Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 12:44:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Emetoem - 07.07.2012 г.  (Прочетена 64433 пъти)

Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 11, 2012, 10:49:57 »

Със закъснение се включвам, за да пожелая лека подготовка, слънчево настроение и щастливи и спокойни предсватбени дни. Ще следя с интерес темата ти!
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юни 11, 2012, 11:47:24 »

Еми,набързо да ти честитя темичката,да ти пожелая радостни и емоционални финални дни до вашата приказка и спокойна и безпроблемна подготовка give_rose
Почвам да чета назад с голям интерес girl_wink
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юни 11, 2012, 12:23:05 »

Роклята ти е много хубава, както и ти в нея give_rose Май повечето неща сте ги отметнали вече, какво още остава?
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #48 -: юни 11, 2012, 21:31:58 »

Еми, приемаш ли леко закъснели тук? Честита темичка и от мен - страхотна рокля -стои ти перфектно  give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юни 11, 2012, 22:08:09 »

Благодаря ви момичета са хубавите пожелание, някак си ме зареждате мноооого положително smile
Утре ще дойдат бутониерите, които поръчах smile нямам търпение да ги видя и се надявам всичко да е наред smile  yahoo
Днес си взех и карта за солариум, та чернеето ми започва smile Пекох се 6мин и постепенно ще увеличавам, че така се изпекох на потник и сутиен на вилата на милото, че.....имам доста да се пека, за да скрия разликата smile
Та все още сме в лутане за тортата, в сряда ще ходим за медицинските ....уф.
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 11, 2012, 22:41:51 »

Мила, внимавай с тена, защото аз така се пекох един месец и все си викам не съм толкова почерняла, а днес като се видях с роклята  Oh my ... много грозен контраст се получи
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юни 13, 2012, 14:06:17 »

Внимавам, аз не изгарям а придобивам един много приятен шоколадов тен, който се надява и сега да постигна със солариума.
Да се похваля след объркан адрес и 1000000 разговори по телефона днес благополучно получих бутониерите и гривните за шаферките, много съм доволна, точно това, което очаквах са smile Ще направя снимки и ще кача smile Стискайте палци днес да свършим с медицинските и да не се занимаваме повече. smile Почваме да прозвъняваме гостите за да ни потвърдят smile около 10 човека май няма да дойдат, но....колкото толкова smile Весело да е smile А и сме си объркали поканите, часа за гржданското ни е объркан и сега така или иначе трябва да звънна да съобщя на всички гости smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юни 13, 2012, 22:53:47 »

Отметнахме медицинските годни сме  cap
Активен
desirer
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #53 -: юни 14, 2012, 09:58:46 »

emetoem на Пиродска ли ги правихте. В крайна сметка, какво искат като медицинско. Ние не сме вадили още smile
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #54 -: юни 14, 2012, 09:59:56 »

Честита темичка. Да я напълниш само с усмивки и прекрасни емоции.  tease give_rose
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юни 14, 2012, 10:02:58 »

desirer ние ги правихме на Пиротска и доктора ни написа, че сме минали хирург, невролог и васерман smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юни 14, 2012, 12:29:34 »

Ние ходихме в Доверие smile и пише, че сме минали на 7-8 места, кожен , психолог, васерман и...не сещам още какво пише smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юни 15, 2012, 15:57:37 »

Момичета някоя от вас има ли отзиви за торти Сетко, Азалия и Жаси,нещо говорят ли ви., Първото е в Овча купел, Второто във "Вилхем Пик", а третото в НДК.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 18, 2012, 21:59:29 »

Е след малко лутане, все още не можем да изберем от къде да поръчаме тортата, но поне добихме представа поне как искаме да изглежда smile Да се допитам за вашето мнение, за младоженски фигурки ли сте или не....?
Остава да търсим украса за чашите и бутилките, да направим етикети за ракията и...не знам вече как ще успеем да се справим има наистина почти месец, но като не можем да излизаме от работа...и то не остава време sad Някой може ли да ми каже откъде да купим празни бутлки за ракия и тапи, някъде бях питала по предните теми, но не мога да намеря отговора smile
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юни 19, 2012, 07:39:28 »

И на мен точно сега,това ми е проблема,нямаме бутилки за ракията Oh my ...
В момента тя е в едни стъклени шишета от 1,5л на водата Девин,а етикетите са малки и не са подходящи за такива шишета.Изобщо тези шишета не са за ракия и сега съм се побъркала да търся,но до този момент без успех cray  А няма време  sad
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: