Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 17:41:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Sunset - 30.06.2012 г.
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Sunset - 30.06.2012 г. (Прочетена 60962 пъти)
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
Отг: Сватбата на Sunset - 30.06.2012 г.
«
Отговор #30 -:
май 31, 2012, 09:58:57 »
Момичета, много съм доволна от роклята. Всичко е така, както го искам. Вчера беше първа проба и макар роклята да не беше в завършен вид много ми хареса. Яд ме е, че не взех фотоапарат да се снимам и да кача малко снимки. Поръчах воал, дантелено болеро и чанта от тези, които са като бонбон. Първоначално не исках болеро, а нещо като шал, който да се закопчава с роза, но видяхме, че няма да стои добре и затова се спрях на болеро. Втората проба е на 12.06.
Обувките също са готови. Ето и снимка. Цветът е слонова кост. Много си ги харесвам и са доста удобни.
По върпоса за цветето не съм решила нищо. Май ще трябва да видя и спрямо прическата какво би стояло добре. По принцип ми се иска, ако имам цвете, да не е изкуствено.
Сега се чудя какво да правя с колието. Тези дни ще снимам обеците. Смятам да поръчам колие за тях, но трябва да е нещо много семпло, понеже роклята ми си има украса в горната част.
«
Последна редакция: май 31, 2012, 10:09:13 от sunset
»
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #31 -:
май 31, 2012, 13:49:09 »
Сънсет, миличка, бях убедена, че първата прическа ще ти хареса!
Аз тази година съм се ориентирала по-скоро към нещо подобно на втората, но също искам да имам или цветя в косата, или някакви други красиви украшения - търся, но за сега не съм намерила нещо подходящо. За съжаление обаче нямам снимчица на прическата отзад
Покажи я на фризьорката - може пък за нея да не е такъв проблем
Обувките ти са много хубави и наистина изглеждат удобни
Ахххх как исках да ти видя роклятааааа. Обещай, че на следващата проба ще си носиш фотоапарата
Хайде, снимай и обеците, да видим на какво колие ще подхождат
Активен
Tally
Новак
«
Отговор #32 -:
май 31, 2012, 13:58:12 »
Честита темичка sunset, спорна подготовка
. Ще чакаме снимки на роклята от втората проба. Обувките ти са много хубави.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #33 -:
май 31, 2012, 15:10:41 »
Мерси, момичета.
Задължително следващият път ще снимам роклята. Аз даже се чудя дали да не отида в деня на пробата да си направя пробни грим и прическа и така да се видя как ще изглеждам цялостно. Там е работата, че моят мъж идва с мен на пробите и тотално ще изчезне елементът на изненада в сватбения ден. Не че ще му е трудно, когато ме види с грим и прическа да сглоби картинката, след като е виждал и роклята.
Вчера на пробата дойде с мен, понеже имахме и друга работа за вършене. Мислех да не му се показвам, но не се стърпях. Хубавото е, че той страшно хареса роклята, а преди това недоволстваше, че щяла да бъде много голяма. Обаче когато я видя остана очарован.
m0onlight
, аз разговарях и с дизайнерката за прическата и тя ми предложи да ми направи украшение за косата от бродерията по роклята. Още повече, че на роклята имам една роза и ще стане много хубаво в косата ми да има фуркети с такива малки розички, също като на снимката с първата прическа, която ми показа.
Снимах обеците. Съвсем бях забравила, че вчера ги взех с мен на пробата и са ми останали в чантата.
Ето ги и тях. Колието задължително ще е със същия елемент.
Само да добавя, че са с английско закопчаване. На снимките не се вижда добре.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #34 -:
май 31, 2012, 15:23:08 »
Много са хубави
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #35 -:
май 31, 2012, 15:23:34 »
Ако не е тайна къде реши да си шиеш роклята?
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
май 31, 2012, 15:33:36 »
Цитат на: cveta_d86 в май 31, 2012, 15:23:08
Много са хубави
Мерси, мила.
punk_girl123
, роклята я шия в
Булвеси
. Едната причина е, че само там открих рокля, която се доближава максимално до това, което искам (с някои дребни промени). Другата е, че видях няколко рокли (сватбени и абитуриентски) на мои приятелки, правени там и много ми харесаха. Освен това дизайнерката е страшно мила и спокойна.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #37 -:
май 31, 2012, 15:51:25 »
Сънсет, обичките ти са много хубави и нежни
А идеята на дизайнерката е много добра - ще се получи супер
Теси фуркетки са много готини, и аз имах такива с розичка.
Като говориш за пробите се сетих при мен как беше: бях си запазила специално час за пробен грим и пробна прическа точно в деня на пробата на роклята с идеята да придобия някаква представа горе-долу. Е, изобщо не се получи, защото грима ми беше ужасен (аз се дооправях след "кадърната гримьорка"), фризьорката ме направи отгоре отгоре (те повечето така правят на пробните прически) и накрая отидох в сватбения салон за пробата с провиснал нос, че няма да се видя как ще изглеждам ( а и булото ми го шиха специално, че поръчваха разните му елементи, та и то не беше готово). Когато обаче облякох роклята, усмивката се върна на лицето ми - беше направена прекрасно! Точно по моите мерки!
Радвам се, че накрая се доверих на друга фризьорка и гримьорка
Надявам се при теб да се получат нещата и да добиеш по-реална представа от мен
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #38 -:
май 31, 2012, 16:08:34 »
m0onlight
, и аз се надявам да мога да добия някаква представа как ще изглеждам. Иначе сега видях прическата ти в сватбения албум. Наистина тези фуркети стоят много нежно. Не знам дали в средата на розичките да не поискам да се сложи по едно малко камъче, за да се комбинират по някакъв начин с бижутата.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #39 -:
май 31, 2012, 16:18:46 »
Може
Аз като търсих съм виждала розички с камъче по средата, а може и допълнително да си ги сложиш, не мисля, че ще те затрудни
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #40 -:
юни 05, 2012, 14:14:04 »
Сънсет,миличка,честита темичка
Пожелавам ти спокойни оставащи дни като госпожица и успешна подготовка за най-прекрасния ден *YAHOO*Като те знам каква си хубава съм сигурна ,че ще бъдеш като принцеска
Връщам се да чета,за да видя докъде сте стигнали,тук видях много готини и стилни обеци и вълшебно сладки обувчици
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
юни 05, 2012, 15:30:28 »
Цитат на: gothic_queen в юни 05, 2012, 14:14:04
Сънсет,миличка,честита темичка
Пожелавам ти спокойни оставащи дни като госпожица и успешна подготовка за най-прекрасния ден *YAHOO*Като те знам каква си хубава съм сигурна ,че ще бъдеш като принцеска
Връщам се да чета,за да видя докъде сте стигнали,тук видях много готини и стилни обеци и вълшебно сладки обувчици
Благодаря ти, мила.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #42 -:
юни 10, 2012, 17:13:25 »
Момичета, започнах да се чудя дали да не сменя обеците. Големи проблеми имам с колието. От мястото, където ги купих, ми бяха казали, че ще ми направят подходящо колие. Да, ама не. Сега се опитват да ме накарат да се съглася да махнат същия елемент от една обеца и да ми го сложат на синджир. Аз категорично не съм съгласна на такъв вариант. Твърдят, че времето е малко, но всъщност навсякъде ми казват, че за десет дни могат да ми направят колие. Лошото е, че в други магазини не могат да ми изработят същия елемент, защото не е ръчна, а машинна изработка.
Аз още като ги купувах имах съмнение, че хората в магазина са просто търговци. Самият факт, че ме накараха да изчакам да видят дали ще намерят обеци със същия елемент ясно говори, че не могат да ги изработят.
Както и да е, на едно място харесах много нежно колие, към което може да се добави такъв елемент. Хората обаче ме предупредиха, че няма да е абсолютно същият като този на обеците. Чудя се дали да не купя още един чифт от същите обеци и да се използва само елементът, или да ги дам да ги претопят и да ми направят други обеци, които ще подхождат на колието, което харесах.
«
Последна редакция: юни 10, 2012, 19:26:28 от sunset
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #43 -:
юни 10, 2012, 20:08:27 »
Честита темичка
За колиетои обеците - има ли възможност да си купиш само една допълнителна обица и да изплзват нея (сториха ми се златни)? Ако не става, не става аз си смених няколко пъти концепцията за бижутата и най-накрая взех тези на сестра ми от бала. Виж дали няма да намериш и ти нещо подходящо назаем, за да си имаш план Б
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #44 -:
юни 10, 2012, 22:44:32 »
Ако наистина намериш човек, който да ти направи от обеца висулка, мисля, че си залужава да го направиш, за да имаш такива бижута каквито ти харесват, а не компромисен вариант.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
15
Нагоре