Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:39:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189120 пъти)

emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #420 -: октомври 05, 2012, 11:21:32 »

Тогава фенерите минават на заден план. Ще вземем първо ресторанта да запазим и тогава ще решим за останалото. Благодаря за мненията момичета.
good абсолютно! ресторанта е първи - от него ще ви дойдат  други идеи  Wink обикновено около него се въртята нещата - декорация, стил/цвят/тема на сватбата...
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #421 -: октомври 06, 2012, 08:49:02 »

Днес попаднах на сайт, в който предлагаха ръчно изработени красиви разделители за книги. Как ви се струва като идея? Някакво красиво лице в цветовете на сватбата, мило послание на гърба, комбинирано с канелка и бонбон.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: октомври 06, 2012, 11:46:36 »

Днес попаднах на сайт, в който предлагаха ръчно изработени красиви разделители за книги. Как ви се струва като идея? Някакво красиво лице в цветовете на сватбата, мило послание на гърба, комбинирано с канелка и бонбон.
хубаво е, ама можеш и сама, ако имаш време. Подсети ми като се видим да ти дам идея. На венчавката точно такива неща подарих. Е, няма да са толкова помпозни, но пък ще спестиш парички, ако искаш.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #423 -: октомври 06, 2012, 17:00:03 »

Разделителите за книги са уникални - красив и практичен подарък.

Има страшно много идеи, които дори се правят лесно и с не много ръчен труд. Не събират прах и са приложими. Всеки има в дома си поне една книга. Толкова ги харесвам, че съжалявам, че не се сетих по-рано.

Поствам идейка.

Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: октомври 06, 2012, 18:40:45 »

Поствам моите заради Естлар, извинявам се, защото мисля че и преди съм ги поствала тук.

* P1240259.JPG (70.97 KB, 646x242 - видяно 316 пъти.)
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: октомври 06, 2012, 21:21:58 »

Споделям и аз една идея за книгоразделител от любимият ми канал в youtube, дано ви хареса smile http://www.youtube.com/watch?v=0P_Izh_Oeyo
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #426 -: октомври 07, 2012, 15:47:32 »

Много добра идея, но не идват ли малко скъпо като бюджет на човек? Аз нз какви са им цените.
п.с каква съм патица, писала си на всяка маса- ама нз дали няма да има мрънкачи да земат да се разправят що само един апарат... beating

Тази идея съм я виждала в американски сайтове и във варианти само с един фотоапарат на масата за подаръци (т.е. един за цялата сватба), както и на масата за всеки човек. Аз много харесвам идеята, която някой беше споменал, че е честа практика в Германия- една рамка за картина, в която гостите застават по своя композиция и ги снима професионален фотограф. Би могло да се уговори с него да предвиди копие, което или в същия ден да се даде на гостите като подарък или в последствие да се изпрати като благодарствена картичка (това последното в България още не се прави сякаш).
В моите очи съществува опасност ако тези еднократни апарати не се наглеждат някой да попрекали с ентусиазма за снимане, особено, когато градусите се повишат (с алкохол). Някои от гостите ще се вживеят като фотографи, други ще се стесняват "да не сгрешат". Вие си познавате гостите и най-добре ще прецените, на нас тук всичко винаги много ни харесва  Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #427 -: октомври 11, 2012, 13:12:53 »

Това с фотоапаратите за еднократна употреба го бях виждала на сватба в ерата на аналоговата фотография, когато не всяко семейство имаше апарат. Бяха се получили снимки от различни ъгли и различен поглед върху сватбата. Естествено имаше и провалени снимки, но за това гаранции няма. Поне няма да има чудене кой си е носил апарата и от къде да събираш снимки - нещо, което ми предстои с месеци да се занимавам.

За книгоразделителите - страхотна идея! Има и детски такива с плюшени животинчета накрая. Така лесно се решава проблемът с възрастовите и полови различия.  good
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #428 -: октомври 11, 2012, 13:30:00 »

книгоразделителите наистина са красив и практичен подарък  good според мен по-добръ вариант от традиционните фигурки и подобни, събиращи прах  pardon
хем е красиво, хем гостите могат да си го ползват  Wink
а за фотоапарата наистина-много зависи от гостите  pardon свежа идея е, така всеки гост може да бъде част от сватбата  good и да се "отбележи" с хубава снимка  smile
Моментните снимки са скъп вариант, пък е се губи удоволствието след сватбата да се видиш с всички гости, да гледате заедно снимките и още веджъж да "изживеете" сватбата  smile
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #429 -: октомври 11, 2012, 22:42:12 »

И за мен книгоразделителите са страхотен подарък, но аз обичам да чета. В крайна сметка няма как да има универсален подарък за всички, така че да им е угоден.
Активен
cv
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: октомври 12, 2012, 07:45:18 »

Момичета, намерих една фирма в София която предлага бурканчета и бутилки на доста прилични цени. Реших да взема малки бурканчета около 40мл за мед (днес ще ходя да ги купя). Чудех се дали да не сложа в бурканчето и орехова ядка, дали ще се промени вкуса на меда ако някой реши да го яде.
  Дайте някаква идея за децата, ще имам 6-7 дребосъка на възраст от  година и половина до 6. Идеята ми беше всеки гост да седне на определена маса, но където реши, да няма имена с табелки, така ще стане, че и пред малчовците ще има мед. И се чудех дали не трябва да им дам и още нещо. Или да подготвя някакви книжки за оцветяване и пастели, за да се забавляват
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: октомври 12, 2012, 08:15:14 »

CV,няма  да  се промени вкуса  на меда.Можеш да сложиш  и  други  ядки.Виждала  съм и  боров  мед,в който има шишарка,едва ли  тя променя вкуса на меда.
Книжките  за  оцветяване  са много  добра  идея:)
Може ли да  споделиш ,коя е  фирмата,от  която ще  вземеш  бурканчетата?Благодаря  ти предарително give_rose
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: октомври 12, 2012, 08:50:43 »

Момичета, намерих една фирма в София която предлага бурканчета и бутилки на доста прилични цени. Реших да взема малки бурканчета около 40мл за мед (днес ще ходя да ги купя). Чудех се дали да не сложа в бурканчето и орехова ядка, дали ще се промени вкуса на меда ако някой реши да го яде.
  Дайте някаква идея за децата, ще имам 6-7 дребосъка на възраст от  година и половина до 6. Идеята ми беше всеки гост да седне на определена маса, но където реши, да няма имена с табелки, така ще стане, че и пред малчовците ще има мед. И се чудех дали не трябва да им дам и още нещо. Или да подготвя някакви книжки за оцветяване и пастели, за да се забавляват
даже има и мед , който си се продава с ядки вътре, така че давай смело. За пастелките не знам, дали няма да вземат да драскат и извън книжките...  tease
Активен
cv
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: октомври 12, 2012, 09:28:14 »

ее перфектно, аз не бях виждала такива, но половинката предложи да сложим по една ядка орехова, според него щяло да се получи интересно, така че направо така ще направим  danceg
И аз се замислих дали няма да съсипем покривките в ресторанта sad Не знам какво да измисля, че да се забавляват малчовците, те повечето са на около 3-4 годинки
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: октомври 12, 2012, 09:39:25 »

Ние им бяхме взели сапунени мехурчета и много им харесаха  danceg
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: