Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 20:52:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Еlizabet4eto - 07.07.2012 г.  (Прочетена 58435 пъти)

elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #75 -: юни 20, 2012, 11:36:23 »

Цвети, миличка, забравих да ти отговоря... Много, много се извинявам  badgirl
От Swarovski са ми обиците и колието, но обиците ги получих за РДто още миналото лято...
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #76 -: юни 20, 2012, 12:35:47 »

Сигурна съм, че ще се справиш по-скоро и по-бързо от планираното! А тортата е разкошна!!! Коя сладкарница ще я направи?
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 20, 2012, 13:27:45 »

Тортата е просто разкошна и ако я направят същата ... абе нямам думи, много ми харесват нещата, които си избрала, много!  good
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 20, 2012, 14:30:53 »

Много готина торта.
А относно мечовците-много са сладурски и няма значение връзват ли се или не,а дали на теб и твоят мъж ви харесва и ще ви радва,да ги видите на тортата smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 20, 2012, 15:29:25 »

Честно и мен много ме заинтригува с тази невероятна торта!!! Кажи наистина кой ще я прави? give_rose
За кетъринг има доста фирми .. не смея да ти препоръчам, защото не съм им ползвала услугите
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #80 -: юни 20, 2012, 15:45:25 »

Радвам се, че ви хареса тортата.  give_rose L'amore ще я правят и дано да стане като на снимката (само че ще я поръчам да е на 3 етажа).  smile Но и да не стане същата не е болка за умиране.
m0onlight, голям зор ми е тоя кетъринг. За сега се насочих към "За Приятели", но приемам предложения... А също и ще се радвам някоя булка  blum да сподели хапва ли се при вземането и колко точно би било нормално да се поръча (за 30 души примерно).  scratch one-s head
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 20, 2012, 15:48:19 »

тортата е разкош, а ако се смени цвета основния на мечоците, примерно да са в трите цвята на тортата, и на женската се сложи една розичка, мисля че ще се впишат в романтиката на темата ти!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 20, 2012, 16:05:03 »

Ахххх лелеее дано Ламор да се не изложат Girl_hide
Да ти кажа почти никой не яде при булката - всички гледат младоженците и искат да се наснимат с тях. При нас кума беше замислил разни щуротии (колкото е тясно вкъщи blum ) Ние лично нищо не хапнахме, само като тръгвахме майка ни даде по една хапка (после разбрах, че така се правело, за да не излизат младоженците гладни от вкъщи, но аз нали не съм по разни обичаи и традиции blum )
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #83 -: юни 21, 2012, 21:51:12 »

лелеее, ама то било голям кошмар да се прави разпределение на маси...  hysteric така леко протичащата сватбена подготовка започна да си показва рогцата...  diablo
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 21, 2012, 21:56:31 »

Не се притеснявай,миличка, и с това ще се справиш.Голяма част от булките във форума споделиха,че това е била една от най-трудните задачки около организацията.Лека-полека и това ще отнетнеш.Успех  good
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 21, 2012, 22:06:15 »

Спокойно мила ще се справиш...аз си мислих, че ще ми е трудно, но се оказа че напаснах всичко ...така че няма да се даваш...ще стане сигурна съм smile
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #86 -: юни 21, 2012, 23:29:48 »

Елизабетче,
 "Влизам" в темичката ти , чак сега и виждам какви красоти съм изпуснала
Невероятни покани,  късметчета, чаши, а роклята ти за танци е... страхотна, аз бих си я взела са официалната част, а не само за танците
Да напълниш темичката с мнооого красиви емоции
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 22, 2012, 07:50:37 »

Да се включа и аз,откакто решихме,кои ще са гостите,без още да сме ги поканили си направих едно примерно разпределение(понеже имаш плана на масите и местата).
Е,още тогава се затрудних,но си викам,те едва ли всички поканени ще дойдат и го оставих недовършен,но уви,не само че ще дойдат,ами и бройката се увеличи.Снощи именно,с това се занимавах,да ги разпределя,така че всеки с всеки,да си пасне(които не се познават,да имат обща тема на разговор поне)................,но така и така не го довърших,защото ме заболя главата и днес пак ще го мъдря.Но определено срещах голяма трудност с това sad sad sad
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 22, 2012, 08:26:37 »

Първо ЧЕСТИТА СВАТБЕНА ТЕМА ! Прекрасни неща си показала и избрала smile
За кетъринга, ние за 40 гости мислим да поръчаме 3 вида сладки неща х 40бр и 6-7 вида солени пак х 40бр от всяко. Хем ми се вижда много, хем част от гостите ще са в движение от 11 до 19ч и не ми се иска да седят гладни smile
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #89 -: юни 22, 2012, 10:54:28 »

Lady_sunflower, miss™  Welcome Благодаря ви за милите думи!
Иначе за разпределението на масите бяхме много притиснати от времето. Трябваше да е готово за вчера, защото поръчахме едно разпределително табло за входа на ресторанта и си трябва технологично време да се направи. Резултатът е: имаме маси с от 8 до 13 човека... Освен това сме писали хора, които на въпроса "Ще можете ли да присъствате?" отговарят с "Още не мога да кажа..."  huhhuh.gif Както и да е, дори и да не е съвсем актуално таблото, поне се надяваме да е красиво  pardon
miss, за кетъринга, много ми се струва... не знам за 40-50 минути колко от хората биха хапнали (още повече, че преди това ще са се черпили в младоженеца)... Аз мисля да поръчам 3-4 вида хапки, мезета, ядки и някакви сладички неща pardon
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: