Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:30:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189066 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юли 19, 2012, 14:58:29 »

Съгласна съм с теб за по-нестандартните подаръци. И аз обмислях нещо такова. Но от всички познати, които са били на сватба единствените подаръци, които им седят за спомен на видно място са точно този тип мидички и обувки. Всичко друго в една кутия и до тук със спомена! За това реших като е спомен, наистина да напомня за деня ни, ако ще и да е за сметка на оригиналността!
Активен
RunawayBride
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #241 -: юли 19, 2012, 15:01:26 »

Донякъде мисля като Josephine. Ние се бяхме захванали доста сериозно с избирането на сватбени подаръци, но като че ли във времето се отказахме. Никога не съм харесвала малки сувенирчета или идеята да си затрупвам жилището с такива, затова исках да ги избегна. Може би ще останем без подаръци за гостите, ако не измислим нещо оригинално и подходящо до сватбата. Много ми се иска да е нещо нестандартно, което да се запази във времето, но и да е от полза, за да не бъде прибрано някъде на тъмно. Нещо, което да бъде в честа употреба, но да не крещи с голям надпис "Сватбата на ... и ... ", а получилият го да си спомня сам когато го държи в ръцете си. Но какво да е това нещо, все още си мисля...  scratch one-s head
« Последна редакция: юли 19, 2012, 15:09:48 от RunawayBride » Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юли 19, 2012, 15:07:00 »

честно казано подарявали са ми кошничка керамична, подарявали са ми лебеди, както и плексигласово сърце с надписи....ами седят прашасват тия неща и ми писва накрая и хващат пътя....като ще е така дори и да не остане за спомен поне да се накефят, примерно с пурите или с балоните за децата, или пък просто сладка с инициалите и тематиката на сватбата та да им е сладко както ни е на нас....

Някак си така съм настроена че след като съм прегледала куп неща и сайтове, и магазини и тия подаръци са ми прекалено клиширани....писнало ми е от джунджурийки, колкото да има нещо, за какво са им на гостите миди примерно? Единствените 2 подаръка от сватба които си пазя и ползвам са: първото е малко свещниче за чаени свещи, другото е малка кутийка от вътре с огледалце, за да си прибирам бижута....това е...другото всичко е изхвърчало в някакъв момент...
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #243 -: юли 19, 2012, 15:10:04 »

Момичета, все още не съм избрала подаръците за гостите............... и аз искам подаръка от сватбата ни да навява спомени у гостите ни. Мисля си да направя CD-та с наша любима музика или магнитче, но не с наша снимка, а с някоя забавна картинка и фраза ..................
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юли 19, 2012, 15:22:13 »

честно казано подарявали са ми кошничка керамична, подарявали са ми лебеди, както и плексигласово сърце с надписи....ами седят прашасват тия неща и ми писва накрая и хващат пътя....като ще е така дори и да не остане за спомен поне да се накефят, примерно с пурите или с балоните за децата, или пък просто сладка с инициалите и тематиката на сватбата та да им е сладко както ни е на нас....

Някак си така съм настроена че след като съм прегледала куп неща и сайтове, и магазини и тия подаръци са ми прекалено клиширани....писнало ми е от джунджурийки, колкото да има нещо, за какво са им на гостите миди примерно? Единствените 2 подаръка от сватба които си пазя и ползвам са: първото е малко свещниче за чаени свещи, другото е малка кутийка от вътре с огледалце, за да си прибирам бижута....това е...другото всичко е изхвърчало в някакъв момент...
Въпрос на възпитание! Аз не бих хвърлила подарък ако ще и най-грозния да е!

Snowy На мен идеята за диск ми харесва, но дали ще уцелите вкуса на гостите си? Нали и те трябва да го харесат все пак!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юли 19, 2012, 15:24:36 »

като ви слушам , си мисля че жозефин , най- обединително и нерисково е да подариш сладките , независимо от пол, вкус и възраст-всеки има уста и яде. Torte yea
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #246 -: юли 19, 2012, 15:26:38 »

punk_girl123 Ако дисковете са персонално ориентирани - да, ще уцелим вкуса на гостите smile Все пак с по-голямата част движим заедно. Но ще бъде голяма играчка за всеки гост собствен диск  sad
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #247 -: юли 19, 2012, 15:27:23 »

Ние ще подаряваме бръмбъри  tease Деца няма да има  Girl_hide
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юли 19, 2012, 15:33:16 »

punk_girl123 Ако дисковете са персонално ориентирани - да, ще уцелим вкуса на гостите smile Все пак с по-голямата част движим заедно. Но ще бъде голяма играчка за всеки гост собствен диск  sad
Да ама как ще се зарадват! Ако имате време един аудио диск е от 10-12 песни!
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юли 19, 2012, 15:35:12 »

Ние на нашата сватба подарихме на гостите книжка с метафоричен разказ на нашата история, който беше написан от майка ми и някои сентенции за любовта и семейството, които подбрахме. За целта се обърнахме към издателство. В галерията съм публикувала няколко снимки. Книжката се състои от 14 страници.
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #250 -: юли 19, 2012, 15:35:37 »

punk_girl123 ако почнем от сега, ще успем Wink Даже може и сами да ги изработим с мъжо smile
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #251 -: юли 19, 2012, 15:37:37 »

Ние на нашата сватба подарихме на гостите книжка с метафоричен разказ на нашата история, който беше написан от майка ми и някои сентенции за любовта и семейството, които подбрахме. За целта се обърнахме към издателство. В галерията съм публикувала няколко снимки. Книжката се състои от 14 страници.
Страхотна идея. Аз се бях замислила за комикс, описващ нашата история от началото до сватбения ден, обаче нямам идея кой да ни го нарисува ..............
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #252 -: юли 19, 2012, 15:41:49 »

Ние лично ще подаряваме снимка - на мен ми се вижда най-стойностно, не за друго, ама и аз съм насъбрала цяло стадо лебеди и слончета. Идеята за магнитите също много ми харесва - поне не заемат много място и често напомнят за събитието. Само да питам - за какви бръмбари става дума, че нещо не разбрах  pardon
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юли 19, 2012, 15:43:47 »

Въпрос на възпитание! Аз не бих хвърлила подарък ако ще и най-грозния да е!

Не знам дали ме разбра правилно, щом се опитваш да ме засегнеш на тема възпитание, това което просто се опитах да изразя е че подаръците за мен са нещо което ще напомня за нас и ще е свързано с нас, а не нещо което ще прашасва на рафта и ще се чудиш къде да го завреш.

Ето примерно идеята на Сноуи ми харесва с диска, просто при нас е неприложима, защото музиката е изключително разнообразна...
Другата идея на Сънсет за книжката с разказа също е уникална и много ми харесва, както и комикса...ето това са интересни идеи, а не някой тривиални smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юли 19, 2012, 15:45:01 »

Страхотна идея. Аз се бях замислила за комикс, описващ нашата история от началото до сватбения ден, обаче нямам идея кой да ни го нарисува ..............

Можеш да се обърнеш към някое издателство, от което да те насочат към човек, който може да ти свърши работа.

По отношение на книжката гостите много я харесаха. Добре че беше майка ми да се занимае, аз нямах никакво време. Хубавото в случая е, че вложихме нещо от нас с този разказ, защото мислите сами по- себе си са много ценни, но пък са универсални. Дизайнът също беше направен специално за нас. Комиксът също е доста добра идея.
« Последна редакция: юли 19, 2012, 15:52:59 от sunset » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: