Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 31, 2025, 06:12:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За него
(Модератор:
Teo
) > Тема:
Сватбено облекло за младоженеца - 4 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбено облекло за младоженеца - 4 част (Прочетена 505867 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Сватбено облекло за младоженеца - 4 част
«
Отговор #45 -:
октомври 03, 2012, 10:03:12 »
Малко късно виждам въпросът ти, но дано да е навреме. Мъжът ми си беше купувал бяла риза с черни копчета и черни тегели от ул. Христо Г. Данов. Като тръгнеш от Дмумаята към Енергото от дясно се пада магазинът - със синя дограма е и е срещу Лазарини.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #46 -:
декември 15, 2012, 17:45:07 »
Мъжлето си купи костюм на Julidan днес- тъмно сиво към черно - много ми хареса = с едри шевове на ревера- с две думи юпииииииииии
. И бързо го избра - втория които сложи, но като го сложи така му лепна че беше ясно че това е костюма.А аз се притеснявах че ще падне едно пробване .И една риза си взе в сиво и синьо. Остава да вземем една резервна риза и обувки и сме готови.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #47 -:
януари 18, 2013, 20:11:01 »
авангардно решение, като опция , лилавото много ме привлече
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
януари 28, 2013, 09:37:12 »
Момичета искам да ви попитам, някой може ли да ми препоръча имена на магазини в спфия за мъжки костюми? Става въпрос не за обикновени бизнес костюми, а за малко по официални (фрак, смокинг), в черно, най-много тъмно синьо, цената може да бъде и по висока, качеството е важно.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #49 -:
януари 28, 2013, 15:07:26 »
Цитат на: Мрявка в януари 28, 2013, 09:37:12
Момичета искам да ви попитам, някой може ли да ми препоръча имена на магазини в спфия за мъжки костюми? Става въпрос не за обикновени бизнес костюми, а за малко по официални (фрак, смокинг), в черно, най-много тъмно синьо, цената може да бъде и по висока, качеството е важно.
Мисля че в Андриус имат - имат магазин в мола на Хемус ако не се лъжа.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #50 -:
януари 28, 2013, 15:24:39 »
Цитат на: Мрявка в януари 28, 2013, 09:37:12
тук
http://www.svatbencenter-sofia.bg/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0/%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%B8/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8E%D0%BC%D0%B8-/p:%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8E%D0%BC--042---%D1%84%D1%80%D0%B0%D0%BA
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #51 -:
януари 28, 2013, 15:57:28 »
Да се похваля имаме си вече и обувки - в събота ходихме до магазина на стил 99 зад съдебната палата. Взехме обувки - продавачките бяха много любезни - имаше доста голямо разнообразие от модели. А доколкото разбрах на част от моделите имаше и намаление от 10-20%( за съжеление не и на тези които избрахме
, но пак съм доволна ). о се Цените бяха много народни кактсе смеем мъжлето - варирараха за различните модели от 50-70 лв. Смешното беше че мъжа ми по дълго се чуди и избира обувки отколкото като си купи костюма и ризата
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
януари 28, 2013, 16:05:46 »
Еми, леле мн добра идея за сватбения център като цяло! Специално белия фрак хихи, прилича ми на георги христов на млади години
Elchooo, да андрюс са в списъка за преглеждане :-)! Да са ви честити патъчките, с мъжете обикновено е доста по бързо лесно и безболезнено цялото екипиране за сватбата си мисля
«
Последна редакция: януари 28, 2013, 16:07:17 от Мрявка
»
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
януари 29, 2013, 11:28:34 »
Да ви се похваля, вчера избрахме костюм и риза за около 20-30мин в Andrews, имат намаления до 5ти февруари. Корекциите са включени в цената на костюмите. Много съм доволна от отношението и качеството на услугата
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278
28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка
«
Отговор #54 -:
февруари 08, 2013, 22:42:03 »
айде и аз да се похваля,и моя младоженец е готов.в първия магазин,първия костюм и.....
*YAHOO*заспа му.от сватбения мол е,черен,ризата е бяла и вратовръзката е няколко нюанса на лилавото.страхотно му стоеше.трябва само панталона малко да се скъси.ще го вземем заедно с роклята и халките след месец.тогава ще пусна и снимки.остават обувки,чорапи и бельо.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #55 -:
февруари 09, 2013, 08:28:13 »
Момичета, какви са ориентировъчно цените в Андрюс? Ние ще купуваме костюма април-май, но нямам никаква представа за цените на по-познатите марки. А в Парушев? Ще се радвам да ми препоръчате и други
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #56 -:
февруари 09, 2013, 09:03:49 »
В Андрюс риза около 100 лв ,в Парушев - 50-60 .Скоро купувах ризи на съпруга ми.За костюмите от 300 до 500 лв
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
февруари 09, 2013, 09:53:46 »
Момичета някой има ли опит с Агресия за мъжки костюми?
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #58 -:
февруари 09, 2013, 09:58:15 »
При нас костюма беше една от най-трудните задачи, да не казвам най-трудната
Ходихме къде ли не, плюс Андрюс, но никъде нямаше това което искаме. Парушев също беше минат - и във Варна и в Добрич...надеждата умирала последна
Само в Андрюс харесахме що годе костюм - там беше най-добрата опция до преди този, който взехме
За цени не обърнах внимание, бяха без значение при положение, че обиколихме целия град
Но и там панталона беше тип цигара, а това просто нямаше как да го вземем. Мъжа ми има по-големи крачета
И с такива панталони става като малкия Мук...дано не ме чете някъде
Но просто краката ходят преди него, та това беше едното условие - прав панталон! Отделно не искахме да се опасва до пъпа, а повечето бяха такива. Влизаме в магазин и от вратата казваме какво искаме и всички уж имат с паднала талия...докато не пробва
А той не обича такива опасани до пъпа работи, отделно и аз не бих го гледала така цял ден...още повече на нашия
Сакото не трябваше да е до под дупето, а до средата! Гледахме главно за спортно-елегантни модели (точно тип Андрюс), но пък да го докарват само от кройка, не от цветове и прочие... Абе доста условия си имахме
Но пък накрая намерихме това, което търсихме
Просто му заспа
Ризата също беше проблем, трябваше да е леко вталена, не класическа....после си вкарахме голям таралеж като решихме да купуваме втора с къс ръкав за купона
Наложи се вече да ни я оправят по вече закупената с дълъг...добре, че поне я направиха ОК. Но като занесохме нашата казаха, че наистина ризата е много хубава и като качество и като изработка
...после видяхме същата на едно място във Варна
Обувките също бяха голям проблем...по споменатите причини горе не трябваше да са много остри, защото крачетата изглеждат два пъти по-големи
Намерихме малко остри в края
Обиколихме цяла Варна, аз тотално се отчаях и му викам - дай да ходим в Добрич, че най-близо
Та там намерихме всичко събрано точно в един магазин, костюм, риза, колан, ръкавели и вратовръзка
От друг магазин взехме обувките и мъченията приключиха
«
Последна редакция: февруари 09, 2013, 10:08:31 от casky
»
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278
28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка
«
Отговор #59 -:
февруари 09, 2013, 10:07:59 »
аз се смаях вчера като влязохме в сватбения мол.имат от пиле мляко,каквото се сетите-вкл.чорапи,бельо,колани,обувки.а майка се хили и вика-"ама вие ги обличате и ги пращате директно в гражданското".пък и цените им са много приемливи.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
29