Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 11:44:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи част 2  (Прочетена 161421 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: септември 11, 2012, 10:21:00 »

Не знам защо не разбирате, че с тези спорове, пречите на и отблъсквате бъдещите си клиенти.Наистина ако аз се държа като вас в моята сфера на работа, никой ама никой няма да ми възложи никаква работа и ще си седя и ще си пиша по форумите по цял ден.Труда, креативността, отношението, това говори повече за вас от 5 реда написани където и да е.Да винаги ще има хора които няма да ви разберат, но така е абсолютно навсякъде, и аз просто ги пренебрегвам.Лично и единствено от вас, зависи вие до колко искате да се принизите.За съжаление в този форум и големите имена в бранша показаха, много лоши черти на характера си, и паднаха в очите на доста хора!
Активен
Pencho_Chukov
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #301 -: септември 11, 2012, 10:31:30 »

Не знам къде точно е границата, наистина.

Все пак конструктивен спор в рамките на добрия тон е винаги полезен.
Не знам лично аз с какво отблъсквам потенциалните си клиенти?
Може би не забелязвам кога прекрачвам границите ли?

Но както от страна на фотографите, така и от страната на младоженците наблюдавам, че серия от еднопосочни изказвания, независимо доколко отговарят на истината, успяват да формират мнение и то трудно после се променя.

На няколко места срещам в постовете агресивни мнения на булки по отношение на грабителите фотографи. Аз лично не мога да остана безучастен в това. Къде точно да спра?
Препрочетох си отново постовете, за да видя греша ли някъде в това, което казвам ??????

Не видях
Помогнете

Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: септември 11, 2012, 10:44:30 »

Вижте нищо лично нямам срещу пишещите тук, но пак повтарям хората са различни и точно така се формират и мненията.Форума е направен за младоженците.До колкото знам в профи форумите няма бъдещи ползватели на фотоуслуги които да пишат, нали?Същото е и тук.Тук би трябвало да пишат бъдещи младоженци и вече минали през венчилото.Но се получава така, че те не пишат, а профитата се карат, обясняват и размахват пръст като учителки.Решавате си лични спорове и взаимоотношения тук.

В профи форума, бихте били изтрити, тук ви трием и ставаме ужасни модератори, който не ценят конструктивното мнение.Има различни мнения, както има различни хора.Не очаквайте всеки да знае колко струва труда ви, както вие не знаете колко струва труда на всички пишещи тук.Всеки може да има претенции, но оставете всеки сам да стигне до неговата си истина.

Не знам как по-точно да го напиша, но ОСТАВЕТЕ МЛАДОЖЕНЦИТЕ ДА СИ ПИШАТ ТУК, А ВИЕ СИ ПИШЕТЕ В ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СИ ФОРУМИ!!!
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #303 -: септември 11, 2012, 10:53:11 »

Много тъжно... Любимата ми тема така опорочена... Съжалявам, но не ми е интересно да чета писанията на спорещи фотографи. Създават се негативни емоции, едно непрекъснато жужене...  bee Казват, че в спора се раждала истината... Спорете, но не за цени и величие.  give_rose
Ще споделя няколко снимки на български фотографи, които много харесвам! Да се разведри малко обстановката, нищо че сигурно пак ще възникне спор, че нещо им има...

Активен
Pencho_Chukov
Любопитен
*

« Отговор #304 -: септември 11, 2012, 11:06:42 »

Има му колая.
Модераторите да очистят темата от мненията на фотографите (в това число и моите) и нещата си идват на мястото.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #305 -: септември 11, 2012, 13:06:17 »

И аз съм за, каквото светнете за ненужно от последните 3-4 страници може да се изтрие.Поста на  Josephine® ме развесели, много добра селекция (гордея се, че един от кадрите там е наш). Обаче младоженците от снимките имаха мноооооого, ама мнооооого по различно отношение към своите фотографи! А когато пържолите и цената са приоритет, това обижда и рано или късно се стига отново до тук - безконечния безполезен спор, който за жалост последния път беше иницииран САМО от колеги, без участието на булките. Пълен смях, сами да се обвиняваме едни други в "нереални цени". Съжалявам , че и аз участвах неволно в спора Bravo
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ

« Отговор #306 -: септември 11, 2012, 14:26:15 »

Делийски, малко офф-топик, но когато видях снимките на тези младоженци им "завидях" - толкова емоция и настроение. Дано и ние да сме толкова естествени и да не се притесняваме от цялата суматоха около сватбата, за да се получат естествени и красиви снимки...
Иначе постоянно следя фотографските страници във фейсбук за нови красоти. Момичета, това много помага да направите правилния избор. Всеки път, като че ли надминават себе си!
give_rose
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #307 -: септември 11, 2012, 14:51:02 »

Ще разрешите ли да посоча аналогичен сватбен сайт в България, в който пишат само клиенти, младоженци или както и да се нарекат ? Там веднага нагледно ще видите резултата от желанието на модераторите професионалистите да не пишат във форума. Искате ли да видите един умрял сайт роден с този ,в който в момента пишем ?
 Имам и друг пример за умрял сайт, в който пишат само професионалисти, той даже не е и хостнат в момента .
 Всички имаме интерес да дискутираме тук, защото в диалога или спора се ражда истината. Друг е въпросът, че се влиза в спорове, най-често излишни. Какво да се прави, фотографията е интересна днес, а не кухнята на ресторанта или ...нещо друго.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: септември 11, 2012, 15:03:17 »

Pachoran това дали даден форум е разработен не зависи от това дали професионалисти пишат в него и обратно.Излишните спорове не правят форума интересен,а напротив правят го нежелан за доста булки .Ако не се държат на ниво и влизат в излишни пререкания няма нужда от тях и тук.На нас ни трябват във форума истински порфесионалисти ,които знаят как да се държат
Покажи аналогичните сайтове няма проблем.
« Последна редакция: септември 11, 2012, 15:09:48 от gucci » Активен
Pencho_Chukov
Любопитен
*

« Отговор #309 -: септември 11, 2012, 15:11:02 »

А всъщност какво искат булките?
Искате ли да ги попитаме?
За модераторите разбрахме ...
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: септември 11, 2012, 15:13:34 »

А всъщност какво искат булките?
Искате ли да ги попитаме?
За модераторите разбрахме ...
Ами те са писали прочетете.
Предните пъти писаха повече ама и на тях им омръзна да пишат за вашите спорове и този път даже повечето ви игнорираха и ви оставиха да спорите помежду си.
Активен
Pencho_Chukov
Любопитен
*

« Отговор #311 -: септември 11, 2012, 15:23:03 »

Аз вчера изчетох цялата тема и смея да кажа, че я намирам за доста информативна и интересна. Хубаво е, че могат да се видят и двете гледни точки. Оттам всеки си прави изводите.

Това, например, е от предната страница
Активен
Pencho_Chukov
Любопитен
*

« Отговор #312 -: септември 11, 2012, 15:28:16 »

Въпреки, разразилият се спор, бяхте много полезни. До сега ценях творчеството, идеята, емоцията, естествено качеството, но като цяло крайния продукт. Цена - за мен под 600лв. е ниска и необещаваща. Не се бях замисляла за формата, честно казано... Е, вече ще питам и за него  good
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ

« Отговор #313 -: септември 11, 2012, 15:37:01 »

Аз понеже се намесих ни в клин, ни в ръкав, ще продължа. Споровете са интересни, но не когато пишете за ценообразуване и започвате да се нападате лично за техниката. Не зная до къде е стигнал дори, защото спрях да чета постовете. Преди време възникна спор за HD формата при видеооператорите - нужен ли е той или не - и беше малко или много полезен. Тук за цената - цената не е стационарна величина. Цени различни, възможности различни, предпочитания различни. Едни биха дали 1500лв за фотограф, други 1000лв, трети 500лв, четвърти връчват на леля и кака личното си Sony. Няма как да убедите третите и четвъртите да мислят като първите и вторите, колкото и да ги убеждавате. А да се нападате взаимно е най-малкото непрофесионално.
Надявам се да бях разбрана!  give_rose
Активен
Pencho_Chukov
Любопитен
*

« Отговор #314 -: септември 11, 2012, 15:49:06 »

Ако трябва да бъда откровен нападките не са между колеги

По-скоро колегите са нападани от трети участници във форума, които дори не стоят зад реалните си имена.
Дори мога да ви кажа, че в тази тема срещам рядко колегиално отношение между реални конкуренти на тоя пазар.
« Последна редакция: септември 11, 2012, 15:57:32 от Pencho_Chukov » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: