Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:57:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 235327 пъти)

Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юли 04, 2012, 05:29:55 »

То в българските суеверия и обичаи какво ли няма...Жълтото лале било символ на изневяра и лъжа, ха сега де...Не се съобразихме с това и младоженеца имаше бутониера от жълто лале.
Колкото до момините сълзи, прочетох, че цъфтят през април-май, което би трябвало да значи, че за твоята сватба ще има. Не знам как стои въпросът с украсата на ресторанта с момини сълзи, но за букета не би трябвало да има проблем. Моя съвет е да се обърнеш към агенция за украса, и по-добре, някоя утвърдена, на които ще им се занимава с нещо по-интересно като твоя случай, а не да ти предлагат готови идеи, от стандартни цветя, които са използвали за предишни декорации...
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #76 -: юли 04, 2012, 20:54:58 »

Благодаря ти, Vivid. Наистина ще се възползвам. Успокои ме, защото от всичките цветове за сватбата ни хареса само бяло и зелено като комбинация. Ако толкова не могат да намерят момини сълзи, ще сменя с бели рози и готово. smile
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #77 -: юли 04, 2012, 21:27:14 »

Благодаря ти, Vivid. Наистина ще се възползвам. Успокои ме, защото от всичките цветове за сватбата ни хареса само бяло и зелено като комбинация. Ако толкова не могат да намерят момини сълзи, ще сменя с бели рози и готово. smile

По-добре кремави рози, но не и чисто бели. smile
Активен
morgana
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #78 -: юли 05, 2012, 16:41:44 »

За хвърлянето и аз не знаех, че се прави втори по-малък букет. Но от там, където смятам да си го поръчам, ми дават бонус втория букет за хвърлянето. Така че ще го хвърлям него.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 06, 2012, 09:35:21 »

не е задължително да има втори, това е само в случай че искаш да си запазиш твоя си!
Активен
puhcho83
Ентусиаст
**

« Отговор #80 -: юли 08, 2012, 00:08:28 »

Здравейте, прочетох доста коментари и се поувлякох и реших и аз да се регистрирам и напиша нещичко. Предстои ми сватба на 29.12.2012. И много ми се иска и моя букет да е от момини сълзи, но прочетох че не ги правят през зимата. Може ли да ми кажете какви цветя са подходящи за този период? Ще съм много благодарна! Аз имам една идейка но незнам дали е подходяща и ще изчакам отговор и тогава ще ви я споделя!
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юли 08, 2012, 17:54:18 »

Предполагам е коментирано, но продават ли се през септември тези цветя ? И ако "не", с какво подобно цвете мога да ги заменя ?
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 08, 2012, 19:19:43 »

puhcho83
За съжаление, наистина няма да има момини сълзи  sad Кажи си идейката, защо да не е подходяща? Ако е възможна и ти харесва - всичко е подходящо  Wink
Иначе, ако моята сватба беше през зимата бих си избрала такъв букет - тип маншон  heart

miss™ Това са божури и няма да ги има септември  sad  Има един вид роза, който много прилича, но ще трябва да е по специална поръчка и ще е скъпичко и рисково.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #83 -: юли 09, 2012, 13:15:12 »

miss™, ще има замразени... но по-добре не рискувай, защото божурите и свежи не са много трайни, какво остава за замразените.
puhcho83, тази роза в момента е хит в GB и е доста скъпа...

Активен
puhcho83
Ентусиаст
**

« Отговор #84 -: юли 09, 2012, 19:53:40 »

ylith, Идеята ми е за букет от Коледни звезди с малко бели цветчета(може и рози или някакви други). Но незнам дали Коледните звезди са издръжливи.
« Последна редакция: юли 09, 2012, 19:55:58 от puhcho83 » Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юли 09, 2012, 20:16:27 »

puhcho83 Звучи много интересно и определено трябва да се пробва  Wink Предполагам, че не са особено издържливи, но и зимата я няма жегата, която да ги мори бързо... Но определено трябва да се има в предвид млечния сок и да се третират, за да не те изцапа.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юли 09, 2012, 20:37:53 »

За малки бели цветчета може да се използва гипсофила, тя може да изглежда много изискано ако е направена с вкус, евтина е и я има през зимата.
Активен
puhcho83
Ентусиаст
**

« Отговор #87 -: юли 09, 2012, 23:55:25 »

Даже като си мисля още, може да е с една коледна звезда по средата и бели рози отстрани и малко зеленко, но имам доста време до сватбата.Може да измисля още нещо. Тази вечер говорих с майка ми и тя ми каза да се придържам към нестандартното и че ще се получи много ефектен букет.
Активен
puhcho83
Ентусиаст
**

« Отговор #88 -: юли 10, 2012, 01:08:28 »

Сега се сетих и за друго цвете, незнам дали ще го има през декември, но е много вероятно - става дума за кокичето. Би се получило много семпло и красиво букетче. Ще се радвам ако ми дадете още идеи за подходящи цветя през зимата, освен стандартните!
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #89 -: юли 10, 2012, 08:30:33 »

Според мен и кокичета няма да има декември месец. Дано греша, но по мои спомени кокичетата се появяват чак февруари. Според мен един букет от коледни звезди ще стои много красиво. Бих те посъветвала да си избереш първо цвят на сватбата. За зимна сватба около коледа като твоята, най-подходящи са червеното и сребърното. Ето ти няколко предложения за зимни букети

http://sp.life123.com/bm.pix/winter-wedding-dress.s600x600.jpg
http://www.weddingflower-s.info/128-red-winter-wedding-flowers-as-symbol-courage-of-love.html

А ако наистина държиш на нестандартното, защо не пробваш с шишарки? Ако моята сватба беше зимата със сигурност щях да заложа на един от тези варианти:

http://media.theknot.com/ImageStage/Objects/0003/0022124/large_image.jpg
http://www.groomsoldseparately.com/wp-content/uploads/2011/12/pinecone-wedding-1.jpg

Ако се притесняваш да използваш шишарки в букета, обмисли ги като вариант за украса на ресторанта, но за това в друга тема.  blum
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: