Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 17:31:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени фотографи част 2
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени фотографи част 2 (Прочетена 161524 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Отг: Сватбени фотографи част 2
«
Отговор #240 -:
юни 18, 2012, 18:48:23 »
Цитат на: veseto_87 в юни 18, 2012, 15:11:23
Чудех се в коя тема да попитам...моля въпросът ми да бъде преместен, ако не му е мястото тук.
Някой да е ползвал услугите на това фото студио?
http://snimkitevi.com/snimkitevi/
Преди ги ползвах често и винаги съм била доволна. Сега не ги ползвам по простата причина, че вече рядко вадя снимки. Може да пробваш с някаква малка поръчка.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #241 -:
юни 18, 2012, 20:38:12 »
Deliyski, благодаря за професионалния отговор. Точно това се опитвах да разбера, къде е разликата.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #242 -:
юни 19, 2012, 08:14:45 »
Съжалявам, че предизвиках спор...Искам да копирам сватбени снимки - да, но не м трябват да са много официални. Ще правя албумчета за баби, дядовци и такива по-възрастни хора, на които едва ли ще има направи впечатление качеството. Мисля, че ще ми свърши работа!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #243 -:
юни 26, 2012, 10:51:43 »
Попаднах на оферта за фотокнига -
http://grabo.bg/deal/questions/02h7s/ok:1
Като чета колко "грамотно" са написани коментарите обаче, почва да ми звъни едно звънче, че книгата ще си заслужи цената като изпълнение. Имате ли опит с това студио? Къде мога да отида и да поръчам фотокнига с доказано качество?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #244 -:
юни 26, 2012, 14:06:02 »
Фотокнига направена както трябва може да си поръчате във фирма Вранос, намира се в София на 4ти километър. На въпросния линк който си посочила, може да си поръчате нещо не много претенциозно, ако имате изискване да ви излезе по-бюджетно.За да не предизвиквам спор ще уточня - тук има много булки който ще харесат предлаганото като качество, както и качеството на дискутирания по-напред сайт за онлаин копиране на снимки. Нормално е аз да не харесвам посочените от вас места, защото си имам собствени критерии за качество и изработка.А и след като претендирам, че предлаганите от мен фотографи работят на много високо ниво, нормално е и при направата на някакви продукти да търся най-доброто изпълнение, иначе какъв е смисъла? Изобщо безмислено е да дискутираме фирми, който непрекъснато продават чрез сайтовете за групово пазаруване, още повече Грабо.Може да направиш еидн път промоция, но когато от 2г продаваш основно чрез тия сайтове, значи.........., ще им довършите мисълта сами , надявам се. Навярно знаете че този сайт също взима комисионна и тя не е никак малка, точно в Грабо е 33%!
Активен
Jane
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #245 -:
юни 27, 2012, 22:23:41 »
Утре ще се срещам с Дамаянти, някой да сподели впечатления?
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #246 -:
юни 28, 2012, 10:18:13 »
Цитат на: Jane в юни 27, 2012, 22:23:41
Споделям ти веднага - само страхотни впечатления. Имам такива и от преди да решим да се женим, но ще имам по-силни и за в бъдеще, защото именно тя и колегата ни ще фотографират. Работят с изключителен хъс, взимат работата си присърце...просто са изключително отговорни. Но смятам, че думите ми нямат особено значение...фотосесиите, които е направила досега сами говорят за себе си.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #247 -:
юни 28, 2012, 17:39:18 »
Цитат на: Jane в юни 27, 2012, 22:23:41
Хората са сериозни, работят професионално. От форума и колегите няма да чуеш лоши думи за тях. Останалото е твоя преценка. Какво трябва да преценим при избора на фотограф? По -назад в темите съм го посочвал многократно. Запомнете, че всъщност вие плащате за виждането на този човек и стила му на работа.Преглеждате внимателно 2-3 сватби и виждате , дали съвпада с вашето виждане. Ако отговора е ДА, тогава на дневен ред е всичко останало - цената, коректността и т .н. Ако отговора е НЕ, нищо повече няма значение. Та на въпроса отново- виж се с тях, хората са коректни и ако ти хареса стила им на работа, наемай ги без да мислиш повече.
Активен
Jane
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #248 -:
юни 29, 2012, 17:33:02 »
Цитат на: Deliysky в юни 28, 2012, 17:39:18
Хората са сериозни, работят професионално. От форума и колегите няма да чуеш лоши думи за тях. Останалото е твоя преценка. Какво трябва да преценим при избора на фотограф? По -назад в темите съм го посочвал многократно. Запомнете, че всъщност вие плащате за виждането на този човек и стила му на работа.Преглеждате внимателно 2-3 сватби и виждате , дали съвпада с вашето виждане. Ако отговора е ДА, тогава на дневен ред е всичко останало - цената, коректността и т .н. Ако отговора е НЕ, нищо повече няма значение. Та на въпроса отново- виж се с тях, хората са коректни и ако ти хареса стила им на работа, наемай ги без да мислиш повече.
Видяхме се, очарована съм. Те ще са
Активен
cv
Ентусиаст
Публикации: 117
«
Отговор #249 -:
юли 03, 2012, 15:05:49 »
Искам да попитам хората които са ползвали услугите на Любомир Любенов. Как вървят цените при него(може и на лични).
И още нещо ...за този фотограф ли става въпрос или е някой друг:
http://www.lubomirlubenov.com/
«
Последна редакция: юли 03, 2012, 15:11:09 от cv
»
Активен
wera84
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #250 -:
юли 03, 2012, 15:15:24 »
Здравейте! Прочетох темата и си направих списък с препоръчаните фотографи. За съжаление повечето от тях не се вписват в бюджета ми, който за фотограф е около 500 лева. Бих искала да попитам имате ли някакви отзиви за Владимир Вълков (предложиха ми го)? Неговата оферта ме устройва като цена и предлагани услуги, но незнам като качество дали всичко ще е ок
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #251 -:
юли 03, 2012, 15:20:46 »
По-скоро за
http://lyubenov.com/
(този, който си пуснала е друг, нямат нищо общо)
Ние сме доволни от него! Средни цени - прати му запитване, бързо отговаря обикновено
«
Последна редакция: юли 03, 2012, 15:33:29 от ylith
»
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
«
Отговор #252 -:
юли 03, 2012, 19:01:26 »
търси се мнение за Влади .Влади положителна оценка за него коректен и добър фотограф .
А за въпроса за качеството ами искайте Демонстрация -тоест взимате негови снимки достатъчно на брой от поне 2 сватби гледате ги и решавате това ли е вашето изискване харесвате ли начина стила на снимане ако ли не ....По подробно го има няколко поста по нагоре от Делийски описано .....
Не зная защо и как сте попаднали на информация за цените на фото над 500 лева но при една бърза проверка през гугъл - с търсене на фотозаснемане на сватби или само фотозаснемане ще излязат поне 50 резултата където цените са до 500 лева.Нека се разграничим направата на фотокнига която в повечето случай е голям размер това ще оскъпи услугата .Разбира се се ако бюджета не ви позволява фотокнига в момента то тя винаги може да се поръча и на по късен етап а за стандартно до 10 часа престой всички снимки записани на диск и определени 1оо копирани на хартия с албум
За да не съм голословен е тои част от резултатите
http://deliysky.com/
http://www.photographer.bg/ceni/
http://www.fotomio-bg.com/service/wedding.html
http://www.fotoaziti.com/bg/services
http://www.bgfoto.info/fotografiya.html
«
Последна редакция: юли 03, 2012, 20:43:40 от ivailogeorgiev
»
Активен
puhcho83
Ентусиаст
«
Отговор #253 -:
юли 21, 2012, 14:37:33 »
Може ли да ми препоръчате фотограф от Враца! Много ще съм благодарна!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #254 -:
август 02, 2012, 10:04:00 »
Не мога да не споделя това, защото го изгледах с такъв трепет и вълнение, въпреки че не познавам тези прекрасни младоженци! Снимките излъчват много емоция, енергия и са толкова естествени! Браво на фотографите!
http://vimeo.com/46480069
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19