Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:46:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи част 2  (Прочетена 161123 пъти)

Peyu
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #390 -: ноември 20, 2012, 03:31:08 »

Здравейте, ние също стигнахме до етапа, в който трябва да намерим фотограф за нашата сватба. Много ми хареса работата на Димитър Яков от Пловдив и бяхме готови да платим допълнително за идването му до София, но за жалост се оказа ангажиран за нашата дата. Ще съм много благодарна ако някой ми препоръча добър фотограф от София.
Влади Балевски  good
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #391 -: ноември 20, 2012, 04:56:40 »

Балевски-да, но само ако може да си го позволите финансово,не всеки джоб може да си позволи толкова скъп професионалист.
Има и много други добри фотографи в последно време
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: ноември 20, 2012, 09:36:54 »

Здравейте, ние също стигнахме до етапа, в който трябва да намерим фотограф за нашата сватба. Много ми хареса работата на Димитър Яков от Пловдив и бяхме готови да платим допълнително за идването му до София, но за жалост се оказа ангажиран за нашата дата. Ще съм много благодарна ако някой ми препоръча добър фотограф от София.
писала съм ти на лично координатите на нашия фотограф.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #393 -: ноември 20, 2012, 12:32:44 »

Хайде и аз да похваля нашата blum Тони Перец - Фотостудио Х, Варна. Уникална като работа, уникална като човек. Изключително чаровна и положителна, със невероятен поглед върху нещата. Показвам снимка, в която тя успя да превърне въргалянето на "кроткия" ни син в уникален кадър blum ...просто не можахме да го усмирим и това е blum blum blum

* IMG_0009-2.jpg (74.25 KB, 348x232 - видяно 4797 пъти.)
Активен
Peyu
Любопитен
*

« Отговор #394 -: ноември 20, 2012, 13:06:02 »

Балевски-да, но само ако може да си го позволите финансово,не всеки джоб може да си позволи толкова скъп професионалист.
Има и много други добри фотографи в последно време

Albbena - попита за добър фотограф, не за "бюджетен".
п.п. Нека всеки прецени за себе си кой фотограф "не е по джоба му", защото
точно от такива коментари се е сформирало мнението, че Балевски снима на двойна цена
от реалната му......
ra4e1 - не може да се отрече, че нивото на всички фотографи расте нагоре и
всеки повишава качеството на услугата. В днешно време има много добри фотографи,
успех в търсенето!  good
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #395 -: ноември 20, 2012, 14:57:11 »

Още миналата седмица писах на Балевски, но е ангажиран вече за нашата дата! sad
Естествено досега не съм се занимавала с организиране на сватба и честно казано не предполагах, че е толкова трудно. Странно ми е, че повечето добри ресторанти и професионалисти(без да засягам никой) се ангажират една година предварително, защото аз започнах осем месеца предварително и се оказа, че съм позакъсняла за някои неща! girl_impossible
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: ноември 20, 2012, 20:42:30 »

Още миналата седмица писах на Балевски, но е ангажиран вече за нашата дата! sad
Естествено досега не съм се занимавала с организиране на сватба и честно казано не предполагах, че е толкова трудно. Странно ми е, че повечето добри ресторанти и професионалисти(без да засягам никой) се ангажират една година предварително, защото аз започнах осем месеца предварително и се оказа, че съм позакъсняла за някои неща! girl_impossible
Бени, не се притеснявай, не си закъсняла, но най-вероятно ще трябва да седнеш и да гледаш един куп сайтове smile Поне аз бях така. Не се доверявай толкова на съвети тук, колкото на собствената си преценка кое ти харесва като стил. Не вярвай и на лъскави единични снимки, ако някой фотограф ти хареса, настоявай да видиш снимки от цяла сватба и по възможност не само от едно тържество.
Активен
slavi_vt
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #397 -: ноември 20, 2012, 21:14:23 »

Много е важно да не се бърза с избора на сватбен фотограф и видеооператор, тъй като това са продуктите, които ще останат за цял живот. Много правилно, искайте да разгледате поне 3 сватби и чак тогава изберете, този, чиито стил Ви допада най-много. Всеки фотограф и оператор си има собствен стил и помежду си всички са различни. Успех в търсенето!
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #398 -: ноември 25, 2012, 18:59:50 »

Внимание ИЗМАМА!!!

Уважаеми бъдещи булки, подготовката за сезон 2013г. е вече в разгара си. У нас има много лъжепрофесионалисти, който използват всякакви начини да ви измамят. Днес един колега сигнализира за последния, вече много фрапиращ случай. В Пловдив се излюпил фотограф на чиито сайт всички снимки са крадени от известни западни фотографи. Има и още по-лошо - човекът откраднал инфото от 2-3 нашенски сайта и даже разпространил брошури по агенцийте. С 2 думи, не стига че няма снимки, ми даже и го домързяло да напише 2 реда за себе си, защото операцията копи-пейст е по лесна smile

Инфо:
http://kpstudio.alle.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/

с просто око се вижда, че снимките са крадени, а за слепите има проверка в гугъл с търсене на изображения, давам само резултатите от 1 кадър:
https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZivVHrWUp2ggvkMcTgn2Rbkn0cAi3g9o_1saXFb8FQ-b0_1MYbBzJvOeDxo69DuCnlOT2nOSRewTWXPIlNfupnfkjmWaI26w5rlw1M--yKY5jGYooJbE2cUkU6qeB3C1PrmxxsjleUWoT55Q_1RxcGlNHrxBGMqIrZd8EHAnMZLonmf7HnHaFEiOrN5Q8G0h6WG_1BtZi1cKz3-7EE1AJUvkFUmwvbjmlvaIAwtWtnCaaZUu6zEGyVaQ09anYs2HevVj-Ah5Ysl_1OswKUCjcU9krDaDjd17I96zSQJGiGQbpEkzH9N-etswXqmwQqM_1n2nmJB9IiZmuT-YhHPmsnGs5JKngfXzEv14FiKqp42ndSitYjzYbxeKjjcLvm-safvyTuC6GZKxbH3qqcVtNFqm6E9xIK1mmrAekzFKp2_1SEPeyogHke9-aoIVomHvkv6P5Fqz81B4wa4y5iIZrrSDuZXEqv8_136xy22FgnYSwdG4CWu3-A0t-9FC_1UrviJNvsx2fMvu22TgVUmBCjPninsSeJRJbUP6UAUDiw8qWYVJ-Yhh4F8GZ7i3b0Vh0ier1W-UUNhPIjNGBg38p5yvxOBuJN6WMO8gjOWktJ7hG6n3oxMvhH070MN_18aG97Ao1MYidd4aWO3-mZoauy9XEg-gypY015EAw5gBDusXoVZ1Yeu-v9dy4zrRcZsaSndmW3y-lDgxEmvqsl3kJxDGk_1L04rjm4nOOg7GVAg8Zk8IrUkf3nxbNoi_1jHoI9IKpUh5wnZzCRsrb6aPpYT96OIJHs85EurvX5Nw_1juUfvMiZuxZKtAd-W38IV0_1a9J1f8Ko8ggQZhWRmAld1niMW8R48IerX497QumVeP7qiKsORAkq61cDea4wVIwMu2tQrvBW0Xupkj6MiZDTGk2k6hCyRNa3HfzBOCvDTsZyIO-XeEwEN23OG_1_1rpsXY0AY8aYwldeo3ne4iCh9IX51Mi1qGRs8Z8yc_1_16UMk1iKNW6Dw4m2RCnrGwI3OVtBFnqZRakrMl5WRudd-heH-LIFDfP0t3iKzZLFIzL1hizMcNVHrCggB2u0c_1PuUFgFfXU7i9NE0WJ93MDkcFpxRiGh0dcwaP0GiEKsZOHjCRzpF-t9Bp8vSkUHKEvm4aozAQqX1fP4VmV0Mm_1djKKcFIX63xkoQfDQnlXu46d0CWGOkOmIdlv70wQz36a-_1AFZQnRjyLxUl3nirnob_1WRlEC_1a9JjgRx1uAu8jeClnp1WoANKysYFGT-e60cRNPaIsvq61KYim_1tAg8A2NFYfDbaQXPF9ahg7wzkEVlh9lPf1zVgH9pb1hsJ-9QzoOXfM&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&hl=bg&tbo=d&bih=629&biw=1024
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #399 -: ноември 25, 2012, 20:53:05 »

Внимание ИЗМАМА!!!

Уважаеми бъдещи булки, подготовката за сезон 2013г. е вече в разгара си. У нас има много лъжепрофесионалисти, който използват всякакви начини да ви измамят. Днес един колега сигнализира за последния, вече много фрапиращ случай. В Пловдив се излюпил фотограф на чиито сайт всички снимки са крадени от известни западни фотографи. Има и още по-лошо - човекът откраднал инфото от 2-3 нашенски сайта и даже разпространил брошури по агенцийте. С 2 думи, не стига че няма снимки, ми даже и го домързяло да напише 2 реда за себе си, защото операцията копи-пейст е по лесна smile

Инфо:
http://kpstudio.alle.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/

Мдаа, това си е чиста кражба и измама.В галерията със снимки са само портрети и няма две снимки от една и съща сватба, личи си че е сваляно от Интернет...
Няма информация за фотографа, а само общи приказки копи-пейст.

И на края форма за контакт..."Можете да се свържете с Нас на тел. 0878374826, или да ни изпратите, E-mail."...
Активен
Peyu
Любопитен
*

« Отговор #400 -: ноември 26, 2012, 01:17:49 »

Тоя няма нито един реален кадър в сайата, заснет от него..  diablo
Активен
Влади Балевски
Сватбар
Публикации: 158

« Отговор #401 -: ноември 26, 2012, 11:44:00 »

Делийски,

Въпросният "анонимен" сватбен фотограф се казва Калоян Петров и е от Пловдив
(кои са другите колеги от екипа му не става ясно, но ми е смешно представянето му:
"Екипани от професионални фотографи , ще консултира и режисира всеки един кадър в сватбеният ден. Нашите фотографи са доказани професионалисти, спечелили редица международни награди по фотография в целия свят") http://kpstudio.alle.bg/

Хайде да му направим реклама (макар че не знам дали заслужава):
http://photo-cult.com/author.php?aut=kpstudio
(видно е, че и във фотографските форуми се съмняват в снимките му)

От друг колега научих, че след като колегата му се е обадил по повод текста на сайта му, въпросният "анонимен" днес е с нов текст  blum
« Последна редакция: ноември 26, 2012, 12:11:01 от Влади Балевски » Активен
Peyu
Любопитен
*

« Отговор #402 -: ноември 26, 2012, 12:29:12 »

Цитат на: kpstudio
заснели сме стотици сватби! Вече почти им изгубихме бройката!
Може би 0 beating

Активен
Влади Балевски
Сватбар
Публикации: 158

« Отговор #403 -: ноември 26, 2012, 12:32:25 »

Albbena - попита за добър фотограф, не за "бюджетен".
п.п. Нека всеки прецени за себе си кой фотограф "не е по джоба му", защото
точно от такива коментари се е сформирало мнението, че Балевски снима на двойна цена
от реалната му......

Сега видях, че по-нагоре в темата става дума за моята личност (не влизам редовно във форума и ако не бяха колеги да ми обърнат внимание нямаше и да разбера... и по-добре - може би не трябва да взимам отношение по въпроса, но все пак ми позволете да споделя мнение).
Цената определено не е толкова висока, колкото различни слухове се носят във Варна, Добрич, Бургас, Пловдив и къде ли още не съм слушал за себе си - де да бяха 2 хиляди лева или нещо подобно, ама не би! И цената ми, за разлика от почти всички колеги в бранша се формира не само от годините опит, вложените средства за техника, данъци, заплати и осигуровки, сайт, изложби и други, но и от това, че не работя сам от четири години, а в екип с втори фотограф (не асистент, който носи техника и помага просто, а снима пълноценно и качествено).
С моите колеги и приятели Митко Яков (Пловдив) и Йонко Русев (Казанлък) - доказани сватбени фотографи в бранша - участвахме в Есенния форум на сватбените фотографи и оператори в бранша (под егидата на Националната асоциация за сватбените фотографи и видеоператори в България). На лекциите си всеки един от нас, пред повече от 100 колеги от бранша, сподели и за цените, по които работи и те не са под 700-800лв. за един фотограф. И не са единствените. Много други (Петя Василева, Бони Бонев, Камен Ехранов, Владимир Коцев, Гого Кехайов, Симон Вартерян, Калоян Спасов, Боян Павлов и още много други) също оценяват себе си много над "бюджетните" 350-500лв, които повечето младоженци търсят.
И ако хора като Йонко, Митко, Бони, Петя и останалите на това ниво си заслужават всеки лев, който искат за сватбено заснемане, то се учудвам на колеги, които претендират за ниво (като посочения по-горе фотограф), които се опитват да впечатлят с ниска цена, която не знам как икономически е обоснована (или не плащат данъци и са в сивия сектор, или използваната им техника е на средно ниво, или друго).
Но тези, които не могат да ангажират фотографи от по-високия ценови диапазон, не са без избор - има много млади и талантливи колеги, които успешно се развиват и работят.
« Последна редакция: ноември 26, 2012, 13:00:01 от Влади Балевски » Активен
Mira_Atanasova
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #404 -: декември 06, 2012, 08:50:24 »

Здравейте. И на нас ни предстои избор на фотограф и ми се иска да изберем някой, който ще запечата не само хората, но и емоцията и настроението на специалния ни ден. Препоръчват ми Юри ( Варна). Някой от вас да е чувал за него?
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: