайде на хорце пред блока....От там до гражданското ми се губи малко какво се случи, толкова бях развълнувана и щастлива. След това с гражданското разбира се и ние се засякохме  предната сватба и трябваше да ме заобиколят за да не видя булката. След като се прибраха предните сватбари се качихме в ритуалната дадохме всички неща и....церемонията започна. Вярвате ли ми , че вървейки по пътеката с моят съпруг не чувах и не виждах нищо. Церемонията беше много хубава, ама моят лукавец ме издебна и ме настъпи докато се подписвам ииии голям смях падна в залата, но....не пропуснах след това и аз да го настъпя, както си казваме ние за по равно smile И след това поздравления, толкова много пожелания, толкова много целувки и цветя smile След това излезнахме и той ме взе на ръце, всичко почнаха да ръкопляскат, много красиво.
След това малко снимки и към църквата- св. Неделя. Влезнахме вътре дадоха ни на две на три инструкции и започнахме. Беше празник на църквата и всички бяха много празнично настроени, Всичко мина много добре, само дето ми падна короната, добре че кума има добре рефлекси, че поне не издрънча на пода  funnytooth След това пак малко снимки отпред, да ще кажете хубаво, ама....като ме нападнаха насекоми, мухи и не знам си какво още м/у двата пласта на роклята  focus Ужас, като мухарник бях, добре че не ми влезнаха под роклята, че тогава щях да умра от ужас и от смях сигурно. Изтупаха ми роклята и от църквата се запътихме към Семинарията. Там направихме малка фотосесия, беше много красиво smile Засякох още една булка там към 2 и нещо, ако е била съфорумка да си признае- беше прекрасна smile Стана 3 часа и се запътихме към ресторанта, там всички ни посрешнаха с бурни аплодисменти и двете майки ни захраниха, съответно ние върнахме жеста за да си "затварят устите" smile Ритнахме заедно менчето излезе първо червеното цвете- значи първото дете ще е момиче. И после първият ни танц...вече се бях пооспокоила малко . После танци забавления и изненади. Имахме две изненади- една от сестра ми- изпълнение на фолклорен ансамбъл, много красиво изпълнение направиха, след което ни изкараха посредата на дансинга , сложиха ми престилка , а на младоженеца елек и калпак и трябваше да се надиграваме smile И втората изненада, от мен за младоженеца Ди Джей-а обяви поздрав от мое име за младоженеца с една от любимите му песни на любимата му група Хората от гетото и 5 секунди след това връхлетяха и те Хората от гетото- моят съпруг беше потресен, изкефи се максимално и се разплака, тази емоция която изпитах виждайки го толкова щаслтив и толкова развълнуван се запечата завинаги в съзнанието ми с фразата " Боже толкова го обичам" smile След това дойде време за обещания - пукахме балони. От това, което си спомням милото обеща да готви smile, а аз да му нося закуска в леглото smile
   Тортата, 5 минути не можем да се наканим кой етаж да отрежем...smile хихихи, отрязахме парчето и аз като ангелче мигам сладко и се моля да не ме умаже много smile Посегнах към него и леко му подадох малко парче без да го цапам, след което той реши да върне жеста и да не ме умазва, но.....докато така лекичко ми подаваше парченценце...аз го умазах целия smile Голям смях падна. И след това купона продължи до към 2часа.
               Изживяването е невероятно , неописуемо, неповторимо и единствено smile Пожелавам на всяка една жена да изпита това чувство. Наистина мина като един миг, но един миг, който е единстен и за цял живот.
             Благодаря на всички, които имаха търпението да ме изтърпят през тези месеци, с всичките мои въпроси и терзания. Благодаря ви, че бяхте до мен, благодаря ви, че помагахте и бяхте до мен. Надявам се скоро да се запозная с повечето от вас и да благодаря лично. give_rose

Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 11, 2012, 20:12:37 »

Прекрасен разказ!!! Било е наистина уникално преживяване Bravo
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юли 12, 2012, 08:02:08 »

Еми, нямам думи след този разказ - толкова истински и емоционален! Дай Боже вскиму такова щастие, вече коремчето ми се преобръща като си помисля, че и Моят ден идва heart
Активен
every_me
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Сутрешна...

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 12, 2012, 08:04:05 »

emetoem, много ми хареса как си изненадала половинката си на сватбата ви. Чак се развълнувах и аз, сигурна съм, че цял живот ще помни тази изненада и ще я разказва.  Bravo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юли 12, 2012, 09:09:05 »

Еми, страхотен разказ! heart Толкова сладко разказваш, толкова мило ми стана LOVING Много сте готини-останете такива!!! give_rose
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юли 12, 2012, 09:17:21 »

Еми изчетох всичко на един дъх страхотен разказ.Бъдете винаги така щастливи
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #179 -: юли 12, 2012, 12:07:30 »

Еми, имала си страхотен сватбен ден....изчетох разказа ти на един дъх smile И сега с нетърпение чакам официалните снимки smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: