Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 20:41:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Tsutsi - 16.06.2012 г.
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Tsutsi - 16.06.2012 г. (Прочетена 53146 пъти)
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
Отг: Сватбата на Tsutsi - 16.06.2012 г.
«
Отговор #120 -:
юни 18, 2012, 12:20:00 »
Честито и от мен Цуциии! Бъдете много щастливи!
П.П. И аз след сватбата вече съм г-жа Иванова!
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #121 -:
юни 18, 2012, 16:01:06 »
Честита
Цуци! Пожелавам ви много семейно щастие, занапред! Бъдете все така влюбени
Чакаме те с нетърпение, да разкажеш, как е минал този незабравим ден.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #122 -:
юни 23, 2012, 13:20:12 »
Здравейте момичета - София ни посрещтна с убийствена жега след прохладата на Велинград
А сега и моето разказче, въпреки че цялата къща ме чака на вили и могили да бъде изчистена
Дните преди сватбата бяха много напрегнати, просто побърквах милото - готово ли е това, готово ли е онова, не спирах да мрънкам за всичко и да се тревожа. Сега гледайки назад ми е смешно, защото да ви кажа по-голям купон от сватбата НЯМА. Да, сигурна съм, че ще имаме бъдещи много щастливи дни, но едва ли такъв абсолютен купон като сватбата.
Денят преди сватбата закарахме украсата в ресторанта, убедихме се, че алкохола е там, доплатихме тортата на Чочко, уговорихме и последните дреболий. Ресторант Диана бяха уникално съдействени и дори обещха, че ако нещо се обърка и не дойдат приятелите да украсяват ресторанта ( един от поредните ми безумни страхове) те ще украсят масите и то срещу някаква скромна сума от 20 лв. Напълно успокоена потеглих към Пловдив,подстригах се при фризиьорката и вечерта излязохме с приятелите на милото, пихме бири и се забавлявахме. След, което той си отиде у тях, а аз останах да спя в приятелите му, младо семейство, страхотни хора. Пловдив се пръскаше от жега и поне беше ясно, че няма някой гаден дъжд да провали нашият ден.
През нощта към 3,30 ме събуди странен шум в съседите , мълчеливо слушах как някой тътрузи нещо по пода, след 20 мин бях напълно убедена, че ги обират. Крайно притеснена събудих домакините, а те ме успокоиха, че съседите имат старо куче, което се тътрузи по пода. Успокоена заспах, но не за дъго защото само след час двойка влюбени котки пееха сватбени романси под балконите. След половин час приключи и котешката идилия, а аз крайно вбесена пустосах и кучета и котки, разревах се, че на другият ден ще съм грозна булка от недоспиване и неусетно заспах непробудно. Часовникът ме събуди в 8 сутринта, отпочинала и свежа, а първото нещо, което видях над леглото си беше иконата на Иисус с вдигната за благослов десница. Това ме успокои напълно и се приготвих за купон. Закараха ме до фризьора, там сред смехове и закачки трите часа се изнизаха неусетно - харесах си и прическата и грима и дойде шаферката ( сестрата на милото) да ме вземе. Да ви кажа нещо мили бъдещи булки - който, с каквото да ви е ядосвал преди сватбата, в деня изпълнява всичко и слуша и не създава никакви проблеми. Прибрахме се облякох си роклята, заприиждаха гостите от София, в апартаментчето стана пълна лудница, а на мен ми е безкрайно смешно и хубаво. Ударих и едно уиски и се приготвих за младоженеца.
Следва продължение ....
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #123 -:
юни 23, 2012, 13:20:37 »
По едно време чувам , че се задава от младоженецът олелията - бяхме наели оркескър с тъпани и се зачу музиката. Добре, че бях седнала на дивана, защото изведнъж ми се подкосиха краката - изсипаха се и те, нападнаха вратата, но не влязоха нито лестно, нито евтино
Като нахлуха и те апартаментчето стана съвсем тесничко, страшна веселба, милото се беше препотил от притеснение понеже кумовете закъснели, напълни обувката с парички ( много бързо я намери, умничето ми) и ми каза за уше, че няма по-красива от мене
Закичихме се, поиграхме хорца пред блока и хайде към гражданското. Там подранихме та се поснимах с роднините, освен фотографите и видеопоператора ми сномаха и много приятели и се чувствах като звезда на червеният килим. Много беше весело. В гражданското церемонията беше стегната и хубава, ансамбъла игра хора, дадоха сватбарското знаме на кума, а аз от притеснение започнах да приемам поздравления още преди края на церемонията
При разчупването на питата на мен се падна по-голямото парче, за изумление на всички
Толкова ми беше хубаво, че чак забравих да настъпя младоженецът, който само ме побутваше да го направя докато се усетя , настъпих го лекичко все пак.
През цялото време ми беше безкрайно весело. После започна фотосесията, тук направих грешка, че не свалих обувките с високите токове по калдъръмите на Старият град, където направихме само няколко снимки, но дори и толкоз направо ми разказаха играта на краката. Най-смешното беше , че постоянно имаше разни други булки и ме караха да гледам накъде ли не само не и направо
Накрая се качихме на колата и се отправихме на нашата зелена фотосесия, там от подскачане по алеите и тревата, краката направо рухнаха във високите обувки ( изобщо не нося токове), но издържах геройски. Беше голям купон.
От там в църквата - през цялото време от вълнение не усетих нито глад, нито жажда. Тук вече трябваше да си сложа ниските обувки, но аз реших да остана с високите, понеже искаш хубави снимки от церемонията и това ми беше грешката. От отеца съм много доволна, направи пълната церемоня от близо 50 мин. Към края вече отчаяно пристъпвах от крак на крак ( надявам се да не личеше от дългата рокля) защото болката в краката ми беше убийствена. Но въпреки това церемонията много ми хареса, беше истинска, дълга и тържествена, както подобава на такова събитие. Твърдо съм решила отчето да прави и кръщене на децата ни, като дойдат един ден.
В колата се преобух в ниските сандали, купих ги в Пловдив от магазин за обувките от Пловдивският завод, страшно съм доволна, болката изчезна и все едно бях в пантофки. Преди да влезнем в ресторанта управителката ни каза, че осем човека не са дошли, което много ме ядоса ( на гостите), но масите не изглеждат празни, защото са преподредили другите гости и всички са доволни. Изобщо от ресторант Дианата съм мега доволна. Масите бяха украсени с жито, както ги бях помолила, нашата маса беше украсена точно така, както ги бях помолила, изобщо бяха изпълнили всичко абсолютно точно. Започна церемонията по посрещането, с Бела съм бела юначе, разчупване на питката, ритане на менчето , даване на сватбеният огън, много красиво и тържествено, родителите страшно се трогнаха от вниманието. После вече започна купона. ДЖ Дими се справи страхотно, разбирахме се само с поглед ако искам нещо, развихрихме се здраво в танците, хора и стана страшна веселба. Фотограф ми беше неговата приятелка Цвети, която само не се катереше по дърветата, за да улови правилният кадър. Гостите останаха възхитени от страхотната храна и купона, който спретнахме. Честно ви казвам разбих се от танцуване, нощта мина като миг. Всичко беше просто отлично. Тортата беше страхотна и се изяде до троха. Гостите бяха много, много доволни. Вчера гледахме в Гени Йончев ( видеото също се раздаваше на сто процента, всички много му се радваха) половината филм - просто чудесна сватба.
Даже когато заминахме за Велинград приятелите ни , направили изненада в хотела с килим от рози и шампанско и даже ни преместили в по-голяма стая от тази, която бяхме наели, като доплатили разликата , защото искали да ни зарадват, за страхотната сватба, която имахме. Снимки ще има, ще кача малко в линк и ще го сложа тук. Още ги селектирам ( имам само от приятели за сега) защото са 4 GB и е трудно да се избира - това е от мен.
Момичета сватбата е най-големият купон и наистина вашият ден - радвайте му се от сърце и бъдете щастливи.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #124 -:
юни 23, 2012, 13:50:06 »
Изчетох го на един дъх... за успокоение на всички бъдещи булки и Цуци го доказа, денят на сватбата е наистина прекрасен... Честито!
Който ви е ядосвал преди сватбата всичко изпълнява, но пазете се от тези, които не са си показали рогата предсватбено...
«
Последна редакция: юни 23, 2012, 15:20:27 от kiwi
»
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #125 -:
юни 23, 2012, 15:18:44 »
Охо ,ето кой се е върнал от меденият месец.И аз изчетох разказчето ,по което личи че сте изкарали чудесно.Няма по-хубаво от това самите вие да останете удоволетворени от сватбеният си ден,разбира се и гостите са важни ,а при вас се е получило пълно удоволствие.Още веднъж Честито!
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #126 -:
юни 23, 2012, 15:48:06 »
Жесток разказ на една очевидно страхотна сватба
. Поздравления
.Чакаме с нетърпение снимчиците както и малко разказче от медения Велинград
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #127 -:
юни 23, 2012, 16:34:43 »
Сигурно е била най- динамичната сватба с най- танцуваща булка!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #128 -:
юни 23, 2012, 16:50:56 »
честито
, гледай да минеш по темичките да се отчетеш от какво си доволна и от какво не като услуги
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #129 -:
юни 23, 2012, 17:38:07 »
Още веднъж честито!!! Няма нищо по-хубаво от това младоженците да са доволни от протичането на сватбения ден!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #130 -:
юни 23, 2012, 17:46:24 »
Честито младо семейство. Бъдете винаги така влюбени, запазете пламъка в очите и сърцето и в най - скоро време да се радвате на малки малчугани. Разказчето ти е страхотно. Мислено ме пренесе в твоята приказка. Очаквам с нетърпение и снимките.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #131 -:
юни 23, 2012, 17:55:56 »
Цуци, много се радвам, че е било незабравимо тържество и че много сте се забавлявали.Както и че всички са те слушали
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #132 -:
юни 23, 2012, 19:27:11 »
Цуци, хайде, давай снимки, че сме любопитни!
Активен
geri_stme
Сватбар
07.07.2012
«
Отговор #133 -:
юни 23, 2012, 20:20:11 »
Страхотен разказ
Честито и от мен,много щастие Ви желая и дълъг семеен живот изпълнен с много
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
«
Отговор #134 -:
юни 24, 2012, 12:11:09 »
Колко те чаках само
Страхотна сватба, както се е и очакваше!
Леле, а това с втори много удобен чифт обувки - отсега си го записвам с големи букви в "сватбеното тефтерче". Доста булки го споделят като съвет и не трябва да се забравя
Очакваме снимки от звездната вечер
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11