Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 18:38:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
ШАФЕРКАТА!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ШАФЕРКАТА!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 253712 пъти)
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
Re:ШАФЕРКАТА!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #165 -:
март 21, 2013, 22:37:00 »
Добре де, толкова ли е сложно поне да я накараш да пробва? Тя като се види най-вероятно сама ще се съгласи
А и от пробване глава не боли
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #166 -:
март 21, 2013, 23:56:30 »
Категорично отказва да облече рокля, имайки предвид, че доколкото разбрах никога не е обличала.. Иначе съм убедена, че ако пробва подходящата рокля веднага ще си промени мнението, ама..
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #167 -:
март 22, 2013, 00:01:58 »
Ами кажи й тогава, че няма да е шаферка
Тя все пак трябва да направи поне малък компромис, а тя даже не иска да пробва. Това е кофти...
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #168 -:
март 22, 2013, 01:23:39 »
Съгласна съм с casky, като е толкова упорита защо изобщо иска да е шаферка и защо пък ти ще искаш да я правиш шаферка като е толкова безкомпромисна? Аз си познавам приятелките и не бих поканила тези за шаферки, които няма да са отворени към идеите ми за рокли и тн. Странно е, че си се захванала с тая тежка задача, ама то и сега няма измъкване, предвид че ти е зълва, няма как да няма сърдити накрая.
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #169 -:
март 22, 2013, 06:46:00 »
мен тези роднински отношения, зълви,етърви не ме топлят..и още повече на сватбатас ми някоя да почне да ми прави номера, директно и казвам да си ходи, а преди сватбата ако се случи, да не ми идва на сватбата...хич не ми пука, какво щял да каже някой си, какво щели да помислят хората...тези,които ме познават достатъчно добре знаят, колко не ми пука, колко добър човек мога да бъда и също каква гад мога да съм....сега съм на етап "да излекувам свекървата "
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #170 -:
март 22, 2013, 09:12:14 »
Цитат на: casky в март 22, 2013, 00:01:58
Ами кажи й тогава, че няма да е шаферка
Тя все пак трябва да направи поне малък компромис, а тя даже не иска да пробва. Това е кофти...
Хехе, не мога да й го кажа, имайки предвид, че самата тя е малко странен характер. Ще вземе да се обиди от цялата тази ситуация, а и не съм конфликтна личност по принцип.
Като цяло аз нямам претенции с какво ще е облечена, а просто да се чувства комфортно. Така или иначе ще си има отличителни гривнички и венчета в косите, така че ще се знае коя е.
Искам всичките ни близки и гости да се чувствам добре и важни в сватбения ден, както и ние с младоженеца, а за да се чувстваме ние добре, трябва да знаем със сигурност, че и гостите ни се чувстват така.
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #171 -:
март 22, 2013, 09:20:34 »
Ами тогава я оставяй да прави каквото знае...
Аз по принцип не харесвам подобно налагане, още повече че в този ден ДРУГИТЕ трябва да правят компромиси, ако наистина ви уважават (според мен) и лично аз не бих го издържала. И то не защото няма да е с рокля, ами защото се инати до там, че даже не иска да пробва...
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #172 -:
март 22, 2013, 09:41:17 »
Ani, както Casky беше писала в един преден пост, не ми се търси да го цитирам
"няма как да угодиш на всички", все ще има някой на който нещо да не му е по вкуса и да мрънка за нещо
Случаят със шаферката ти е деликатен, заради нейното самочувствие, все пак трябва да се чувства уверена в себе си, но това не се постига с дрехите. Виждала съм доста пълни момичета, които носят къси рокли, не изглеждат добре, но те се харесват
При твоята шаферка мисля, че проблемът е в самочувствието й. Извинявай, че излизам от тона на деликатността
Според мен няма какво да направиш, за да се чувства тя по-добре
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #173 -:
март 22, 2013, 09:52:57 »
Извинявам се,че и аз се намесвам,но ако бях на мястото на зълва ти и виждам,че с булката сме на различни мнения по въпроса,просто щях да откажа да съм шаферка.В крайна сметка да заемаш по-специално място в протичането на една сватба за мен е чест и привилегия и бих направила всичко за да угодя на младоженците.Аз съм била няколко пъти шаферка като малка и много ми харесва.Сега една близка приятелка ще се омъжва,но вече немога да съм понеже и аз съм омъжена.Но както се казва "разни хора,разни идеали",хубавото е че ти не си се притеснила толкова и приемаш спокойно ситуацията.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #174 -:
март 22, 2013, 11:25:16 »
Цитат на: ma6ka_ в март 22, 2013, 09:41:17
Ani, както Casky беше писала в един преден пост, не ми се търси да го цитирам
"няма как да угодиш на всички", все ще има някой на който нещо да не му е по вкуса и да мрънка за нещо
Случаят със шаферката ти е деликатен, заради нейното самочувствие, все пак трябва да се чувства уверена в себе си, но това не се постига с дрехите. Виждала съм доста пълни момичета, които носят къси рокли, не изглеждат добре, но те се харесват
При твоята шаферка мисля, че проблемът е в самочувствието й. Извинявай, че излизам от тона на деликатността
Според мен няма какво да направиш, за да се чувства тя по-добре
Да, Машка, съгласна съм и си напълно права, че там е проблемът. В крайна сметка съм сигурна, че всичко ще се нареди и двете страни ще са доволни
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #175 -:
март 22, 2013, 11:29:22 »
Цитат на: ra_di в март 22, 2013, 09:52:57
Извинявам се,че и аз се намесвам,но ако бях на мястото на зълва ти и виждам,че с булката сме на различни мнения по въпроса,просто щях да откажа да съм шаферка.В крайна сметка да заемаш по-специално място в протичането на една сватба за мен е чест и привилегия и бих направила всичко за да угодя на младоженците.Аз съм била няколко пъти шаферка като малка и много ми харесва.Сега една близка приятелка ще се омъжва,но вече немога да съм понеже и аз съм омъжена.Но както се казва "разни хора,разни идеали",хубавото е че ти не си се притеснила толкова и приемаш спокойно ситуацията.
Наистина всеки човек с характера си. Важното е да не си разваляме настроението и емоцията около подготовката на сватбата при такива малки "спънки"
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #176 -:
март 22, 2013, 11:37:22 »
Шаферките са много деликатна тема, защото тук става въпрос точно за самочувствие и най-вече женска суета, моите прки са доста суетни момичета и доста нерви ми костваше докато се договорим и застанем под един знаменател, но накрая всичко завърши с хепиенд и сега смятам ще имам най-прекрасните шаферки в пепел от рози на света
, спокойствие и здрави нерви са рецептата :-).
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #177 -:
март 22, 2013, 11:41:07 »
Ще ме извинявате, ама шаферките си личи до колко са "прекрасни" след като мине сватбата, защото някой който може да придава чупки може доста да стъжни обстановката на самия ден...
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #178 -:
март 22, 2013, 11:52:42 »
Цитат на: casky в март 22, 2013, 11:41:07
Ще ме извинявате, ама шаферките си личи до колко са "прекрасни" след като мине сватбата, защото някой който може да придава чупки може доста да стъжни обстановката на самия ден...
Casky, така е.. Затова ми се иска да мисля положително и да не виждам евентуалните последствия. Все пак, ако усетя (като се надявам да не усетя), че има възможност за някакви чупки ще действам моментално.. Нямам друга опция. Веднъж се женя и това е нашата сватба
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #179 -:
март 22, 2013, 12:02:25 »
Точно по тази причина съм решила да нямам шаферки! Имам страхотни приятелки и знам, че те много ще ми помагат в деня на сватбата. Но не искам да рискувам в такъв ден, в който ще бъда напрагната до някаква степен и може би по-чувствителна, да си разваля настроението заради нещо такова
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...