Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:48:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189204 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 14, 2012, 21:41:52 »

Момичета,още една  идейка от мен.Нещо ,което аз много  харесвам,ако се  бях сетила по-рано  сигурно  щях да  направя  такива  за  нашата  сватба pardon

Тортичка,в която могат  да  се сложат куфети или  някакви  сентенции, или каквото  се  сетите.

* DSCN2955.JPG (70 KB, 369x277 - видяно 4309 пъти.)
Активен
EMINA
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 14, 2012, 21:48:23 »

bamce  много готина идейка!
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 14, 2012, 21:53:13 »

Благодаря:) Сега  се сетих  и за  твоите  перлички.Ако са  с морска  тематика и мидички,мммм супер...
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 15, 2012, 11:17:12 »

bamce, като видях снимката от поста ти, си помислих за миг, че съм влезнала в темата за сватбените торти blush. Толкова реалистично изглеждат тези "пастички". Много оригинално  good
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 15, 2012, 11:46:08 »

Хахахх,много ме  зарадва,благодаря ти:) Както казва моя  мъж -  Торта  за  диабетици:)) А моя отговор  е  Без  захар,с много любов:))

Още  веднъж  благодаря give_rose
Активен
miluju_rali
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 16, 2012, 12:58:01 »

Здравейте, мнго съм си харесала едни подаръчета за гости в един сайт, но не е български.Интересува ме дали някой случайно е виждал тук някъде такива.Слагам линк със сайта там има и снимка.

http://www.weddingfavorsunlimited.com/calla_lily_bouquet_place_card_holders.html
Активен
marykz
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #66 -: май 16, 2012, 16:13:38 »

Здравейте.  girl_wink Аз имам един въпрос малко Offtopic  - интересува ме дали сте попадали някъде да някой сайт, където да се предлагат шерифски значки, метални (не тенекиени или пластмасови)... От два дни тършувам из интернет и не мога да открия...  cray А ми трябва доставена (цяла една бройка) до понеделник.
Активен
cveteb
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #67 -: май 18, 2012, 10:05:02 »

Здравейте и от мен ! Аз пък си търся стъклени шишенца и бурканчета. Искам подаръчетата за мъжете да са шишенца с ракия,а за жените бурканчета с мед, но не мога да намеря. Намирам само готови за по 3 лв. шишенцето. Може ли някои да даде съвет ? smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #68 -: май 18, 2012, 10:46:19 »

cveteb, аз съм намирала следните сайтове, като търсех такива подаръци:

1. Малки бурканчета и бутилки (празни) продават в Дружба Стъкларски заводи (София). Ето тук са показани всичките им модели.

2. Една съфорумка ми показа и този сайт, на който пак има празни малки бутилки с тапи, но цената им е по-висока отколкото неокомплектовани от заводите.

3. За тези, които търсят подаръци малки бутилки с алкохол, тук има такива и са им разнообразни алкохолите, аз съм поръчвала от там и по-скъпи неща и мога да дам отлични отзиви.

Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #69 -: май 18, 2012, 11:56:50 »

Момичета, нашите подаръчета са малки птиченца-солнички. Много исках да са практични и толкова се надявам гостите да си ги харесат.  Girl_hide Качих снимчица в галерията.
bamce, уникална идея си показала.  give_rose
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 18, 2012, 12:03:45 »

много сладки птички  good и кутийката е супер
Активен
Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #71 -: май 18, 2012, 12:14:02 »

elizabet4eto, много са  сладки подаръчетата ако може да  споделиш  от къде  ги купихте smile
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #72 -: май 18, 2012, 12:18:54 »

Благодаря ви! Кутийката много ме зарадва, защото се оказа зелена, а нашите цветове са пепел от рози и зелено. Намерих ги благодарение на Christy от този сайт : http://www.aliexpress.com/home2.html smile
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 18, 2012, 12:34:19 »

Значи вече сме две с подаръци за гостите от този сайт!  give_rose Нашите гости им се зарадваха изключително много, даже вече знам че доста от тях си ги и ползват! Другите щели да им се радват за сега, след време щели да ги ползват. Сигурна съм, че ще харесат много и твоите, аз също ги бях харесала много и бяха един от вариантите ми  blum
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 18, 2012, 16:48:21 »

И аз най-сетне да се запиша тук Wink) Имам идея за подаръчета - ароматни свещи с нашите инициали smile Много ми харесват, миришат страхотно, но малко ме притеснява да не вземат да ги палят по масите  по време на самата сватба..lol) Как мислите? Качила съм снимчица в галерията smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: