Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:46:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189183 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 18, 2012, 18:31:12 »

dixie  много  са  сладки.Бих искала да  споделя,че и ние имахме  притеснение,че  акоимаме  някакъв подобен  подарък,мислехме да са  шишенца с  алкохол,но си  ги представихме как ги надигат постоянно  до последната  капка и  решихме  да с а  др  шишенца  със ссапунена  вода.Вярвай ми  най-големите ни  страхове  се  сбъднаха,след като  порядъчно  се понапиха решиха  все  пак  да опитат  аджеба  дали  това  вътре  става  за  пиене funnytooth.Та  мисълта ми  беше  ,че  ако исакт  ще  си  ги  запазят,ако искат ще  ги  запалят,по-добре д а не  го мислиш give_rose
Активен
jenifer
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #76 -: май 18, 2012, 18:35:50 »

И аз най-сетне да се запиша тук Wink) Имам идея за подаръчета - ароматни свещи с нашите инициали smile Много ми харесват, миришат страхотно, но малко ме притеснява да не вземат да ги палят по масите  по време на самата сватба..lol) Как мислите? Качила съм снимчица в галерията smile

Ние ще подаряваме малки свещички, но сложени в стъклена поставка за свещи. И понеже има вероятност да започнат да ги палят, решихме да ги подаряваме, когато са поздравленията в ресторанта, а не да ги оставяме предварително. biggrin
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: май 18, 2012, 20:15:53 »

Оле... bamce, много ми стана смешно!:funny: Явно ще стане и при нас така, ама ще помисля още... smile  Jennifer, това с поставките и аз си го мисля, ще разгледам джъмбо и ще видим. smile Мен по-скоро най-големия ми страх е да не пламне някоя покривка, защото аз така си изгорих кухненския плот - от сещ без положка.  blush  А иначе много ми се иска да са по масите, защото нямам намерение да имам много украса(само живи цветя) и исках свещите да вкарат допълнително цвят Wink
Активен
EMINA
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 18, 2012, 21:02:16 »

elizabet4eto, много оригинални са солничките! Bravo
Активен
jenifer
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #79 -: май 18, 2012, 21:33:47 »

Jennifer, това с поставките и аз си го мисля, ще разгледам джъмбо и ще видим. smile Мен по-скоро най-големия ми страх е да не пламне някоя покривка, защото аз така си изгорих кухненския плот - от сещ без положка.  blush  А иначе много ми се иска да са по масите, защото нямам намерение да имам много украса(само живи цветя) и исках свещите да вкарат допълнително цвят Wink

Всъщност не е поставка, а малко стъклено свещниче. Wink
Активен
dixie
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 18, 2012, 23:58:10 »

Ами аз си мислех за теси стъклените,дето са с крачета от долу.. Може ли да го видя някъде Jennifer, заинтригува ме smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: май 19, 2012, 07:55:13 »

dixie  и на мен ми  веше  смешно  да  разбреа,че  са надигали  сапунените  бутилки laugh сметни ,колко  накъркани са   били,не  че  не са имали алкохол за пиене....
А  са  свещите  и  аз  сипомислих ,за  тезипоставки  за  чаши  с  крачета  отдолу.На  снимката ми се  видяха големички,и  птимерно опаковани и по масите  ще  е  супер.
Активен
dixie
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: май 19, 2012, 12:51:39 »

Мда, bamce, ще го измисля как точно ще стане, пък да видим.lol
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 24, 2012, 12:07:21 »

Ето ги и подаръчетата за гостите за спомен от църковната- скромно, но от сърце blush . Книгоразделители-  аз си ги направих от картон, с перфораторче, бяла и черна органзена панделка.

* P1240259.JPG (70.97 KB, 646x242 - видяно 363 пъти.)
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #84 -: май 27, 2012, 11:40:15 »

Страхотни са! smile Никога не ми е минавало през ума за книгоразделител, много оригинално! И това, че сама си ги направила, много добра изработка  Bravo
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 29, 2012, 08:03:29 »

Еми, и тук да ти кажа, всичко което правиш е много красиво и стилно ! Браво !

Мисля, че открих "нашите" подаръци. За първи път не мога да взема решение от първия път (роклята я избрах за 15 мин, а едни подаръци мисля вече 6 месеца) sad 

Последно се спрях на прозрачна кутиика със сладка вътре (не питайте каква, понеже и тук е дилема дали да е само "булка" или да има и "младоженец") и понеже и с тейбъл картичките съм до никъде (в избора на подходяща), се чудя дали вместо надпис "Благодарим ви, че бяхте част от сватбата ... " на кутииките, да пише името на госта. Какво мислите за идеята ?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 29, 2012, 08:12:31 »

На м ен идеята с  името ми харесва  повече.Др  надпис ми  е  малко  тривиален give_rose
Активен
Jane
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #87 -: май 29, 2012, 10:42:05 »

Записвам се да следя темата, че и аз опрях до подаръчетата.

Първоначалната ми идея беше малки кактусчета. Все още търся разсадник, ако някой има идеи за около София или Пловдив, да казва smile Единствената драма с тях е, че саксийките ще са грозновати, та трябва да им мисля някаква украса...

Обаче като ви изччетох си харесах още толкова много неща! И сега се чудя дали да не оставя кактусчетата за единия пол само. И примерно ракийка за мъжете или стомничка за жените.

Ще имаме мн гости чужденци и на тях ще им допаднат българските спомончета, но не се връзват мн с цялата сватба...
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 29, 2012, 10:50:00 »

Аз поръчах украсени медчета от Феерия. Вчера ги взех и съм много доволна. Ярко оранжеви, красиво украсени и надписани, точно както си ги представях. Искам да ги поздравя за свръх коректното отношение, дори ми направиха отстъпка и подарък свещник, украсен в оранжево също. Бих ги ползвала и за друго, имат много красиви неща.
Надявам се само да се харесат, но по-важното е че, за нас има символика. Иска ни се любовта ни да е вечна и сладка като меда.
Активен
morgana
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #89 -: май 29, 2012, 10:58:19 »

Ох и на мен тези подаръчета са ми крайъгълен камък. Избрахме ресторант супер бързо, рокля си купих веднага, обаче какви подаръци ми е супер трудно. И то защото на сватбите на които съм била или не помня вече какво са давали на гостите или са били от онези безмислени фигурки, които аз наричам прахосъбирачки и седят в нас и няма какво да ги правя. И затова искам нещо което да им хареса. На една от сватбите, на които съм била ни подариха бонбони в торбичка. И проверих в София къде продават сатенени торбички и ще ги напълним с бонбони на Lind примерно (защото са опаковани). И то е скромно, но на всеки гост торбичка с 5-6 бонбона. Поне ще си ги изядат и вземат след сватбата.

Но ще разгледам сайта, от който виждам, че Кристи и Елизабетчето са си поръчали подаръците и са готини.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: