Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:44:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189171 пъти)

desirer
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #360 -: септември 18, 2012, 10:44:54 »

Когато хората държат на вас,  bamce е права, нашите гости освен подаръчетата си взеха и табелките с имената, имаше и изкуствени дяманчета разпилени по масата, и от тях казаха че са си взели smile. А с номерата за масите беше много весело, когато трябваше да хвърлям букета, момичетата танцуваха, а момчетата отсреща им вдигаха оценки, като ползваха самите номера от масите. Това сами си го измислиха момчетата, но се получи весело smile
Активен
ivatodor
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #361 -: септември 18, 2012, 10:46:48 »

"Аз не искам магнитче, аз не искам да държа чужда снимка у дома... бла бляяяяя"....

Ако държите на тези хора, ще държите и на техните снимки и подаръци. Ето затова не се канят сульо и пульо...

Спа процедура ли искате да ви подарят.... не вие сте важни на сватбата, а младоженците, там сте дая ги уважите, нищо повече, освен ако не пожелаете.   Wink NO

Евала, един човек да го каже най - накрая. В крайна сметка това е подарък.  good good good
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: септември 18, 2012, 10:51:01 »

да  ,в  крайна сметка  това  подарък:)
И на нашата  сватба не остана нищо,добре че  си имах  резерви:)Като  тръгнаха  да прибират масите  нищо нямаше по  тях -  нито  тамелките ,нито  номерата  по масите,нито  свещниците,всичко  беше  за  вкъщи:) тейбълките  ги ползваха  за  баджове.Бяха  си  ги накичили по ризите и  така  си  денсиха
Това с  номерата и оценките  мн  ме  изкефи,идейно  е
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: септември 18, 2012, 11:40:46 »

Е то и при нас изнесоха всичко от картички до бутилки алкохол...но аз си го отдавам на българския манталитет, а не че толкова за спомен!

"Аз не искам магнитче, аз не искам да държа чужда снимка у дома... бла бляяяяя"....

Ако държите на тези хора, ще държите и на техните снимки и подаръци. Ето затова не се канят сульо и пульо...

Спа процедура ли искате да ви подарят.... не вие сте важни на сватбата, а младоженците, там сте дая ги уважите, нищо повече, освен ако не пожелаете.   Wink NO

Аз пък не съм съгласна с това! То е все едно за рождения ден да ми подарят дреха тотално извън моя вкус, но аз да си я нося само защото са ми я подарили хора, на които държа! /и да добавя, че моя вкус се цели много трудно дори и от майка ми/
Активен
proxy
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #364 -: септември 18, 2012, 11:42:57 »

Е то и при нас изнесоха всичко от картички до бутилки алкохол...но аз си го отдавам на българския манталитет, а не че толкова за спомен!

Аз пък не съм съгласна с това! То е все едно за рождения ден да ми подарят дреха тотално извън моя вкус, но аз да си я нося само защото са ми я подарили хора, на които държа! /и да добавя, че моя вкус се цели много трудно дори и от майка ми/

Извиняваяй много, но това е просто един жест и е там за да 'напомня', а не да ти е от полза или да ти е изгодно. Хората са отделили парички за всеки, а после има такива изказвания.....
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: септември 18, 2012, 11:50:51 »

proxy да ти кажа за мен е достатъчно, че съм поканена на този важен ден. Но ако не си сложиш подаръка някъде видно и после може да има нацупени "Защо така?"
А аз не ги харесвам този тип подаръци като цяло! На нашата сватба това с подаръците беше направено с цел, ако все пак някой иска да си го запази! Но аз и нашите подаръчета не бих си запазила, въпреки че аз съм ги избирала!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #366 -: септември 18, 2012, 12:06:54 »

И аз мисля, че нещата се пазят от уважение, ако наистина държиш на хората. Че аз например още пазя поканата от кръстниците ни за тяхната сватба...не защото са ми казали, че трябва или защото са ми наложили. Когато някой ти е скъп искаш да имаш нещо за спомен от неговия миг, без значение какво и без значение дали ще ми отваря бутилките или просто ще стои за украса smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: септември 18, 2012, 14:23:04 »

Всеки избира подаръчетата  с много обич към гостите си. Според мен това се усеща и не винаги е нужно някой да запази подаръчето или да ви гледа снимката цяла година на секцията в хола. Нашите подаръчета ги избрах, така че хем хората ако искат да си ги запазят, да ги закачат по Коледа на елхата и да си припомнят примерно как са изкарали на нашия ден, хем не бих се обидила ако не го направят  pardon
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: септември 18, 2012, 15:11:47 »

аз пък мисля че правите от мухата слон! Всеки има право да харесва или не харесва даден тип подарък. Сега дайте насила да си държа снимка на хората в хола. Може да ги обожавам, но просто да не държа снимки там, това не значи че не ми е харесала сватбата или че не ги уважавам.
Ако  се прави наистина заради гостите, се постарайте  да е полезен, практичен или красив подаръка- който каквото реши, но да спамите по темата със спорове, е излишно. Важното е вие да ги давате с любов, а гостът какво ще ги прави си е лично негова работа. dodger
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #369 -: септември 18, 2012, 16:26:32 »

Важното е вие да ги давате с любов, а гостът какво ще ги прави си е лично негова работа. dodger
Е, голяма любов ще е да ти хвърли снимката в коша...никой не е казал, че трябва да ги нареди до семейната си снимка ама може прилежно да си я вдигне smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: септември 18, 2012, 16:39:49 »

Е, голяма любов ще е да ти хвърли снимката в коша...никой не е казал, че трябва да ги нареди до семейната си снимка ама може прилежно да си я вдигне smile
о аз си ги редя в албумчета даже, но да, не ги редя в семейния албум. Говорех за любов от страна на младоженците към гостите. От гостите не може да изискваме , само да молим.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #371 -: септември 18, 2012, 17:48:34 »

Разбрах, че е от страна на младоженците, но пък и някой по-горе беше споменал, че на сватбата не се кани сульо и пульо и това от самосебе си означава, че любовта е двустранна smile Както и да е...
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: септември 18, 2012, 17:58:36 »

Разбрах, че е от страна на младоженците, но пък и някой по-горе беше споменал, че на сватбата не се кани сульо и пульо и това от самосебе си означава, че любовта е двустранна smile Както и да е...
Когато сватбата е голяма, понякога и родителите канят сульо и пульо, които са дошли да се наядат и напият. Не гледайте така романтично на нещата, има хора-гости, които не само хвърлят снимката, ами и не им пука за вас. В крайна сметка, подаръкът ще се оцени от тези които са дошли заради вас.
А спорът за снимката тръгна оттам че не се приема че има хора и хора, не всеки ще си сложи снимка дори  на приятелите у тях. Затова предупредиха няколко човека тук, че  изборът на снимка за подарък е малко по -специфичен и има по-голям риск да не се хареса.  А не за да се обиждате че сте избрали кофти подарък примерно. Никой не е крив. Говоря в множествено число, не конкретно за теб. Wink
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #373 -: септември 18, 2012, 18:12:06 »

Ами явно разминаването идва от там, че ние на нашата сватба не поканихме гости, които родителите са ни избрали, а ние сме виждали веднъж в живота. Иначе, така погледнато има смисъл и вашето становище smile Въпроса не е дали е "кофти" подаръка или не, а кой е поканен и кой не. Не мисля, че има "кофти" подарък от човек, който уважаваш...другото е полза - дали ще ми влезе в употреба. А ние изобщо не харесваме използваческо мислене...съжелявам ако обидя накой, порсто изказвам мнение. И го казвам като човек, който е вземал подаръци, а не като такъв, който е давал smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: септември 18, 2012, 18:17:13 »

Ами за съжаление реалността по -често е различна от твоята сватба- масово се канят хора, които младоженците не познават или са виждали по 1 път. И тогава се получава ситуацията- 140 човека, от които  80 примерно не умират от любов и не ги е еня за снимката на младоженците, и ще й вземат само рамката ( виждала съм го с очите си ) . Така че няма кофти подарък, има кофти гости, затова казах да се гледа реално и да не се сърди някоя булка,  ако някой не й уважи подаръка- има хора, дошли за друго, а има и хора с друг вкус. smile
За използвачеството- не мога да не се съглася с Пънк, пред очите ми редовно виждам как на коктейли, сватби, хората събират всичко от масите- не заради уважение към младоженците, ами заради онова българско качество- шамар да е, на аванта да е. dodger
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: