Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 16, 2025, 19:05:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Еlizabet4eto - 07.07.2012 г.  (Прочетена 60044 пъти)

elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #30 -: юни 10, 2012, 09:41:58 »

emetoem, късметчетата са за хвърляне от тюл, с бонбонки, ориз, стотинка, панделка и едно цветче. Ама още нямам хубав материал да ви покажа.
Иначе реших да разкажа малко повече за сватбата, защото май съм много хаотична и в крайна сметка няма да съм полезна.  girl_haha
Сватбата я организирахме малко от разстояние, защото живеем в София, а сватбата е във Варна. Но общо взето намазах каквото ми хареса от двата града.

Ресторантът е Палас на Слънчев Ден. Избрахме го заради терасата с гледка към морето.

Църквата е Св. Атанасий. Знам, че много се клишира, но на мен ми е много красива.

Фотографите са КаСтудио. Второто ми любимо нещо в тази сватба след младоженеца.  blum

Водещ и ДЖ са от Пертито. Дано да стане купон, макар че имам доста неясноти и въпроси относно сценария. Ще се срещаме с тях тепърва за доуточнения.

Грим и прическа ще ми правят в Ши Център. Още не съм ходила на пробни, а и за грима се чудя, дали изобщо да ходя...  Girl_sing

Покани и всякакви дреболийки
, вече споменах, са от N boutique. smile

Украсата е от Акцент. Вярвам, че ще се получи добре, защото момичетата са големи сладурки. А аз отидох с една торба и започнах да вадя моите собствено произведени мостри: "Искам това да виси зад нас", "Цветовете да са като тези панделки" и т.н. И те напълно се съобразиха.  butterfly

Цветовете  са пепел от рози и зелено. Цветята ще са розови и зелени рози, хортензии и еустоми, а в букета ще имам рози, ранункулуси, може и някоя орхидея, ама не съм решила окончателно.

Шаферките са 3 на брой. Взех им платове (има ги в галерията) и 2 от тях вече шият - едната в София, другата в Перник, а третата трябва във Варна да шие, ама дори още не си е намерила шивачка.  girl_impossible Дано не остане без рокля, защото прие да е шаферка още преди 100 години, получи плат отдавна и ще ми е много тъпо, ако остана само с 2 шаферки (макар че те са повече от прекрасни).

... за друго май не се сещам за момента  tease
« Последна редакция: юни 10, 2012, 09:53:25 от elizabet4eto » Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юни 10, 2012, 16:25:33 »

Честита темичка. Пожелавам ти успешна и спокойна подготовка. give_rose
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #32 -: юни 11, 2012, 13:57:36 »

Момичета, у нас кипи ръчен труд и вече мога да ви покажа късметчетата и украсата за чаши.  blush

* DSC_0843.JPG (49.7 KB, 550x369 - видяно 304 пъти.)
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #33 -: юни 11, 2012, 13:58:34 »

nazdrave

* DSC_0850sm.jpg (55.56 KB, 276x410 - видяно 2285 пъти.)
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юни 11, 2012, 14:08:52 »

Всичко е много красиво  good
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юни 11, 2012, 14:37:46 »

Миличкаа нещата ви са много красиви и изчистени  give_rose
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юни 11, 2012, 15:17:28 »

Bravo Браво,страхотни неща сте сътворили.И аз си правих моите с помощ разбира се:) Много е приятно да се заминаваш с тези неща,страхотно удоволствие ти доставят,нали? smile
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #37 -: юни 11, 2012, 15:55:47 »

Пльььььоооооос!  Swiming И аз да цопна тук!  blum С нетърпение очаквам всеки нов пост около подготовката! Само да кажа, че и аз съм се спряла на тази фирма за покани и сватбена книга  good  good  good
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #38 -: юни 11, 2012, 21:24:02 »

С лееекинко закъснение и аз да се запиша тук и да ти пожелая последните приготовления да вървят по вода и да последните ти дни като госпожиша да са изпълнени само с положителни емоции  give_rose
Всичко,което си показала е прелестно, толкова нежно и романтично, адмирации за вкуса и избора ти smile
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #39 -: юни 11, 2012, 21:26:49 »

Много ви благодаря, момичета!  give_rose
geri_stme на мен ми действат успокояващо тези занимания  blum
Josephine® , убедена съм, че си направила добър избор!!! Ще чакам с нетърпение да покажеш крайния резултат. smile
Ние с младоженеца сега сме малко заети да се настъпваме в опити да си направим танц  Dance Дано някой не отнесе някоя контузия...  banana  ROFL
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юни 11, 2012, 22:11:17 »

Много хубаво се е получило всичко и чашите и късметите smile Браво, за търпението, резултата е чудесен. Внимавайте с настъпването, че...контузени младоженци не искаме  funnytooth
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юни 11, 2012, 22:20:51 »

Elizabet, много е хубаво всичко!! lol Направо ми останаха очите...  Love girl Нямам търпение вече, а представям си ти как се чувстваш....  give_rose
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юни 12, 2012, 07:43:41 »

Направо не се сдържах,като видях какви красоти си сътворила  Bravo
Активен
elizabet4eto
Сватбар

« Отговор #43 -: юни 13, 2012, 21:45:02 »

Много ви благодаря за комплиментите момичета!!! Карате ме да се чувствам така, все едно всичко върви по мед и масло!  chee
Качвам снимки на бижутата ми и на копчетата на моя човек. Обаче май реших да не ползвам колието, защото май ще стане прекалено, а и имам малко мъниста в горната част на роклята... Много ще съм ви благодарна, ако споделите мнение...  blush
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юни 13, 2012, 22:04:18 »

Много са ти нежни бижутата !!! smile  Аз по принцип също обичам по-изчистеничко(рядко слагам и обици и нещо на врата), но си мисля че обиците не са големи(в смисъл висящи дълги) и няма да стои прекалено   да ги сложиш заедно!  blush
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: