Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:42:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булото " - 3 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булото " - 3 част (Прочетена 190878 пъти)
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
Re:" Булото " - 3 част
«
Отговор #75 -:
януари 24, 2013, 05:02:59 »
някaквa идея кaк дa си изглaдя булото, че ми се стривa мaлко измaчкaчкaно. Пробвaх с пaрнa ютия, но не стaвa.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #76 -:
януари 24, 2013, 10:06:32 »
в химическото предлагат такава услуга.а иначе вкъщи е малко опасно, за малко да го изгорим моето.
Активен
Marion
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #77 -:
януари 24, 2013, 11:37:40 »
Друг вариант е да се закачи свободно във влажна баня да виси, но не зная дали ще свърши работа ако е твърде леко самото було. Моето имаше ръбове от сгъването и вечерта преди сватбата го закачихме в банята, та в момента, в който трябваше да ми го "монтират" беше идеално изгладено.
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #78 -:
януари 24, 2013, 14:12:34 »
Никога не съм се колебала дали да имам було, защото то за мен е неизменно допълнение към роклята и булката изобщо(това си е мое мнение разбира се). Проблемът е, че не мога да реша дали да е късо или дълго. Роклята ми има шлейф и не знам дали дъжината на булото не трябва да е съобразено по някакъв начин с това!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #79 -:
януари 24, 2013, 14:39:32 »
Цитат на: Albbena в януари 24, 2013, 14:12:34
Никога не съм се колебала дали да имам було, защото то за мен е неизменно допълнение към роклята и булката изобщо(това си е мое мнение разбира се). Проблемът е, че не мога да реша дали да е късо или дълго. Роклята ми има шлейф и не знам дали дъжината на булото не трябва да е съобразено по някакъв начин с това!
какъв е моделът на роклята, това също има значение, освен шлейфа? ако можеш, покажи го . ОСвен това изчистена ли е, дантелена, с камъчета или без? Прическа избрала ли си си ? от нея също зависи.
:offtopic:Марион, моля те покажи го този букет в темата с букетите по отблизо, че умрях от любопитство от този малък аватар
«
Последна редакция: януари 24, 2013, 14:41:28 от emmmmmy
»
Активен
Marion
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #80 -:
януари 24, 2013, 19:38:53 »
Цитат на: Albbena в януари 24, 2013, 14:12:34
Както ти харесва и ти е удобно на теб самата.
Например моят воал беше испански тип, който просто се поставя върху главата, не е фиксиран и можех да го оставя или да се влачи много след роклята без да пада пред лицето или да го спусна, колкото ми харесва. Роклята ми беше с много малък шлейф и реших да фиксираме булото точно до ръба на шлейфа, освен да е по-семпло, а и да не се повреди богатата дантела влачейки се докато вървя, а отпред да пада останала част. Така ми беше много удобно, красиво и воала се запази чист и здрав.
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #81 -:
януари 24, 2013, 21:09:23 »
Моята рокля ще е с дантела отгоре и ще е обемна. Аз не мисля, че ще е подходящо ако воалът стига до земята и се колебая между къс и средно дълъг. Ще съм с вдигната коса и воалът ще е закрепен за кока, но не знам дали ще е отгоре или отдолу. Мисля, че ще е най-добре да пробвам различни видове, когато стане готова роклята и така, вероятно, ще ми е по-лесно да преценя.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #82 -:
януари 25, 2013, 09:56:04 »
Цитат на: Albbena в януари 24, 2013, 21:09:23
Моята рокля ще е с дантела отгоре и ще е обемна. Аз не мисля, че ще е подходящо ако воалът стига до земята и се колебая между къс и средно дълъг. Ще съм с вдигната коса и воалът ще е закрепен за кока, но не знам дали ще е отгоре или отдолу. Мисля, че ще е най-добре да пробвам различни видове, когато стане готова роклята и така, вероятно, ще ми е по-лесно да преценя.
аз лично повече харесвам когато воалът е отгоре, ето малко различни снимки:
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #83 -:
януари 27, 2013, 08:48:55 »
Здравейте,
Аз за булото още не съм решила, само знам, че искам да е много дълго.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #84 -:
януари 27, 2013, 22:31:28 »
миналата година се счупих да търся воалетка в бг,така и не намерих на прилична цена.
ето сега попаднах :
http://www.paola-apologna.com/shop/FASCINATORS,%20%D0%A4%D0%90%D0%A1%D0%A6%D0%98%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E%D0%A0%D0%98
Активен
katerinaatan
Сватбар
«
Отговор #85 -:
януари 28, 2013, 08:15:22 »
На мен ми се иска да имам диадемка с миниатюрно було. Една моя приятелка имаше такова и много ми беше харесало. За съжаление фирмата,което е изработило нейното е фалирала...
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #86 -:
януари 28, 2013, 09:52:46 »
Защо не опиташ да си го направиш сама. Може да използваш някаква подходяща фиба , трябва ти малко тюл и някакви елементи, като перлички, цветчета и каквото искаш ти.
Активен
katerinaatan
Сватбар
«
Отговор #87 -:
януари 28, 2013, 09:58:15 »
С две леви ръце съм... Знам,че по принцип е лесно...
Активен
illane
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #88 -:
януари 28, 2013, 10:03:14 »
Момичета имам питане.
Аз у нас някакси успях цели 3 була да събера, но това, което най-много ми харесва е булото, което си поръчах от Китай и незнайно защо го поръчах бяло
. Роклята е нещо като слонова кост и се чудя някой дали знае начин леко да го потъмня с нещо това було, защото наистина е много хубаво. По-дълго и с един мек тюл.... За сега свекървата предложи да пробвам с някакъв чай, да го потопя за няколко секунди, но ако някой вече е правил нещо подобно, ще се радвам на идеи
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #89 -:
януари 28, 2013, 10:08:32 »
Наистина може да стане с чай, обаче да е лайка или липа, за да не стане много тъмно, а пък ако не ти се рискува по-добре попитай шивачка. Може да използваш и боя за дрехи.Трябва да подчертая, че не съм опитвала нито едно от двете, просто давам идеи.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...