Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 00:46:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9 (Прочетена 201555 пъти)
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #75 -:
юни 21, 2012, 14:12:49 »
Много ми е смешно като някой напише "комплимент". Няма такова понятие, разберете, че всичко е внимателно изчислено! Просто влиза в цената и вие сте си го платили. Най-просто казано - това е офертата на конкретния ресторант, това получавате и ако има нужда може да си го сравните с другите предложения. Що за думи навлязаха напоследък в този речник - комплимент, 5 степенно меню? Преди беше същото , само че се казваше "подарък от ресторанта" и меню от 5 части.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #76 -:
юни 21, 2012, 14:25:21 »
Цитат на: Deliysky в юни 21, 2012, 14:12:49
Много ми е смешно като някой напише "комплимент". Няма такова понятие, разберете, че всичко е внимателно изчислено! Просто влиза в цената и вие сте си го платили. Най-просто казано - това е офертата на конкретния ресторант, това получавате и ако има нужда може да си го сравните с другите предложения. Що за думи навлязаха напоследък в този речник - комплимент, 5 степенно меню? Преди беше същото , само че се казваше "подарък от ресторанта" и меню от 5 части.
Е ти пък сега, не се пали
Ясно ми е че примерно при нас, за 55 лв на човек, комплиментът
е от нас за тях, а не обратното.
Ама нали трябва да се навиваме все някак че нещата са и в наша полза
Иначе никой няма да се жени
Активен
Zai4ence
Регистриран
«
Отговор #77 -:
юни 21, 2012, 14:49:12 »
Здравейте,
И на мен като доста голяма част от потребителите тук, ми предстои сватба
Фиксирали сме дата 15.12.2012г. Тъй като живеем в чужбина по-голямата част от организацията я правим от разстояние и разбира се отчасти със съдействието на близки хора
Гостите ни ще са приблизително 70 човека. Представата и на мен и на половинката ми относно ресторант е- малък, уютен и кокетен
До преди известно време държахме ресторанта да бъде в хотел Берлин Парк Витоша, тъй като изглежда, че отговаря изцяло на представите ни. Дълго време се опитвахме да осъществим контакт с отговарящото, специално за сватби, лице там. Изключително разочаровани останахме от това, че почти не ни обърнаха внимание. Първоначално им написахме емайл, с който помолихме за по-подробна информация за организацията на такова събитие при тях. Изпратиха ни единствено кувертите, които предлагат
Последва връзка с въпросната жена по телефона и се оказа, че тя е в почивен ден и не й се говореше особено. Разбрахме се да я потърсим отново в работния й ден, за да можем да обсъдим нещата по-детайлно. Когато позвънихме първият път никой не вдигна, а след това ми вдигна някакво момиче, което беше що годе отзивчиво и ми обясни, че въпросната жена, която търсим в този ден имала много срещи и нямало как да се свържем с нея
Момичето, с което разговарях горе-долу ми даде насоки за нещата, които ме интересуват, но определено за повечето неща ми отговаряше "напишете емайл на г-жа Василева"
И в крайна сметка се отказахме оттам, за мен такова отношение и "подмятане" и отлагане е недопустимо, когато става дума за един от най-важните дни от живота на човек.
След продължилото след този случай търсене, в момента сме в дилема относно няколко ресторанта: Хотел Атлантик, Каса Бояна и Експо Център на Цариградско шосе.
Моля, ако някой е по навътре с неща, с някой от тези ресторанти да сподели. Много живо ме интересува мнения за Атлантик
Благодаря ви!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #78 -:
юни 21, 2012, 14:54:08 »
Zai4ence
, ние сме в холидей инн, младост 4, хотел с ресторанти , 50 -55 лв куверт с комплименти . ако те интересува, пиши да ти дам тел на пряко отговарящата за нас. отговаря ми бързо и няма разигравки. виждам че не е сред изброените от теб, но реших че може и да помогне.
Активен
Zai4ence
Регистриран
«
Отговор #79 -:
юни 21, 2012, 14:58:38 »
Ами аз даже не съм поглеждала как изглежда ресторанта. Трябва да го видя, само да не е бална зала, че точно от това гледам да избягам :)А иначе за останалите неща като украсата какви са ви уговорките?
А сега като каза Холидей Инн и се сетих за още един ресторант, който ми е много интересно да видя, но не мога да открия снимков материал- Флоримонт Бояна. Някой някакви впечатления, мнения?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #80 -:
юни 21, 2012, 15:05:51 »
Цитат на: Zai4ence в юни 21, 2012, 14:58:38
Ами аз даже не съм поглеждала как изглежда ресторанта. Трябва да го видя, само да не е бална зала, че точно от това гледам да избягам :)А иначе за останалите неща като украсата какви са ви уговорките?
А сега като каза Холидей Инн и се сетих за още един ресторант, който ми е много интересно да видя, но не мога да открия снимков материал- Флоримонт Бояна. Някой някакви впечатления, мнения?
ние сме в малкия ресторант, другите им места не съм влизала, в сайта им мисля че има. една част от украсата е безплатна, по цвете на маса и калъфи за столове в бордо.
изчисти си пощата, не мога да ти пратя координати.
Активен
Zai4ence
Регистриран
«
Отговор #81 -:
юни 21, 2012, 15:08:55 »
Странно...в пощата нямам нищо, нали съм прясна, прясна
))
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #82 -:
юни 21, 2012, 23:31:36 »
Zai4ence
от изброените от теб бих препоръчал Каса Бояна. Атлантик също не е лош, но изгледа му е малко по-обикновен.Мога да добавя да прегледаш и х-л Аякс - София, кв Витоша, както х-л Одаджийски в Симеоново. Знам за един р-т Берлин в кв Бояна, хареса ми на снимките, но дали не е този от който си вече разочарована, не можах да разбера.
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #83 -:
юни 22, 2012, 08:08:13 »
Точно този в Бояна е Берлин Парк Витоша. Странното е, че мен точно отношението на персонала ме плени! Дамата, която отговаряше за нас беше страхотна - и в почивни дни съм я нецелвала
След, като казахме, че ще сме при тях, тя си беше запеметила номера ми и винаги вдигаше абсолютно подготвена кой и защо й звъни. В интерес на истината, аз предпочитам кореспонденцията по mail, по телефона все ще забравя нещо
, е тя винаги ми отговаряше много бързо и точно на писмата.
Много го рекламирам този ресторант, за което се извинявам, но наистина съм страшно доволна от тях! а талиателите са ми още в главата, толкова вкусни бяха!
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #84 -:
юни 22, 2012, 08:46:55 »
ylith
, предполагам вие сте комуникирали с Кристияна, така като те чета
аз също предпочитам комуникация по маил, защото имам време да помисля за всички въпроси и по тел. също като ylith все забравям нещо.
Но
Zai4ence
след като на вас са ви направили лошо впечатление, търсете друго, на мен като ми направи нещо или някой лошо впечатление после почвам да се хващам за разни дребни неща
Иначе миналата седмица бях на сватба в Каса Бояна ... е не съм очарована или нямаше климатик или пестяха ток... порциите бяха малки (реално не знам каква е уговорката с младоженците все пак), но цената на куверта не даваше индикации за малки порции.
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #85 -:
юни 22, 2012, 09:05:11 »
desirer
, да, с нея разговаряхме
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #86 -:
юни 22, 2012, 11:41:32 »
И аз с Кристияна водих кореспонденция. Нейната фамилия е Илиева, а другата жена с която се срещахме беше Десислава Милева. Тогава май нямаше жена с фамилия Василева, може да е нова.
Зайченце, ако искаш обърни се към една от тези две дами, със сигурност ще си смениш мнението. Мястото е страхотно и готвача си знае работата, но ако вече ти е останал горчив вкус от досегашния опит може би недей.
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #87 -:
юни 22, 2012, 11:59:05 »
sorry за
grey
Десислава е с фамислия Василева.
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #88 -:
юни 22, 2012, 18:04:27 »
Ние комуникирахме с г-жа Василева. Нямаме никакви оплаквания от нея. Предимно по мейл си задавахме въпросите и изчиствахме нещата. Сигурно сме разменили поне 50-ина мейла. Виждахме се около 3-4 пъти, предварително уговаряйки срещите си отново по имейл. Всеки път жената беше подготвена, на дегустацията също, обясняваше всичко, отговаряше на всякакви въпроси и не мога да кажа нищо лошо по неин адрес.
Активен
mari_m
Сватбар
«
Отговор #89 -:
юни 22, 2012, 22:41:00 »
Нека споделя и аз малките си, но положителни впечатления от въпросната г-жа Василева! След запитването ми изпратено по мейла, тя ми отговори съвсем точно и ясно на всички въпроси, и най хубавото, е че изрази мнение съвсем искрено какъв е реалния капацитет на ресторанта, което ме очарова! За съжаление обаче, за нашата дата не са свободни и отпаднаха...
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...