Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:38:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булото " - 3 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булото " - 3 част (Прочетена 190873 пъти)
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
Re:" Булото " - 3 част
«
Отговор #60 -:
септември 28, 2012, 14:33:23 »
Аз махнах воала преди да влезем в ресторанта. Беше много красив, дълъг до земята, но нямаше да ми е удобно с него.
Активен
kalinchica
Новак
«
Отговор #61 -:
октомври 02, 2012, 11:12:15 »
Здравейте на всички
Скоро идва и моят ден ( 20-ти октомври т.г )
. Воала ми е дълъг около 3 метра и голямата ми чуденка е каква да бъде прическата. Косата ми е дълга и къдрава и ми се иска да я оставя пусната но не знам как може да се закрепи воала към пусната коса
Моля за съвет
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #62 -:
октомври 02, 2012, 13:56:34 »
Цитат на: kalinchica в октомври 02, 2012, 11:12:15
Здравейте на всички
Скоро идва и моят ден ( 20-ти октомври т.г )
. Воала ми е дълъг около 3 метра и голямата ми чуденка е каква да бъде прическата. Косата ми е дълга и къдрава и ми се иска да я оставя пусната но не знам как може да се закрепи воала към пусната коса
Моля за съвет
на мен ми нашиха бабите в твърдата част на воала, илици малки и в тях вкараха фиби. А самата коса ми беше пусната и къдрава, няма проблем, те си знаят оттам нататък как да прикачат към косата, нали я бетонират с лак.
Демонстрирам :
DSC_786911_e.jpg
(31.68 KB, 367x257 - видяно 3992 пъти.)
«
Последна редакция: октомври 02, 2012, 14:03:23 от emmmmmy
»
Активен
vesta
Любопитен
«
Отговор #63 -:
ноември 17, 2012, 17:17:07 »
Аз мисля да нямам було. Никога не съм мечтала да бъда принцеса, не съм си се представяла булка, не съм и традиционалист. Макар още в главата ми да е пълна бъркотия това е от нещата, които мисля да подмина, защото няма да се чувствам комфортно.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #64 -:
ноември 18, 2012, 10:48:36 »
Цитат на: vesta в ноември 17, 2012, 17:17:07
Аз мисля да нямам було. Никога не съм мечтала да бъда принцеса, не съм си се представяла булка, не съм и традиционалист. Макар още в главата ми да е пълна бъркотия това е от нещата, които мисля да подмина, защото няма да се чувствам комфортно.
Има и нетрадиционни була
Но разбира се могат да бъдат заменени от цвете в косата, воалетка или нещо подобно. Роклята която си показала определено ще спечели от един дребен аксесоар в косата, така ще има акцент.
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #65 -:
ноември 23, 2012, 03:20:31 »
Аз искам да си сложа само тиара, без було. Но майка ми твъди, че така тоалета стои "незавършен", сестрите на милото казват, че това е много хубава традиция и просто "не може без него", а според баба ми било неуважително да се влезе така в църква. Вие какво мислите?
Активен
Alichka
«
Отговор #66 -:
ноември 23, 2012, 09:18:26 »
Аз бях с тиара и без було, а за църквата ползвах наметка. Кумата ми беше със страхотен кок. Роклята й беше без презрамки и ползваше шал за църквата.
Дали ще имаш було, много зависи от модела на роклята, дали се харесваш с него и дали въобще искаш да слагаш. Мисля, че е въпрос на избор. Ти все пак си се спряла на аксесоар за косата, така че прическата няма да стои незавършена
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
«
Отговор #67 -:
ноември 23, 2012, 10:37:06 »
Цитат на: artemida777 в ноември 23, 2012, 03:20:31
Аз искам да си сложа само тиара, без було. Но майка ми твъди, че така тоалета стои "незавършен", сестрите на милото казват, че това е много хубава традиция и просто "не може без него", а според баба ми било неуважително да се влезе така в църква. Вие какво мислите?
Важното е ти да се чувстваш добре и доволна от външния си вид
Аз също се чудя дали да имам було. При мен е обратното - майка ми казва, че по-добре без. По-добре било с едно цвете. Аз така или иначе ще имам цвете, не живо, защото няма да отива на роклята, а от плат. Самата рокля ще е доста пищна и с ръкави до лакътя, ще имам и пухена наметка (сватбата ни е януари
) и действително смятам, че булото ще дойде в повече и ще стана доста претрупана. Но от друга страна, като се замисля, самото име "булка" идва от думата "було", т.е. булото прави жената булка
Знам ли, сякаш няма да съм истинска булка без було, затова обмислям варианта да имам - дълго до земята, еднопластово.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #68 -:
ноември 23, 2012, 11:54:12 »
И аз мисля, че булото е доста хубава традиция
А и с него са свързани доста вълнуващи моменти - забулване от кръстницата, после разбулването
Аз имах и честно казано се и харесвах с него
А преди като съм мислила за това все имах чувството, че ще съм смешна такава забулена
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #69 -:
ноември 23, 2012, 12:03:54 »
Цитат на: kiwi в септември 28, 2012, 11:37:53
Аз цяла вечер си искарах с него, не ми пречеше изобщо. Беше от късите.
И аз така
Даже му се радвах
Моето беше съвсем обикновено, кристален тюл или нещо такова беше. Аз му сложих лилави перли, защото всичко беше лилаво и се получи доста оригинално
Като ме разбулваха в края даже не исках да го махам, нали това означава, че вече не съм булка
IMG_0289-2.jpg
(73.38 KB, 366x321 - видяно 3755 пъти.)
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #70 -:
ноември 24, 2012, 23:42:16 »
Честно казано не съм много наясно какъв е смисъла на булото, но си мисля да съм само с воалетка...предполагам, че на къса рокличка няма да отива було
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #71 -:
ноември 25, 2012, 17:41:41 »
Цитат на: Cucka_Mucka в ноември 24, 2012, 23:42:16
Честно казано не съм много наясно какъв е смисъла на булото, но си мисля да съм само с воалетка...предполагам, че на къса рокличка няма да отива було
мисля, че на къса рокличка няма да отива дълго було. Най-добре пробвай различни аксесоари с роклята, за да прецениш какво ще стои най-добре. Зависи също и от прическата.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #72 -:
ноември 25, 2012, 21:58:19 »
Цитат на: Cucka_Mucka в ноември 24, 2012, 23:42:16
имахме булка тук с къса рокля и дълго було, изглеждаше супер. Зависи и от фигурата на булката обаче.
А за воалетката- има страхотни воалетки в ибей, тук в Бг се скъсах да търся и имаше само на 2 места и то със средно 20 пъти по скъпи отколкото в ибей и амазон.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
Re:" Булото "
«
Отговор #73 -:
декември 03, 2012, 08:01:36 »
Може да се прикрепи към самата тиара по елегантен начин. Аз смятам така да направя.
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #74 -:
декември 03, 2012, 08:46:56 »
Ами най-вероятно ще съм с пусната коса....може на някакви букли или нещо небрежно (с доста дълга коса съм)
Цитат на: emmmmmy в ноември 25, 2012, 21:58:19
А за воалетката- има страхотни воалетки в ибей, тук в Бг се скъсах да търся и имаше само на 2 места и то със средно 20 пъти по скъпи отколкото в ибей и амазон.
Даааам...и аз забелязах огромната разлика в цените
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7