Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:13:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Бележка от психодиспансер!!!! част 2
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Бележка от психодиспансер!!!! част 2 (Прочетена 50820 пъти)
silver_f
Професор
Публикации: 477
Re:Бележка от психодиспансер!!!! част 2
«
Отговор #45 -:
май 30, 2013, 11:07:27 »
Днес звънях в ритуална зала варна и ми казаха че искат от пулмолог печат ( против туберколоза ) или от тупдиспансера+ от психодиспансера+ васерман и заключение.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
«
Отговор #46 -:
юни 28, 2013, 07:45:02 »
Има ли някой от Русе да препоръча частна клиника за медицински и дали работи в събота.
Бележката от психодиспансера по местоживеене ли? Аз съм от Бургас и няма да се прибирам преди сватбата, вс трябава да свърша в Русе. Дали ще може някой друг да ми вземе от Бургас ако се налага и колко време преди сватбата трябва да е най-рано?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #47 -:
юни 28, 2013, 07:48:41 »
Bride обади се в ритуалната зала да ги питаш за бележката. аз като се обадих ми казаха че не е задължително да е от психодсипансера, може и от невролог. така че напълно възможно е ако отидеш в някоя частна клиника да завършиш цялата работа на едно място. но понеже знам че има много разминавания във всяка ритуална зала за тая бележка най-добре е да се попита. ние в софия ходихме само при един лекар и там си направихме всички иследвания и ни даде и за психото също не сме ходили до личните
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
юни 28, 2013, 10:46:56 »
Мерси мн за инфото. Ще звънна, вече сйм звъняла там ще ми се зарадват
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #49 -:
юни 30, 2013, 19:36:32 »
брайд,то не е бележка от психото,аз преди 2 дни ги правих тези изследвания,те са 2 печата от психото,че си психично здрава,попълваш си паспортните данни,в бележката за граждански брак(купуват се по 2 бланки за 2мата) и ти бият 2 печата,после отивате в транспортна болница и там пак бият печати,на един от двамата ще му вземат кръв от пръста за сифилис,само това са изследванията,основно е биене на печати...мисля,че ако обясниш на гишето в психото,че си от друг град,а сватбата ще е в русе и тн би трябвало да ти влязат в положение...ще сменяш ли адреса с русенски?
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
юни 30, 2013, 20:38:27 »
Не, Петя, няма да сменям. Аз ще звънна в психото да питам. Значи аз тия декларации ги пратих по пощата, отметна ти са. Отиваш в транспортна и там обикаляш по кабинетите ли? За колко време се прави?
аз пристигам в петък и искам или в събота да си го направя това мединското в частна, или в понеделник в транспортна.
А тези печати на бележките от общината ли ги бият, или си е отделна бележка за медицинското (малко тъп въпрос
)?
Може ли да ми кажеш точно какви документи за брак са необходими.
Мерси
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
юли 01, 2013, 19:01:58 »
купуваш бланките от книжарницата 4 броя,2 за теб 2 за мъжа ти,попълвате личните данни-3 имена,егн,адрес,от психото бият 2 печата,отивате в транспортна на регистратура плащате 36 лева за 2мата и минавате 4 кабинета,те ви казват по какъв ред се минават и всеки кабинет през който минене бият печати и след като ви бият печати и от 4те кабинета носите медицинските в общината в стая 122,и плащате...психото мисля че работи от 7и30,транспортна мисля че беше от 8,за 1 час работа е,в събота и неделя транспортна и психото май не работят
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
юли 01, 2013, 19:38:35 »
Мерси, щом е за един час, ще отидем ако трябва рано и ще стане. Просто ще си купя по-рано молбите от книжарницата. Мерси много, Пете
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
юли 01, 2013, 19:44:25 »
брайд по 5 стотинки е бланката,може и във вас да си попълните имената,егн,адреси,месторабота,в психото нищо не плащате
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #54 -:
юли 01, 2013, 19:48:21 »
Петя, камък ми падна от сърцето с тия медицински, мерси много
А наистина ли се взема кръв само на единия от пръста? На мойте приятелки от вените им вземаха.
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
юли 01, 2013, 19:58:30 »
когато отидохме пред кабинета,сестрата каза "кой от двамата ще дава кръв,вземаме от пръста,нас не ни бъркаше на кого ще вземат и тя каза,хайде младоженецо сядай да ти вземем кръв
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
юли 01, 2013, 20:02:13 »
Хахха при нас аз ще изгоря, младоженеца го е страх от игли
Понеже се настои да дава кръв и ми вика да не му давам напразни надежди, че няма да дава
А какви др документи ни трябват за брака?
Активен
ledenatakralica
Новак
«
Отговор #57 -:
юли 19, 2013, 05:54:22 »
Здравейте, момичета! Може ли някоя дама от Варна да ми каже от кой медицински център могат да ми попълнят медицинските, без да се минава през всичките кабинети и колко струва за двамата.Благодаря Ви!
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #58 -:
август 21, 2013, 12:23:44 »
Здравейте, не знам дали това е темата, но не намерих за всички документи общо. За София става въпрос. Значи за да се сключи брака трябва да се носят личните карти на двамата, медицинско (със или без бележка от психодиспансера) и платената такса. Нещо друго трябва ли да има? Свидетелство за съдимост или някакви други чудеса. Днес по друг повод бяхме в психодиспансера за бележки и ни казаха, че тези за брак са по 30 лв. Може ли в онзи медициснки център на Пиротска 10 да се извади всичко необходимо или трябва и през личната лекарка да се ходи?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #59 -:
август 21, 2013, 12:26:55 »
иди си на Пиротска направо въобще не го мисли, в 09:00 отваря, не ти трябва нищо, даже не купувай от книжарницата бланките той си ги попълва на негова бланка , не ти трябва ни до псходиспансер да ходиш, 20 лева на човек е, на 100% съм сигурна сватбата ние беше преди 2 месеца
. за ритуалната попълнете декалрациите, не забравяайте да напишете ЕГН на кумовете и трите имена на гърба, медицинските и личните карти с вас. това е
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре
Изпечатай