Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:47:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189192 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 20, 2012, 15:48:14 »

имаш ги на ЛС да не разводнявам темата.
може ли и на мен моля?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #151 -: юни 20, 2012, 18:05:00 »

emmmmmy, ти по масите ли ще ги оставяш? Ако покривките и чиниите са бяли, би трябвало да изпъкват достатъчно и да не е прекалено лилаво. На мен ми харесват така  good.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 20, 2012, 18:30:01 »

emmmmmy, ти по масите ли ще ги оставяш? Ако покривките и чиниите са бяли, би трябвало да изпъкват достатъчно и да не е прекалено лилаво. На мен ми харесват така  good.
покривките в ресторанта са бели, ама то няма значение, защото ще минаваме да им ги подаряваме на гостите ние с малката шаферка и кумата. smile
Активен
svekarva

« Отговор #153 -: юни 20, 2012, 19:49:26 »

emmmmmy, пак ги гледам и пак ми харесват - имаш няколко нюанса на лилаво, сиво зелено....Да ти изям бухалчето, много е хубаво! Най- лесно е да вържеш бяла панделка на лилавата, може и по- тясна и да видиш как стои.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 20, 2012, 20:41:10 »

emmmmmy, пак ги гледам и пак ми харесват - имаш няколко нюанса на лилаво, сиво зелено....Да ти изям бухалчето, много е хубаво! Най- лесно е да вържеш бяла панделка на лилавата, може и по- тясна и да видиш как стои.
Свекърва, то тази лилава панделка е част от самото органзено пликче и се чудя как да вържа и бяла панделка, без да стои отделена някак си от целия ансамбъл smile .
Бухалчетата бяха първите неща които купих за сватбата Girl_hide
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #155 -: юни 20, 2012, 22:05:42 »

Ей, бухълче, много са ти хубави подаръчетата! И аз съм да им вържеш една бяла панделка! give_rose
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 20, 2012, 22:52:18 »

На мен много повече ми харесват така, аман от комбинация лилаво с бяло. Като гледам украсите на сватбените агенции, изглежда все едно хората нямат грам въображение и залагат само на сигурното. Ем, лилаво и зелено е супер сладурска комбинация, изобщо не му мисли.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 21, 2012, 07:55:14 »

Еми,органзената  торбичка  има  дупки  ,в която  са  сложили  панделката.Можеш в  същите  дупки  да пъхнеш и бялата панделка
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 21, 2012, 08:31:50 »

вържи панделката на самото бухалче-ако е тъничка ще стои добре.Иначе цветови комбинации много-с бяло,със зелено,жълто,циклама.

Josephine ей сега ще ти я пусна и на теб на ЛС.

Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 21, 2012, 08:39:46 »

Ей, бухълче, много са ти хубави подаръчетата! И аз съм да им вържеш една бяла панделка! give_rose
хаха, мила , всички дето минават през нас  ме питат откъде ми е печатчето с бухалите give_rose
вържи панделката на самото бухалче-ако е тъничка ще стои добре.Иначе цветови комбинации много-с бяло,със зелено,жълто,циклама.
Гучи, бухалчето е прекарано през панделката на торбичката няма да ти казвам как- като камила през иглено ухо ! sarcastic Дупчицата му и то самото е толкова дребно, че няма къде през него или в него да набутам панделка. smile
Еми,органзената  торбичка  има  дупки  ,в която  са  сложили  панделката.Можеш в  същите  дупки  да пъхнеш и бялата панделка
Бамче, както обикновено си гениална ! shok Но за съжаление ги вързах на възел вървите, при това яко, защото лавандулата отделя фин прашец и иначе ще падне едно кихане.... Girl_hide

Мерси момичета!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 21, 2012, 08:42:34 »

Еми а ако подпъхнеш панделката по лилавото възелче и после вържеш на панделка.Ох ама и аз го обясних.Ако ти е наистина сложно остави ги така.И така са хубави.Само ти създадох главоболия.
Активен
svekarva

« Отговор #161 -: юни 21, 2012, 08:47:53 »

Е, аз си мислех за проба да вържеш бялата панделка върху възела на лилавата или само да я промушиш, щом е толкова стегната. Да видиш как е с нещо бяло и дали си струва. Ама много си е хубаво така!
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
gucci , "плюли сме си в устата"
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 21, 2012, 09:03:24 »

Е, аз си мислех за проба да вържеш бялата панделка върху възела на лилавата или само да я промушиш, щом е толкова стегната. Да видиш как е с нещо бяло и дали си струва. Ама много си е хубаво така!
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
gucci , "плюли сме си в устата"
Еми а ако подпъхнеш панделката по лилавото възелче и после вържеш на панделка.Ох ама и аз го обясних.Ако ти е наистина сложно остави ги така.И така са хубави.Само ти създадох главоболия.

верно сте като астрологични близнаци  Girl_hide
Киви , като по- сръчна от мен, и по-близко като разстояние ( София ) от вас , в петък ще погледне и ще помислим . ще купя бяла органза много тънка панделка и ще видим.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 26, 2012, 17:08:07 »

Момичета, в голяма чуденка съм какъв благодарствен текст да напиша на шишенцата с мед crazy Давайте предложения... искаше ми се да е нещо от сорта на "Благодарим Ви, че споделихте с нас най-сладкия момент" или нещо подобно, да съдържа сладко в текста но да не е прекалено дълъг, тъй като шишенцата са съвсем миниатюрни. Намерих оригинални текстчета, но на английски...

Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 26, 2012, 18:47:26 »

Текста  на  тагчета ли  ще е или  налепенка  за бурканчето?Тези на които пише  хепи  са мн  готинки.може  би нещо от  сорта на  най-сладкия момент  за  нас?ако е на тагче,може  от  другата  страна да  са  вашите имена
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: