Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:45:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189181 пъти)

marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #315 -: август 07, 2012, 22:07:52 »

Момичета, ние най-после решихме проблема с тези подаръци. Спряхме се на малки чаши за ракия (или шотове), които ще са гравирани с нашите инициали  yahoo . Може да имаме и по 1 бонбон.

Дано да станат хубави  smile
 Толкова се радвам, че отметнахме и този въпрос  danceg
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: август 08, 2012, 09:15:33 »

Момичета, ние най-после решихме проблема с тези подаръци. Спряхме се на малки чаши за ракия (или шотове), които ще са гравирани с нашите инициали  yahoo . Може да имаме и по 1 бонбон.

Дано да станат хубави  smile
 Толкова се радвам, че отметнахме и този въпрос  danceg

И нашите подаръци ще са такива give_rose  Не се получиха така както на мен ми се искаше,но няма да се вманиачавам  pardon Тези дни ще гледам да пусна снимки
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #317 -: август 08, 2012, 09:55:51 »

Iztre6tqlka, ще чакам снимки. Ще ми е любопитно да видя как са станали. Аз толкова се радвам, че взехме решение, че както ги направят чашите така  Girl_hide. И аз ще пусна снимки, но може би към края на август, ако са готови.
Активен
kafe
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #318 -: август 08, 2012, 18:15:11 »

Момичета , пристигнаха и моите подаръчета за гостите - огледалце за дамите и магнит с отварачка за господата   yahoo Много си ги харесвам и много добре изглеждат , освен това за цената са си перфектни  smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: август 11, 2012, 20:42:08 »

И нашите подаръци ще са такива give_rose  Не се получиха така както на мен ми се искаше,но няма да се вманиачавам  pardon Тези дни ще гледам да пусна снимки
Ето ги на  nea  pardon

* 4a6ki.jpg (20.34 KB, 245x184 - видяно 3531 пъти.)
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: август 12, 2012, 18:57:00 »

Това са моите подаръчета
Сама съм си ги  правила поръчах си бели лебеди
и след това  им правих очички и златни криле и ги пълних с морски мидички и рапанчета,им добавих наша снимка навита  и по едно синьо късметче ,накрая си ги опаковах с целуфан.Надявам се да оценят подаръчето понеже всяко едно е правено от мен с много любов

Здравейте и от мен smile
Нова съм във форума, но много ми харесаха лебедите и искам да попитам откъде са закупени smile
Като ги видях веднага ми хрумна идея за подаръците за гостите на нашата сватба smile
Давате ми страхотни идеи smile
Активен
MaiTe
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #321 -: август 17, 2012, 13:33:19 »

Здравейте момичета, и ние с моя любим започнахме да обмисляме идеи за подаръчета за гостите. Засега много ни допадат сладките, оформени като булка и младоженец, които изплагиатствах като идея от форума  blush
Някой взимал ли е такива и доволни ли сте? Аз се колебая, защото ми вметнаха, че идеята е "нещото" да остане за спомен. Но от друга страна тези сладчици ми се виждат много симпатични и по- веселяшки от класическите "прахосъбирачки".
Активен
КAЯ
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #322 -: август 17, 2012, 14:23:24 »

Здравейте! И за нас подаръчетата за гостите е "препъни камъка" в цялата организация. Дори в един момент единодушно решихме такъв да няма, но аз си чета тук из форума и по тази тема. Когато стигнах до момента с малките саксийки и реших - това ще е!  Звънях в магазина на Ботаническата градина, но дамата, която се занимава с това е в отпуск и по "български" обичай друг не може да ми каже нищо по въпроса. Та ако някой ми помогне с ориентировъчна цена ще съм благодарна  give_rose
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #323 -: август 17, 2012, 15:49:59 »

Защо не се разходиш до борсата на Д.Петков и да разгледаш там? Последния път имаше малки саксийки с каланхое и живи камъчета  girl_wink
Активен
Jane
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #324 -: август 17, 2012, 22:50:31 »

Здравейте! И за нас подаръчетата за гостите е "препъни камъка" в цялата организация. Дори в един момент единодушно решихме такъв да няма, но аз си чета тук из форума и по тази тема. Когато стигнах до момента с малките саксийки и реших - това ще е!  Звънях в магазина на Ботаническата градина, но дамата, която се занимава с това е в отпуск и по "български" обичай друг не може да ми каже нищо по въпроса. Та ако някой ми помогне с ориентировъчна цена ще съм благодарна  give_rose

В ботаническата са много готини, а като говориш с тях си личи и че не им е за първи път lol
На мен ми излизат 1лв на саксийка. 1.50 ако искаш те да ти ги декорират, но аз реших да си правя сама декорацията. Саксийките са кафяви, не лоши, но аз ще ги обвия и в хартия.

Като отидеш там на място, ще могат да ти ги покажат, аз ще взимам моите в понеделник, ако искаш ще пусна тук една снимка. Предупредиха ме, че няма как да са еднакви цветята, което мен ме устройва.
Активен
КAЯ
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #325 -: август 20, 2012, 09:22:24 »

В ботаническата са много готини, а като говориш с тях си личи и че не им е за първи път lol
На мен ми излизат 1лв на саксийка. 1.50 ако искаш те да ти ги декорират, но аз реших да си правя сама декорацията. Саксийките са кафяви, не лоши, но аз ще ги обвия и в хартия.

Като отидеш там на място, ще могат да ти ги покажат, аз ще взимам моите в понеделник, ако искаш ще пусна тук една снимка. Предупредиха ме, че няма как да са еднакви цветята, което мен ме устройва.
Jane, благодаря за инфото  give_rose  Явно аз не съм попаднала на точната дама  smile Ще се радвам да видя снимка и ако може на лични да ми изпратиш телефон за връзка с тях. Аз междувременно най-случайно видях това, което търся в цветарския магазин в Кауфланд при нас. Цената на брой е 1,90 лв, но казаха че за количество може да ми направят 10% отстъпка, декорацията на брой - 0,30 лв или 2,00 на брой. Но явно в ботаническата е по-изгодно.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #326 -: август 20, 2012, 09:28:03 »

Защо не си украсиш саксийките сама и не ги направиш едновременно да са и като тейбълки  smile
Активен
Jane
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #327 -: август 20, 2012, 09:56:07 »

Защо не си украсиш саксийките сама и не ги направиш едновременно да са и като тейбълки  smile

Хехе аз точно това правя smile Ще ви покажа, като има готова саксийка. Утре отивам да ги взема и после мога да покажа и снимки.

Ето телефон, пускам го тук, че да го имат всички, на които трябва: 02/9671105 и 02/9672823
Активен
cv
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: август 24, 2012, 18:53:14 »

а в Ботаническата градина дали продават и цветя. Като четох за саксийките и ми хрумна идеята за истински саксийни цветя като подарък за гостите, хем ще бъдат украса за ресторанта(само не знам дали няма да стане много претрупано с толкова много цветя) хем ще е нещо което ще остане и като се грижат за него ще се сещат за нас (или поне докато не го уморят)
Какво ще кажете за идеята по една цветенце в саксия на двойка/семейство?
Активен
Maria681
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #329 -: август 26, 2012, 13:11:56 »

Хехе аз точно това правя smile Ще ви покажа, като има готова саксийка. Утре отивам да ги взема и после мога да покажа и снимки.

Ето телефон, пускам го тук, че да го имат всички, на които трябва: 02/9671105 и 02/9672823

Jane, този телефон на въпросната жена в ботаническата градина ли е?
Много ми хареса тази идея за подаръчета, винаги съм била фен на живите цветя и обратно - никога не съм харесвала прахосъбирачките. При мен всички стоят натикани в една кутия, някои от тях счупени поради присъствието на коте вкъщи, не ги изхвърлям само от уважение към хората, които са ми ги подарили ...
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: