Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 03:11:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Булото " - 3 част  (Прочетена 190225 пъти)

desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юли 29, 2013, 15:01:41 »

Ако въпроса е към мен, не точно smile
Прическата и грима ми бяха на едно и също място и докато ми  навиваха пуснатата част от косата друга мацка ме гримираше (беше бременна в 9тия месец и не исках да я карам да чака още 1 час само заради мен..и без това беше на работа заради моята сваатба).

След като ме гримира фризьорката ми довърши и бритона, който беше вдигнат, за да ме гримират спокойно.
Активен
Melinia
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #346 -: юли 29, 2013, 15:27:44 »

Ако въпроса е към мен, не точно smile
Прическата и грима ми бяха на едно и също място и докато ми  навиваха пуснатата част от косата друга мацка ме гримираше (беше бременна в 9тия месец и не исках да я карам да чака още 1 час само заради мен..и без това беше на работа заради моята сваатба).

След като ме гримира фризьорката ми довърши и бритона, който беше вдигнат, за да ме гримират спокойно.

Попитах защото навсякъде съветват първо да е прическата и после грима.
Активен
desideskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: юли 29, 2013, 15:46:52 »

Принципно да, но ако си с бритон като мен..той ще се развали докато ти слагат основа, фон д. или някакви неща по челото например.
Затова направихме прибирането на косата и застопоряването й и след това грим (докато навиваха падащите къдрици) и накрая бритона.

Проблеми нямаше при мен с нито едно от двете...само с булото, но там вината си е малко моя Wink Така де, казах го да имате в предвид за кукичките на булото, особено ако ви го шият като при мен, а не е готово.
Активен
otiroz
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #348 -: юли 31, 2013, 21:16:10 »

Здравейте момичета , бихте ли дали съвет на тази рокля http://www.bellasposa.ro/139-rochie-de-mireasa-11164.html
Какво було трябва да се сложи ?Късо или дълго  до кръста,нов дългия вариант няма ли да се закрива панделката  sad,моля дайте мнения smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юли 31, 2013, 22:53:57 »

Според мен ще отива воалетка.
Активен
otiroz
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #350 -: юли 31, 2013, 23:21:35 »

Благодаря за бързия отговор smile
В момента точно това гледам ,ама не ми допада - и за това отпада като вариант .Пък и искам було не за нещо друго,ами защото не знам колко ще издържа с тази задната част на самата рокля.Именно за това е роклята такава,да се махне когато мине фото сесията и първия танц.Пък от друга старана съм булка,като махна задната част на роклята и ставам като гостенка  yahoo.Не знам така си мисля,с було поне  ще изглеждам като семпла булка. danceg.Не знам искам булото,понеже от всички традиции само забулването и хвърлянето на букета ще присъстват при нас. girl_impossible
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #351 -: юли 31, 2013, 23:25:32 »

Аз мисля, че на тази рокля ще ходи много дълго було. Роклята е семпла и позволява по- пищно було. Но посеватвай се с някой по-опитен от мен  smile
Активен
desideskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: август 01, 2013, 08:53:17 »

И според мен ще е най-добре с воалетка. Много изискано и нещо ще стои.
Дългото було ще закрие задната част на роклята ти, което според мен е много красив акцент.
А такова до кръста - нещо съвсем не си го представям.
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #353 -: август 01, 2013, 20:03:27 »

Момичета, някои от вас си бяха поръчали було, подобно на това:

Бихте ли споделили откъде си го купихте и дали сте доволни?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: август 08, 2013, 13:25:47 »

Момичета, знаете ли от къде в София мога да си намеря готово було, от органза. Напълно изчистено, в цвят екрю. Защото онзи ден ходих до Арети, те са ми направили було в цвета на роклята, ама е ужасно грозно - прилича на комарник! Не знам дали ще го сложа това ужасно нещо, ще отида другата седмица и ще искам да се видя с роклята и с него, но ако не ми хареса трябва бързо да намеря решение на проблема. За това моля ви дайте съвет къде да търся.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: август 08, 2013, 15:52:14 »

Виж на Пиротска и в Сватбеният Център в Младост- когато аз обикалях за моето там имаше доста, но не бяха с гребенче- бяха към 40 лв ако не се лъжа
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: август 08, 2013, 17:23:13 »

Ратче, наистина ли искаш от органза? Тя малко лъщи на снимки гадно,когато е булото от нея,  да те предупредя. Това си е мой личен възглед де. smile
Иначе в сватбения център си има много хубави була от дребен  фин тюл. едното ми беше оттам и беше адски нежно.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: август 08, 2013, 17:44:40 »

И аз мисля, че трябва да я обмислиш тази органза. Ще ти седи като перде.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: август 08, 2013, 20:08:47 »

Благодаря ви момичета!
Другата седмица ще гледам да отида до Арети и ще искам да си облека роклята и да сложим булото, за да преценя как са двете.
А я кажете какво мислите, за това че е с гребенче, а аз искам да е закрепено под прическата отдолу?
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: август 08, 2013, 20:51:30 »

ratatui на пиротска имаше голям избор от була всякакви цветове и материи - цени от 30лв нагоре
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: