Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:44:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи част 2  (Прочетена 161119 пъти)

ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: ноември 14, 2012, 18:42:43 »

Сватбата Ви като дата е в съботата през уикенда на първата натоварена седмица след Великден. Съсредоточете вниманието си върху сериозен и професионален фотограф, а не върху цената. На тази дата има много сватбени тържества, много абитурентски балове и много събития. Лесно се приема поръчка за тези дни от календара, но трудно се изпълнява. Стигало се е в случаи, когато не може да се осигури професионалист, просто няма свободен.

Благодаря за съвета - ако имах възможност бих го последвала, но както вече казах  разполагам с ограничен бюджет и просто искам или не искам трябва да наблегна да цената защото нямам избор :-( .Не е въпрос на каприз, а на материални възможностти.
Активен
madlene
Новак
*
Публикации: 14

http://nunkata.wordpress.com/

« Отговор #376 -: ноември 14, 2012, 21:38:23 »

Тази снимка (силует), която сте качили е трудно да се приеме за уникален кадър...предполагам имате и други снимки от сватбата си smile...а иначе има един колега със същото име, който снима с голям ентусиазъм и сравнително добре...

П.П. Опитах да кача и аз една снимка-силует, но не виждам тази опция в прозореца за отговор.Моля някой модератор да ми помогне.
За мен честно казано си е уникален кадър  danceg , но нали всеки си дава субективното мнение все пак. Други снимки не качих умишлено. Съпругът ми е против да слагам общи снимки на публично място...честно казано бих искала, но трябва да уважа волята му   smile
А иначе колегата може да е същият, съвсем умишлено не писах името му...ама това вече го споменах  smile просто исках да се похваля и да кажа, че останах супер доволна  yahoo
и по този повод да кажа на  ELCHOOOOOOO ако може да спести от някъде, а да даде повече за фотограф. Аз лично за роклята си бях поставила максимум 500 а за фотограф 800  blum в крайна сметка бях доста под максимумите  danceg всеки има различни приоритети все пак, но аз от всичко най-много държах да имаме читав фотограф! Някак всичко останало нямаше чак такова значение, даже за видеото наехме един оператор в последният момент... но за наш луд късмет той се оказа суууууупер! (препоръчвам го с две ръце- Андон от Петрич е)
 отплеснах се  blush...в крайна сметка всеки си определя приоритетите, но фотографа е неизменна и много, ама много важна част от тържеството!
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #377 -: ноември 15, 2012, 02:44:19 »

За мен честно казано си е уникален кадър  danceg , но нали всеки си дава субективното мнение все пак...в крайна сметка всеки си определя приоритетите, но фотографа е неизменна и много, ама много важна част от тържеството!

Разбира се, фотографа е една от най-важните фигури от екипа на тържеството.В повечето случаи, не винаги най-скъпите фотографи ще направят и най-хубавите снимки и затова се избира добро съотношение между цена и качество.

П.П. Помолих някой от модераторите да ми помогне, как се качват снимки в даден отговор или отделен пост, или къде да прочета за това...дано да четат постовете, благодаря предварително.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: ноември 15, 2012, 08:26:44 »

Offtopic OfftopicКогато молите модератор да направи нещо правете го на ЛС защото така написано в темата я се прочете я не.За тези неща има ЛС.Някой някъде написал модератор да направи еди кое си и ние сме длъжни всичко на всички да четем.Не се сърдете ако в такъв случай не ви е обърнато внимани затова сте си виновни сами.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: ноември 15, 2012, 13:41:40 »

Елчо, не се отказвай от търсенето...има доста фотографи които взимат под 800лв...на нашия му платихме 400лв, направи ни огромна отстъпка защото ни взе присърце и имахме доста други перипетии smile За това получихме 2 фотосесии, в деня на сватбата по кратка и на следващия ден по дълга smile Резултат: страхотни снимки smile
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: ноември 15, 2012, 14:34:12 »

Елчо, не се отказвай от търсенето...има доста фотографи които взимат под 800лв...на нашия му платихме 400лв, направи ни огромна отстъпка защото ни взе присърце и имахме доста други перипетии smile За това получихме 2 фотосесии, в деня на сватбата по кратка и на следващия ден по дълга smile Резултат: страхотни снимки smile

А не се отказвам аз намерих на 4-5 места за по 600-700 лв фото + видео - вярно базов пакет видеото особено - само  3 часа , но то не ми пречи а аз и на видеото особено не държа - фотото ми е по важно. Така че отказване няма- макар че ако зависи от мъжлето - няма да взимаме ни едно ни другото той не държи особено - ама аз не се отказвам хи-хи
Активен
djdimi
Професор

dimifoto.weebly.com

« Отговор #381 -: ноември 15, 2012, 15:28:29 »

Благодаря на модератора за разяснението, как се прикачват снимки.Качвам една снимка (силует) както обещах на madlene.Ограничението за големина на снимката 74 кб ...много малко sad(

* Lanscape-Cvety-sunset-HTC-HD2-small.jpg (62.84 KB, 899x677 - видяно 344 пъти.)
« Последна редакция: ноември 15, 2012, 15:30:42 от djdimi » Активен
djdimi
Професор

dimifoto.weebly.com

« Отговор #382 -: ноември 15, 2012, 15:39:56 »

И още един силует...

* Batak-small.jpg (63.34 KB, 800x529 - видяно 374 пъти.)
Активен
madlene
Новак
*
Публикации: 14

http://nunkata.wordpress.com/

« Отговор #383 -: ноември 15, 2012, 18:08:01 »

Благодаря на модератора за разяснението, как се прикачват снимки.Качвам една снимка (силует) както обещах на madlene.Ограничението за големина на снимката 74 кб ...много малко sad(
give_rose
ето и от мен една на светло  Wink

а иначе в блога ми има още няколко и от мен и от него  smile http://nunkata.wordpress.com/2012/09/28/the-bride-and-the-cookies/
малко оф топик, но освен снимки има и предложение за подаръчета за гостите  danceg
« Последна редакция: ноември 15, 2012, 18:09:33 от madlene » Активен
Peyu
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #384 -: ноември 15, 2012, 18:38:49 »

Хубаво е да знаете, че когато сте готови да направите компромис с цената всъщност, ще направите компромис с качеството на услугата. Все пак, не винаги цената определя кой фотограф е добър и кой не.
Живеем в 21-ви век, всеки себеуважаващ фотограф има лична страница, където
лесно можете да разгледате работата му.  Ще си позволя да ви дам един съвет,
разгледайте максимално голям брой фотографи, вижте кой от всички ви допада най-много
като работа, потърсете повече информация за него и направете лична среща.
Изберете фотографа си не според цената, а според неговата работа! Защото може да наемете
и много скъп фотограф, но просто да не ви допадне начина му на работа. Другата крайност е да
наемете фотограф за 200лв и после да разберете защо точно цената му е такава...
Пожелавам ви успех в търсенето! ELCHOOOOOOO smile
« Последна редакция: ноември 15, 2012, 18:41:47 от Peyu » Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: ноември 15, 2012, 19:01:32 »

Пожелавам ви успех в търсенето! ELCHOOOOOOO smile

мерси :-))
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: ноември 16, 2012, 18:24:36 »

Здравейте. Някой може ли да сподели мнение за професионалистите от videozapisi.com, пламен табаков,дигитален свят и videzasnemane.org. За сега освен още един фотограф които от предварителните разговори ми направи много добро впечатление ( мерси на еми :-) ) това са тези на които съм се спряла. Ако някой може да сподели мнения и впечатления ще съм благодарна.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #387 -: ноември 16, 2012, 19:17:28 »

На сайта им пише "    Разгледайте някои от нашите снимки. Те говорят сами за себе си" . Разгледай ги внимателно, както и видеото и ще си отговориш сама на въпроса. Ако цената те устройва и портфолиото ти харесва, значи всичко е ОК. Аз единствено бих ти дал съвет относно видеото - поискай при среща да видиш диск и следи тъмните места - ресторанта и църквата. Там се вижда колко е професионална една камера, независимо какво е написано от сайта. Вие не сте длъжни да познавате конкретните модели
« Последна редакция: ноември 16, 2012, 19:19:15 от Deliysky » Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #388 -: ноември 19, 2012, 15:35:44 »

Здравейте, ние също стигнахме до етапа, в който трябва да намерим фотограф за нашата сватба. Много ми хареса работата на Димитър Яков от Пловдив и бяхме готови да платим допълнително за идването му до София, но за жалост се оказа ангажиран за нашата дата. Ще съм много благодарна ако някой ми препоръча добър фотограф от София.
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #389 -: ноември 20, 2012, 01:52:17 »

Нашият фотограф http://www.vassilnikolov.com/gallery.html
Всъщност намерих го от този форум, в доста по стар пост, писах и още на другата сутрин ми се обади,
Оказа се голям симпатяга и професионалист. Живее в Сф,
Препоръчвам с две по две ръце
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: