Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 14:27:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Emetoem - 07.07.2012 г.  (Прочетена 64473 пъти)

elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #75 -: юни 21, 2012, 21:43:49 »

Емето, браво на вас!  Bravo Аз съм страхотен фен на по-ранната подготовка на всичко (нищо, че тези дни не ми се получава много).
Желая ти моминското ти да е повече от прекрасно и да се забавляваш като за последно!  Eeager
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 21, 2012, 21:49:31 »

Еми ,пожелавам ти едно много щуро моминско парти  yahoo  Party time
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 21, 2012, 22:07:25 »

Емиии да си изкарате супер..и после искаме поне една снимка иии малко разказче blum
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #78 -: юни 21, 2012, 23:12:19 »

Emeroem, включвам се чак сега.
Роклята ти е страхотна - може ли да споделиш от къде е?

и Невероятно моминско парти ти пожелавам .... chee chee chee chee
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 22, 2012, 15:09:02 »

Миличка, пожелавам ти едно много готино моминско с много приятни изненади и заобиколена от любими хора! heart
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юни 23, 2012, 21:34:40 »

Момичета имах много страхотно парти с много хубави подаръци и с най-близките ми приятели smile Седнахме в един бар пихме коктейлчета, бъбрихме си и като извадиха да ме окичат с воал, направо.... tease почна да ми става напрегнато и да осъзнавам колко малко ми остава да съм БУЛКААА smile
Днес свършихме и малко работа, купихме си парфюми smile и взехме бутилките за ракията от Златната бъчва, много сме доволни. Не можахме само да си намерим подходящи материали за украса на чашите и шампанското, но...ще търсим smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 24, 2012, 08:49:56 »

Еми радвам се, че си езкарала супер...ако имаш време качи една снимчица blum
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 24, 2012, 11:06:23 »

Браво,Еми Bravo,че си изкарала супер
Чакаме поне една снимчица blush
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юни 25, 2012, 23:13:13 »

С удоволствие ще кача, само да ми ги пратят smile
Да вметна някои свършени неща, днес взехме материали за украса на чаши, шампанско, вино и кошница, моята приятелка е по сръчна и ще ги украси smile, нямам търпение да видя какво ще се получи, но като имаме резултат веднага ще споделя с вас. Купихме балони smile,взехме си вино и получихме шампанското за гражданското (поръчахме си от тези със златните частици). Напълнихме бутилките с ракията, в момента ни задръстват балкона  ROFL, ходихме до Аванти да разпитаме за алкохол, безалкохолни, но....УЖАС толкова безочлив и нахален шеф имат, че нямам думи, не ги знам франчайз ли са, какво са , но много нагли хора се оказа, та сега май ще поръчваме останалото пиене от Топ дринкс. Трябва тези дни да отидем и торта да поръчаме, дано успеем, че на всичкото отгоре в събота сме на сватба в провинцията и за там трябва да се подготвим....Не знам как ви стига времето за всичко, но почва да ни се затяга примката и да ни притискат нещата които остават и почвам да се притеснявам дали ще успеем на време, нямам отпуска, само 2-та дни по закон....Хайде да не ви тормоза повече, ще гледам тези дни да кача снимчици на някои неща.
Аааа забравих да кажа, ходих вчера на пробен грим, много съм доволна от гримьорката, нямах ясна представа какво искам, не показах снимки и тн, казах с две думи какво си представям и та направи точно това, много се харесах, ще гледам да кача снимчица утре:)
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 26, 2012, 07:48:03 »

Чака с нетърпение да видя грима ти,Ем
Ето,че и вие сте свършили доста работа,ще се справих има още 10 дни,ще успеем yahoo
Дано и аз днес успея да отметна всичко,което съм запланувала.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 26, 2012, 10:01:40 »

Еми малко остана ама и много работа сте отметнали...това с отпуската е гадно...но ще си отпразнумате сватбевото пътешествие по нататък сигурна съм  give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 26, 2012, 10:51:35 »

Еми, не се притеснявай, ще ви стигне времето Wink И аз излязох точно 2 дни преди сватбата, но въпреки това успяхме да отметнем всички задачки. Така че се зареди със спокойствие и всичко ще е наред Good luck
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 26, 2012, 15:42:57 »

Ех много оптимизъм лъха от ва момичета smile добре, че сте вие да ни зареждата с положително мислене в трудните моменти smile Ох няма спирка, от работа звъня насам, натам....след работа обикаляне smile След малко си тръгвам от работа и като се прибера ще седна да кача малко снимчици smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 27, 2012, 11:36:41 »

Емчо малко остана-горе главата blum
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юни 27, 2012, 11:56:33 »

Още малко зор, не се тревожи. Ще видиш, че си е струвало! Чакаме снимчици на грима.  Wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: