Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 18:18:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Еlizabet4eto - 07.07.2012 г.  (Прочетена 58410 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 27, 2012, 20:17:21 »

Прекрасна си пу пу А случайно да имаш снимка от страни, понеже и аз съм се спряла на такъв изчистен кок (твоя доколкото разбрах ще има и плитка, но аз искам като този от пробната ти прическа)  blum
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #106 -: юни 27, 2012, 20:31:17 »

Благодаря ви, сладурки!  Flower
мис, качих ти снимчица отстрани, но е с плитка.  give_rose
flyin, с предния грим ще съм на подписването smile
Josephine®, обещавам да кача снимка от подписването. на майка ми балеринският тоалет и е най-любим.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 27, 2012, 21:05:16 »

Мерси   give_rose
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 27, 2012, 21:29:22 »

Bravo Страхотна си  Bravo
Само,ако могат да ти направят грима малко,по-силен ще е идеално smile,но все пак това е мое мнение де.
Прическата много ми хареса  give_rose
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 27, 2012, 21:39:19 »

Oh my ... Ели,страхотна си!Направо няма думи  Bravo
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #110 -: юни 27, 2012, 21:48:09 »

geri_stme, Iztre6tqlka благодаря ви!  give_rose Наистина май ще помоля за малко по-силен грим... но все пак и мигличките ще си дадат своето smile
Прибирам си снимките и започвам от утре активно да задрасквам задачки  smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 27, 2012, 21:52:04 »

Ех...пак изпуснах...ама съм сигурна , че си била много хубава smile
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 28, 2012, 00:34:37 »

Много хубава работа се заформя..... judges Просто нямам търпение вече да гледам сватбени снимки  photograph
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 28, 2012, 07:36:30 »

Аз докато ти честитя темата и ти се омъжи funnytooth
Всичко в галерията страшно много ми харесва, много романтична тематика, а заедно с морето ще просто приказка twohearts
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юни 28, 2012, 10:24:41 »

huhhuh.gif Изпуснала съм снимката, но ще чакам да видим сватбените скоро, скоро smile

За кетъринга, аз поръчах от Тримата мускетари и останах страшно доволна.

Плодови шишчета, хапки със сирена и плод и солени хапки с филе Елена.
По около 14бр от всяко, плюс от нас една кутия бонбони, 2 минерални води, една кола, една фанта, 2 бутилки шампанско
Бяхме предвидили 12-13човека да сме на вземането. В крайна сметка дойдоха още 2-3 човека, плюс децата им, та станахме около 20 души.

Плодовите шишчета бяха фурор и сред деца и сред възрастни. Съветвам те да сметнеш по една сладка и по една-две солени хапки на човек и това е достатъчно, особено ако имате ядки и бонбони. Никой няма да тръгне да се тъпче точно в този момент.

А иначе да споделя, че ние двамата не успяхме и грам да опитаме от всичките неща, с изключение на шампанското.

* 24.jpg (66.45 KB, 230x346 - видяно 2033 пъти.)
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 28, 2012, 14:22:52 »

миличка как е настроението...малко остана до големия ден blum трепка ли ти под лъжичката  tease
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 28, 2012, 14:34:16 »

Еееееххх ... толкова чаках да покажеш грима и прическата ... Hmmm Всичко съм изпуснала sad
А тези плодови шишчета и аз много ги обичам и съм забелязала, че първи се изяждат на каквото и да е събитие blum
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #117 -: юни 28, 2012, 17:54:08 »

emetoem, m0onlight, снимки ще има  photograph , обещавам, ама не ми се разваля  изненадата на младоженеца  blum
Цвети, Мариелка, ами то наистина не остана...  yahoo аз планирам цялата следваща седмица да празнувам. Каквото съм свършила - свършила. Сега си чакам моминското, ама не мога да изкопча инфо, нито за дата, нито за място, нищо...  tease
yara, много ти благодаря за предложението. Аз наистина не го бях чувала този кетъринг и много ми помогна  give_rose
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #118 -: юни 28, 2012, 20:24:30 »

ей, сладур, изпуснала съм почти целия месец на последните приготовления, сори....но сега изчетох всичко на един дъх и наваксах.....изпуснала съм снимчиците, но съм сигурна, че си неотразима с прическата и грима.....много ме заинтригува с този тоалет с пачка - голям фен съм им smile
Виждам, че си вече готова и ще имаш достатъчно време за релакс преди големия ден smile
С нетърпение чакам и аз да те видя булка -толкова много харесвам идеите ти за сватбата smile
ХАйде, не остана smile
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #119 -: юли 03, 2012, 08:36:39 »

Hide Момичетааа, извинявам се, че се поизгубих малко, но имам чувството, че сватбените задачки се мултиплицират вместо да намаляват.
Тази вечер ми е моминското и като знам, колко се стараят кумовете (макар кумата преди 2 дена буквално да преживя много гаден момент), сигурно ще е чудно. Може би не съм го казвала до сега, което е пропуск от моя страна, но имам най-прекрасните кумове на света!  Wink
Програмата тази седмица е много гъста, защото след днешното парти на 5ти имаме подписване.  yahoo Ще се постарая да се включа по някое време smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: