Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:47:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи част 2  (Прочетена 161125 пъти)

slavi_vt
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #405 -: декември 06, 2012, 13:23:14 »

Изберете сватбен фотограф, не по това, че някой ви е казал, че е добър, а по това дали вие самите харесвате стила му на работа. Разгледайте снимките, които всеки фотограф е направил и сами преценете дали ви допадат или не. Всеки колега си има изграден стил на снимане и може за един да е супер, за друг да не струва. Не оставяйте вашия избор на други хора.
Активен
Mira_Atanasova
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #406 -: декември 07, 2012, 10:44:27 »

Някой използвал ли е услугите на Георги Кехайов? Снимките ми изглеждат супер, но няма информация за цена...
Активен
Влади Балевски
Сватбар
Публикации: 158

« Отговор #407 -: декември 08, 2012, 00:27:48 »

Някой използвал ли е услугите на Георги Кехайов? Снимките ми изглеждат супер, но няма информация за цена...

Много добър колега, а и като човек е страхотен! Наскоро се премести в София да живее, така че това може да улесни клиентите от столицата.
Активен
yoyo09
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #408 -: декември 16, 2012, 01:34:15 »

От близо 10 дни разглеждам сватбени фотографии и честно да ви кажа станах разногледа вече  girl_impossible Затова ви моля, препоръчайте ми някой добър фотограф от Пловдив, който не само да прави красива сесия на младоженците, но и да улови миговете от самото тържество. Разгледах много красиви снимки на страхотни професионалисти, но те не се вписват в бюджета / около 400 - 500 лв./ blush Намерих и няколко фотографа, които ме устройваха като цена и качество, но те все са от София, което отново оскъпява услугата и отново съм в задънена улица sad
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #409 -: декември 16, 2012, 02:23:50 »

От близо 10 дни разглеждам сватбени фотографии и честно да ви кажа станах разногледа вече  girl_impossible Затова ви моля, препоръчайте ми някой добър фотограф от Пловдив, който не само да прави красива сесия на младоженците, но и да улови миговете от самото тържество. Разгледах много красиви снимки на страхотни професионалисти, но те не се вписват в бюджета / около 400 - 500 лв./ blush Намерих и няколко фотографа, които ме устройваха като цена и качество, но те все са от София, което отново оскъпява услугата и отново съм в задънена улица sad
Всяко сватбено тържество е различно и неповторимо с индивидуални изисквания от страна на младоженците.Можете да си съставите предварителен сценарий със значими за вас моменти, които искате да бъдат заснети.Убеден съм, че в гр. Пловдив има добри фотографи, които биха изпълнили вашите изисквания на поносима за бюджета ви цена.
Активен
yoyo09
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #410 -: декември 17, 2012, 15:38:41 »

Несъмнено има професионалисти в Пловдив! Както казах разгледах много от техните неща, но лошото е, че във повечето сайтове могат да се видят снимки само с младоженците, а не и от самото тържество. Та все още приемам предложения   smile
Активен
Фотография Русинов
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #411 -: декември 17, 2012, 21:03:38 »

Никой колега не би Ви отказал неангажираща среща на, която да Ви покаже и обясни това, което Ви интересува, репортажни снимки от самото тържество и ритуалите, албуми, цяла сватба и т.н. Ако сте харесали работата на няколко колеги, свържете се с тях и си уговорете срещи и преценете стила на работа и отношение, които най-много се препокриват с вашите желания.
Активен
djdimi
Професор

dimifoto.weebly.com

« Отговор #412 -: декември 17, 2012, 21:26:14 »

Несъмнено има професионалисти в Пловдив! Както казах разгледах много от техните неща, но лошото е, че във повечето сайтове могат да се видят снимки само с младоженците, а не и от самото тържество. Та все още приемам предложения   smile
Обикновено на сайтовете се качват най-хубавите снимки от специални фотосесии, а има и сайтове в които са качени снимки от цялото сватбено тържество.Така ще получите по-ясна представа за церемонийте, ритуалите, а и за забавлението на младоженци и гости.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: декември 31, 2012, 14:33:38 »

Здравейте! Някой има ли впечатления от работата на Николай Начев? Интересува ме отношението към клиента, коректността, качеството на услугите и т.н.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #414 -: януари 05, 2013, 18:49:43 »

Offtopic Мислех, че само в нашия форум темата "Цени" е болна тема, но се оказа, че не е. Зная , че тук има много англоговорящи, приятно четене:

http://blog.nikkimaydayphotography.com/2012/01/26/why-wedding-photographers-prices-are-wack-erie-pa-wedding-photographer-response/
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: януари 05, 2013, 18:59:17 »

Добре го е написало момчето.
Активен
videoto
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #416 -: януари 05, 2013, 19:51:17 »

Значи под 4000 долара или тяхната равностойност е нерантабилно да се работи .Стягайте се младоженци ...
Активен
djdimi
Професор

dimifoto.weebly.com

« Отговор #417 -: януари 05, 2013, 20:54:07 »

Offtopic Мислех, че само в нашия форум темата "Цени" е болна тема, но се оказа, че не е. Зная , че тук има много англоговорящи, приятно четене:

http://blog.nikkimaydayphotography.com/2012/01/26/why-wedding-photographers-prices-are-wack-erie-pa-wedding-photographer-response/
Значи под 4000 долара или тяхната равностойност е нерантабилно да се работи .Стягайте се младоженци ...
Вероятно за САЩ не е рентабилно да се работи под тази цена (за Nikki е 3000 $), има и фотографи, които снимат за не по малко от 10 000 $ на сватба (единици са).Четете по-надолу в постовете каква дискусия се развихря...
И на американските булки им се вижда скъпичко, а не ги интересуват разходите на фотографа и какви сметки и данъци има за плащане (стандарта в САЩ е в пъти над българския) и са прави за това...Все пак по-важното е снимките да са хубави, както пише и Ашли " When the photos are brilliant, they are priceless. Priceless....
Активен
videoto
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #418 -: януари 06, 2013, 01:24:51 »

Хм  да не вадиме само едно изречения от конкретният пост.... blum
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #419 -: януари 06, 2013, 10:58:10 »

И тук ще го кажа - щатите не са БГ, както и никоя страна в Европа, така че да си гледаме родината и да не си врем носа където не ни е работа. Защото последния ни проблем тук е фотографите колко вземат smile

П.П. А и е нормално при положение, че вземат 20-30 хил месечно (говорим квалифицирани кадри) и фотографите да искат подобен стандарт smile Само, че ние тези пари тук можем само да ги сънуваме и то годишно smile
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: