Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 19:04:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ШАФЕРКАТА!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 253787 пъти)

ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 06, 2012, 12:59:42 »

Мариелка, може ли да споделиш от къде е закупена?
Ем, мерси за пореден път за усилията - моите шаферки искат нещо без презрамки, тип бюстие, все пак те ще си ги купуват, така че съобразявам изцяло с капризите им smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 06, 2012, 14:40:49 »

Като бяхме на море преди две седмици си я взех от Варна, но би трябвало да има навсякъде, защото и в Пловдив съм мяркала подобни модели, а какво остава за София.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 06, 2012, 16:57:54 »

Подобни рокли има на Илиянци, по Витошка и в някои магазини на Пиротска. Не са 1:1, но са подобни и в различни цветове. Приличат на втората показана от Еми и са на цени 25/35лв
Активен
MaiTe
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #78 -: август 17, 2012, 12:15:02 »

Момичета, и аз да ви се оплача. Аз ще имам 4 шаферки (или поне така се надявах досега), но днес идеята тотално се разпадна.
Казах им, че няма да настоявам за цвят или модел. Те сами поискаха да са "истински шаферки" и да изглеждат така на снимките. После малко по- малко започнаха капризите, които далеч не бяха един или два. И вчера едната девойка ми заяви, че си е купила рокля вече (сама, без останалите), представи я, другите казаха, че е ужасна като модел и цвят (мн мило от тяхна страна) и така.
Аз предпочетох просто да изоставя идеята, вместо да участвам в повече драми на тема рокли и цветове.
Официално няма голям проблем, ама така ми се искаше да имам шаферки. И се надявах, че най- добрите ми приятелки ще ме подкрепят, особено на сватбения ден. Все пак не искам от тях някакви чудеса sad
Изплаках си и аз мъката, но какво да се прави. Важното е, че такова хубаво събитие предстои, останалото са дребни проблеми (май) smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 17, 2012, 17:00:09 »

Aми така е като каните 3,5,10 шаферки- колкото повече шаферки, толкова повече проблеми.
Като искате повече шаферки, казвате им: "искам да сте с този цвят (или модел)" и те ако са ви истински приятелки ще се съгласят без проблем, ако ли не значи просто не заслужават да са ви шаферки. Ако им дадете пълна свобода най-много да се изпокарат помежду си.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 28, 2012, 09:05:23 »

ето моята малка шаферка с рокля от ибей : Bravo yahoo
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: септември 04, 2012, 23:01:54 »

Аз шаферки нямам, но случайно си паснаха еднакъв цвят роклите на двете ми сестри и на снимките се едно ще има  heart
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: септември 10, 2012, 00:40:18 »

След като събитието мина, мога да ви покажа снимки на роклите. Определено се получава много красиво, когато шаферките са подбрани с близка визия, а не само с еднакви рокли.
Умишлено избрахме почти еднакви прически и аксесоари, и постигнахме желания ефект.

* shaferki3small.jpg (41.53 KB, 150x109 - видяно 4150 пъти.)
« Последна редакция: септември 10, 2012, 00:42:43 от Lionelsa » Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: септември 10, 2012, 18:25:52 »

Ето и на големите  шаферки роклетата smile smile
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #84 -: декември 11, 2012, 17:14:11 »

emmmmmy, много красиви са ти се получили шаферките!

Аз засега съм решила да имам общо 4 шаферки като едната е така наречената "главна шаферка", която е най-близката ми приятелка от детство. Освен тях ще имам и малки шаферчета - две момченца и едно момиченце. Мислех си роклите на шаферките да са в един цвят, а моделът вече всяка да си го избира по свой собствен вкус, за да няма драми. Все още не съм избрала основен цвят за цялата сватба, но като го избера най-вероятно техните рокли също ще са в този цвят.
Активен
borka3
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #85 -: януари 16, 2013, 11:42:50 »

Аз искам да попитам нещо. Чувала съм, че ако си избера шаферки, трябва аз да им купя роклите. Вярно ли е това? Защото аз искам да имам шаферки, но покрай всички разходи за сватбата, няма да имам възможност да им купя роклите.
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 16, 2013, 11:45:17 »

За мен е логично да им купиш/ушиеш роклите. Все пак малко хора се навиват ти ад има кажеш как и с какаво да са облечени и те да трябва да си платят.

Аз лично ще ги обличам smile но разхода ми за трите няма да е голям - не повече от 100тина лева и ми взлиза в бюджета..
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: януари 16, 2013, 14:01:01 »

Аз искам да попитам нещо. Чувала съм, че ако си избера шаферки, трябва аз да им купя роклите. Вярно ли е това? Защото аз искам да имам шаферки, но покрай всички разходи за сватбата, няма да имам възможност да им купя роклите.
не, не е задължително. Зависи от цените на роклите, от възможностите на шаферките и от твоите. аз например избрах заедно с тях евтини рокли български. които са студентки- аз им ги купих,които са работещи- сами си ги купиха. Може да направите някакъв компромисен вариант- примерно да им купиш само чантичките или гривни които да ги отличават, пък ако имат възможност -другото те. Просто със съгласуване и с разбрани момичета- компромиси и варианти всякакви.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #88 -: януари 16, 2013, 14:06:00 »

borka3, говори с шаферките и бъди откровена с тях. Питай ги дали имат възможност сами да си ушият роклите. Или купи ти плата, а пък шивача да си изберат сами (вече всеки втори човек може да шие и може да имат някой познат, който да им ушие роклите безплатно).
Активен
borka3
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #89 -: януари 17, 2013, 10:59:33 »

Благодаря за отговора, момичета. Шаферки искам да са моите братовчедки, защото много си ги обичам. Те не живеят в България и ще дойдат непосредствено преди сватбата. Това е още една причина да не мога да поема обличането им. Но ще се разберем с тях. Важното е да сме заедно на този толкова важен за мен ден.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: