Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:47:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи част 2  (Прочетена 161038 пъти)

fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 21, 2012, 13:03:40 »

Ние все още си нямаме фотограф - тепърва ще звъня тук и там. Първият форограф, който някога ми направи впечатление беше Любомир Любенов. Някой може ли да сподели някакви впечатления или каквото и да е инфо? Благодаря!  give_rose

П.п. - Боян Павлов прави уникални снимки, но на нас лично с милото ни се струва прекалено скъпо и затова ще се насочим към някой друг. Ще следя темата за мнения.
« Последна редакция: април 21, 2012, 13:06:36 от Bride2012 » Активен
jenifer
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #61 -: април 21, 2012, 13:41:25 »

Ние се спряхме на Николай Митев.

http://nmitev.com/
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #62 -: април 21, 2012, 16:58:27 »

П.п. - Боян Павлов прави уникални снимки, но на нас лично с милото ни се струва прекалено скъпо и затова ще се насочим към някой друг. Ще следя темата за мнения.

И кое точно му е скъпото ? Нали не живеете с илюзията, че 2 пъти по евтиното е същото?
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 21, 2012, 17:10:04 »

jenifer, видяхме портфолиото на вашият фотограф и много ни хареса. Тези дни ще се чуя с него за да видя как е с графика. Благодаря, че сподели. Желая ви приятна подготовка! give_rose
« Последна редакция: април 21, 2012, 17:15:03 от Bride2012 » Активен
Aniloap
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #64 -: април 29, 2012, 22:14:08 »

Здравейте.
Много ми допадна и на мен Боян Павлов.Той в кой град работи предимно?Предполагам,че пътува,но все пак?По принцип оскъпява ли се,когато сватбата не е в София примерно?
Аз съм от Пловдив и много закъснях с избора : ((((( Сега искам добър фотограф,но всички вече са заети и то отдавна за нашата дата.
Моля ви,споделете добри фотографи от Пловдив.
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 01, 2012, 09:04:19 »

Някой да сподели впечатления от Ваня Томова?
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #66 -: май 01, 2012, 13:32:01 »

Доверявайте се и  на личните ви впечатления  ако не получите бързи отзиви за някои професионалист това не значи ,че  продукта му  не е качествен -форума е за взаимопомощ и насоки  но решението си е изцяло на бъдещите младоженци.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 01, 2012, 14:56:58 »

Моля ви,споделете добри фотографи от Пловдив.
Яков и Чепишев ще са заети 100%, пита ли Нина Ник? Разполага с хубава техника, а и аз мн харесвам работата ѝ.
Активен
Aniloap
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #68 -: май 01, 2012, 15:44:59 »

Posum,заета е също.Продължавам търсенето,блгадоря ти все пак  give_rose
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 01, 2012, 16:55:40 »

Аз вече си имам фото. Една много готина жена със невероятен усет за снимане, тя просто е великолепна и си личи, че отвътре и идва! Не вярвах, че ще открия такъв професионалист на нормална цена. Супер много се сприятелихме и дори другата седмица ще и ходя на гости да коментираме разни неща.  Предусещам приятно фотозаснемане за сватбата си. yahoo yahoo
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #70 -: май 01, 2012, 17:50:36 »

А ще споделиш ли коя е тази фотографка?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 01, 2012, 19:00:53 »

Posum,заета е също.Продължавам търсенето,блгадоря ти все пак  give_rose
А от други градове, провери ли?
Иначе, мога да ти дам координатите на нашия 2-ри фотограф. Прохождащ е в сватбената фотография, но е момче с усет, печелил е награди по разни фотоконкурси, ама не е от Пловдив.
Активен
LadyB
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #72 -: май 02, 2012, 17:40:56 »

Ние на нашата сватба си имахме страхотен фотограф за 280лв и снимките ни бяха по - хубави от тези на наши приятели които бяха дали 1000лв....
просто някои си надценяват работата и се правят на важни персони. качествените хора в този бизнес си траят...
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #73 -: май 02, 2012, 18:15:36 »

ladilla въпрос на виждане и вкус , кои снимки са по-добри - скъпите или евтините. Със сигурност обаче качествените хора, които ги създават си траят, защото на ниската цена трябва да снимат 52 седмици в годината, за да си възвърнат цената, която са извадили от джоба си ,за да закупят фотографската техника. И през това време трябва да са на фотосинтеза, една календарна година. Ами другите разходи освен храна и вода ?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 02, 2012, 18:18:49 »

ladilla въпрос на виждане и вкус , кои снимки са по-добри - скъпите или евтините. Със сигурност обаче качествените хора, които ги създават си траят, защото на ниската цена трябва да снимат 52 седмици в годината, за да си възвърнат цената, която са извадили от джоба си ,за да закупят фотографската техника. И през това време трябва да са на фотосинтеза, една календарна година. Ами другите разходи освен храна и вода ?
Смяташ ли че булките ги вълнува.Щом има предлагане трябва да са си направили сметката фотографите.Като си купуваш мляко замисляш ли се млекопроизводителите колко им е струвало.Виждаш хубаво мляко на добра цена и го купуваш.Може би смяташ че булките трябва да се чувстват виновни и да мислят кой как си е направил сметката.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: