Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 08:34:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9 (Прочетена 201652 пъти)
ivelka
Сватбен ГУРУ
Re:РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #330 -:
октомври 01, 2012, 12:07:44 »
Искам да дам положителни отзиви за ресторант Синкевица, Габрово - перфектно и старателно обслужване, много вусна храна и страхотно добр цени на кувертите! Комплекст позволява изнесения ритуал да бъде в градината и има хубава тераса с маси за коктейла! Всичко беше на ниво!
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
«
Отговор #331 -:
октомври 02, 2012, 14:53:24 »
Здравейте,
Искам да изкажа положителните си отзиви от х-л Принцес. Сватбата ни беше в зала Диамант. Идеална е за големи сватби - събира до 450 човека. Сватбата ни беше далеч по-малка
. Приемливи ценови условия, нормални такси (само за внасяна на алкохол и безалкохолно и за overtime, т.е. няма други безумни такси). Разполагат с бели покривки за маси и столове, както и с 2 цвята панделки - златисти и червени (не се плаща допълнително, дават ги безплатно). Без каквито и да било такси също ползвахем вазите им, както и техни плата за плодове. Отношение и кореспонденцията с тях - коректна и точна. Ясни условия, нямаше никакви неприятни изненади до последния момент, а дори и 2-3 дни след сватбата, когато ходихме да си взимаме разни останали неща.Разбира се, всичко си следяхме стриктно и ние. До последно променяхме бройката, даже окончателната я казахме 1-2 дни преди сватбата. Въпреки че в договора беше написана една бройка, ние платихмес 5 куверта по - малко (защото имаше отказали се гости в последните дни преди сватбата). Служителката, на която плащахме гледаше договора, но ние й обяснихме, че след това сме променяли бройката. Тя се обади по телефона на колежката си и веднага промени сумата , която оставаше за плащане (без цупене , без дусене - изключително мили и учтиви). Сигурна съм, че в повечето ресторанти щяха да ни кажат, че ние сме заявили тази бройка и не ги интересува промяната в последния момент. В деня на сватбата - никой не ни е занимавал с организационни въпроси. Нито са ни питали кога да изнасят сватбената торта, нито са питали кога да слагат вечерята. Всички гости са доволни от храната - казаха, че предястието и тортата (която е превена в кухнята на х-л Принцес) били униклано добри. Ако някой го интересува точни цени - да ми пише на лични.
Активен
tupunci
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #332 -:
октомври 02, 2012, 21:26:19 »
Здравейте!
Някой с отзиви за Best Western Plus City Hotel?
http://www.sofiacityhotel.com/bg/hotel/celebrations-and-weddings/weddings-22.html
Независимо за организирана или присъствие на сватба.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
«
Отговор #333 -:
октомври 03, 2012, 16:47:34 »
Цитат на: tupunci в октомври 02, 2012, 21:26:19
Здравейте!
http://www.sofiacityhotel.com/bg/hotel/celebrations-and-weddings/weddings-22.html
Здравей
нямам представа какъв капацитет те интересува, но в Best Western ресторанта е малък(60-70 човека), единствено залата е за повече. Ако ти допада помещение без прозорци, сравнително изчистено - по-скоро подходящо за конференции и тн...
Ако сте предвидили по-голямо перо за декорация ще е добре. Иначе управителя е много любезен и отзивчив, условията там са добри
Ако искаш дай повече информация (брой гости, цена на куверт, други изисквания) и ще дам идеи
Активен
tupunci
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #334 -:
октомври 03, 2012, 23:12:49 »
Цитат на: emocia_wa в октомври 03, 2012, 16:47:34
Здравей
нямам представа какъв капацитет те интересува, но в Best Western ресторанта е малък(60-70 човека), единствено залата е за повече. Ако ти допада помещение без прозорци, сравнително изчистено - по-скоро подходящо за конференции и тн...
Ако сте предвидили по-голямо перо за декорация ще е добре. Иначе управителя е много любезен и отзивчив, условията там са добри
Ако искаш дай повече информация (брой гости, цена на куверт, други изисквания) и ще дам идеи
Интересуваше ме най-вече как се представят.
Благодаря за инфото досега!
Активен
emocia_wa
Професор
«
Отговор #335 -:
октомври 05, 2012, 11:39:58 »
tupunci
ще останете доволни там
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #336 -:
октомври 05, 2012, 12:18:53 »
Цитат на: tupunci в октомври 02, 2012, 21:26:19
Здравейте!
Относно Best Western City Hotel мога да споделя следното:
Ресторанта е за около 50-60 деши, залата за до 120 души без проблем за дансинг. Много добра кухня, дисциплиниран и коректен персонал, много еродиран и разбран управител. Няма забележки поне от партитата на които сам присъствал (а те не са малко). Ефективно работещ климатик !!! Няма проблем с музиката. Имат градина, удобна за пушачите.
«
Последна редакция: октомври 05, 2012, 12:20:25 от DjNick Mc
»
Активен
Sunny_83
Любопитен
Публикации: 49
«
Отговор #337 -:
октомври 07, 2012, 11:45:54 »
Момичета здравейте и от мен
. Моля ви да споделите впечатления от ресторанта my choice ( sky way ), че нещо много се замотахме в избора на ресторант в софия за 100 човека
. Притесняват ме колоните в ресторанта , според мен 1/3 от гостите няма да имат добра видимост. Отделно не съм сигурна, че ще има достатъчно място за танци на дансинга. За алкохола ни искат по 4лв за бутилка отворен домашен алкохол
, иначе като цяло управителката и ресторанта ни харесва. Другият ни избор е холидайн ин , но там е по-скъпо като цена и не разрешават внасянето на домашен алкохол. А родителите ни са вече готови с виното и ракията........Казаха ни да не се съобразяваме с това и да си изберем ресторант, който ни харесва, но пук от друга страна домашното винаги излиза по-евтино... Та в голяма Делема сме кой да изберем....помагайте
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #338 -:
октомври 07, 2012, 11:51:44 »
Цитат на: Sunny_83 в октомври 07, 2012, 11:45:54
Момичета здравейте и от мен
. Моля ви да споделите впечатления от ресторанта my choice ( sky way ), че нещо много се замотахме в избора на ресторант в софия за 100 човека
. Притесняват ме колоните в ресторанта , според мен 1/3 от гостите няма да имат добра видимост. Отделно не съм сигурна, че ще има достатъчно място за танци на дансинга. За алкохола ни искат по 4лв за бутилка отворен домашен алкохол
, иначе като цяло управителката и ресторанта ни харесва. Другият ни избор е холидайн ин , но там е по-скъпо като цена и не разрешават внасянето на домашен алкохол. А родителите ни са вече готови с виното и ракията........Казаха ни да не се съобразяваме с това и да си изберем ресторант, който ни харесва, но пук от друга страна домашното винаги излиза по-евтино... Та в голяма Делема сме кой да изберем....помагайте
Аз съм твърдо
ЗА
Холидей Инн- заслужава си разликата в парите, ние нямаме забележки- всичко бе перфектно!
Не съм и очаквала такова обслужване- как веднъж не остана празна чаша, неприбрана чиния, не видях и клюкарене и типичните кисели мутри. А за алкохола- да, не се внася домашен там, но пък в Метро е достатъчно евтино,а и после ни върнаха дори отворените и недоизпити бутилки алкохол от ресторанта.
Пък и като си сметнеш че ти дават безплатна торта, стая, калъфи за столове и още дреболийки, домашният алкохол отдавна ще си го избила.
Активен
Sunny_83
Любопитен
Публикации: 49
«
Отговор #339 -:
октомври 07, 2012, 14:32:42 »
Емче благодаря много, много полезна информация
, радвам се че си останала толкова доволна от обслужването, то май лошо мнение за холидайн ин не съм чувала
. Да попитам за църква и гражданско кои ползвахте, нещо по-близко до бизнес парка или тези в центъра?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #340 -:
октомври 07, 2012, 14:53:30 »
Цитат на: Sunny_83 в октомври 07, 2012, 14:32:42
Емче благодаря много, много полезна информация
, радвам се че си останала толкова доволна от обслужването, то май лошо мнение за холидайн ин не съм чувала
. Да попитам за църква и гражданско кои ползвахте, нещо по-близко до бизнес парка или тези в центъра?
Гражданското ни беше зала Студентска- стори ни се светличка и не е далеч. Църквата ни бе в друг град и ден.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #341 -:
октомври 07, 2012, 15:09:28 »
Здравейте. Зная че звуча като абсолютен лаик, но сега започвам с избора на ресторант и съм като пате в калчище- сватбата ще е на 17 февруари и не съм закъсняла ами не знам.С другите неща съм готова всички джуджурии, подаръци, кошници,късмети,жартиери и дори халки си купихме, но до последно не можехме да се решим за организацията и чак сега решихме че ще разделим двете церемонии ( граждански и църковен брак - имаме си една църквичка на морето, която е с особено значение за нас и решихме да отложим църковната церемония за лятото защото държим да ни венчае "нашият" свещенник в " нашата " църквичка) Церемонията ще е в зала Красно село - както споменаах църковен брак няма да има и търся ресторант за около 50-60 души - 10-12 от които деца, по възможност в района на Гоце Делчев, Мотописта, Стрелбище, Борово, Бели Брези, Иван Вазов. Куверта който мога да си позволя е около 40 лева . Не търся нищо претенциозно важен е района, защото родителите ни са доста възрастни и е добре да е близо до дома ни- както се смее мъжа ми дай да намерим някоя пицария и да я превърнем в сватбена пицария :-)) Молбата ми е от тези които са обикаляли или имат информация да ме насочат ако е възможно , тъй като съм с малко дете и обикалянето ми е малко сложно.Мерси предварително
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #342 -:
октомври 07, 2012, 19:41:58 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в октомври 07, 2012, 15:09:28
Здравейте. Зная че звуча като абсолютен лаик, но сега започвам с избора на ресторант и съм като пате в калчище- сватбата ще е на 17 февруари и не съм закъсняла ами не знам.С другите неща съм готова всички джуджурии, подаръци, кошници,късмети,жартиери и дори халки си купихме, но до последно не можехме да се решим за организацията и чак сега решихме че ще разделим двете церемонии ( граждански и църковен брак - имаме си една църквичка на морето, която е с особено значение за нас и решихме да отложим църковната церемония за лятото защото държим да ни венчае "нашият" свещенник в " нашата " църквичка) Церемонията ще е в зала Красно село - както споменаах църковен брак няма да има и търся ресторант за около 50-60 души - 10-12 от които деца, по възможност в района на Гоце Делчев, Мотописта, Стрелбище, Борово, Бели Брези, Иван Вазов. Куверта който мога да си позволя е около 40 лева . Не търся нищо претенциозно важен е района, защото родителите ни са доста възрастни и е добре да е близо до дома ни- както се смее мъжа ми дай да намерим някоя пицария и да я превърнем в сватбена пицария :-)) Молбата ми е от тези които са обикаляли или имат информация да ме насочат ако е възможно , тъй като съм с малко дете и обикалянето ми е малко сложно.Мерси предварително
Не сте закъсняли чак толкова, не се притеснявай
Сватбите през зимата, особено в неделя, са значително по-малко от тези през пролетта и ранната есен, съответно не е прекалено късно да ангажирате ресторант и услуги.
За ресторант с подобни условия се сещам за хотел Централ Форум, май им беше 37 лв кувертът и вътре е доста приятно. Не съм ходила на сватба там, но не съм чела лошо мнение за тях и имат много опит с организиране на сватби.
Пожелавам ви успех
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #343 -:
октомври 07, 2012, 19:49:56 »
Форум Славия. Това е най-близо до вашите изисквания.
Активен
emocia_wa
Професор
«
Отговор #344 -:
октомври 08, 2012, 10:26:19 »
ELCHOOOOOOO
за 17 февруари не е късно - все още е студено и сватбите са малко. Което ще ви даде по-голям избор на ресторант
хотел Форум е добър вариант
има и други варианти в този район, но не са толкова "сватбени". аз се опитах да ти пусна лично съобщение, но явно ти е пълна кутията
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...