Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 18:53:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
ШАФЕРКАТА!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ШАФЕРКАТА!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 253749 пъти)
ivelka
Сватбен ГУРУ
Отг: ШАФЕРКАТА!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #60 -:
август 03, 2012, 12:17:53 »
morgana
, шаферката няма определени задължения, но като цяло помага с каквото може преди сватбата и на самата сватба. Аз ще имам цели 7 шаферки, от които само 2 ще са с еднакви рокли, но в същото време съм ги натоварила с куп задължения и ангажименти - например съм разпределила на всяка да носи по една чанта с багаж за определен ритуал - чаши, свещи, халки, възглавнички, бокал, питки и много, много други дребни нещица, с които не искаме да товарим никого от родителите ни, за да могат да се насладят на сватбата. Две от шаферките например отговарят за сватбената ракия и вино, табелките по масите и подаръчетата за гости. Други две пък ще отговарят за ориентирането на гостите към ресторанта и съответно по масите. Съветвам те да им разпределиш от рано задачките, за да си спестиш излишни нерви и притеснения в деня на сватбата.
Пресен пример - на сватбата, на която кумувахме преди 2 месеца, майката на булката трябваше да носи всички аксесоари, при което жената все забравяше нещо от вълнение и притеснения и булката се ядосваше
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #61 -:
август 03, 2012, 15:06:18 »
аз се опитах, след всички мрънканици за роклите, поне да им дам задължения някакви :
едната отговаря като лице за контакт в ресторанта, втората е по развеселяването и подканването поименно
на срамежливите гости да танцуват ( много е свежа и заразителна като настроение ) , 3тата ще ми носи нещата, 4тата ще хвърля късметчетата.
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
«
Отговор #62 -:
август 03, 2012, 21:50:24 »
влизам да се оплача за моите перипети....моите шаферки са в Англия. Там берат ягоди. И вероятно няма да си доидат, защото тогава точно/на сватбата/ бил пика на сезона....да оставим на страна факта, че съм поръчаля за тях рокли по техен модел за 160 лв бройката, ами и на всичкото отгоре буквално ги преследвам по скаип да ми кажат официално - ще идват ли или не. Супер тъпо се чувствам, хем разбирам че не им е леко, хем не ги разбирам.....
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #63 -:
август 04, 2012, 06:14:12 »
abrakadabra
, да не те отчайвам съвсем, но така както си го описала е почти сигурно, че няма да дойдат. Явно не събират смелост да ти го кажат. Ориентирай се бързо за други шаферки и дано харесат роклите. Другият вриант е да накараш бившите (дано да не са де) шаферки да си платят роклите и да си ги вземат. Все пак ще са изкарали пари от ягодите и ще имат 160лв за рокля. А и след тази постъпка това е най-малкото, което може да направят...
«
Последна редакция: август 04, 2012, 06:17:10 от Мариелка
»
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
«
Отговор #64 -:
август 04, 2012, 19:03:49 »
да, и аз така мисля, но това че се бавят с официално потвърждение или отказ още повече ме влудява!
Ако не дойдат ще съм толкова огорчена, че ще съм твърде горда да ги приема тези пари. И сега незнам какво да ги правя тези 2 рокли, дали да каня други шаферки или.....да чакам тези да ми отговорят? Сватбата ми е на 9.09. Дали да не им дам още седмица време?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
август 04, 2012, 19:31:27 »
abrakadabra, а какви са роклите (като цвят и размери), по техни мерки ли са шити или са стандартни? Тук има момичета, които все още не са намерили шаферски рокли, така че в краен случай можеш да ги продадеш... Но ти пожелавам да проблемът да се реши по най-добрият начин. Аз бих ги попитала от по-рано, а като ми отговорят уклончиво, бих започнала да си търся нови шаферки
Успех!
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #66 -:
август 04, 2012, 21:05:17 »
abrakadabra,
няма за кога да ги чакаш. До сватбата ти няма никакво време. Дай им срок от 2-3 дни да ти отговорят и си покани и други шаферки.
В какъв цвят са роклите? Ние сме две и още не сме си купили рокли
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #67 -:
август 04, 2012, 22:49:18 »
Момичета, влюбена съм в ето този модел! Някой да го е виждал по магазините или онлайн, може и да не е същия цвят, но много ми харесва за шаферките и май ще ги убедя да са с еднакви рокли ако намерим подобен модел
313154_342217915863887_412860187_n.jpg
(36.08 KB, 500x423 - видяно 444 пъти.)
Активен
emmmmmy
«
Отговор #68 -:
август 05, 2012, 09:50:37 »
аз съм виждала подобен само в ибей
пардон и тук :
http://www.koketna.com/ezhednevni-rokli/roklya-alegra
«
Последна редакция: август 05, 2012, 09:52:30 от emmmmmy
»
Активен
Mariquita
Ентусиаст
Публикации: 53
Още малко до мечтаната ми сватба :)
«
Отговор #69 -:
август 05, 2012, 17:59:30 »
Цитат на: ivelka в август 04, 2012, 22:49:18
Момичета, влюбена съм в ето този модел! Някой да го е виждал по магазините или онлайн, може и да не е същия цвят, но много ми харесва за шаферките и май ще ги убедя да са с еднакви рокли ако намерим подобен модел
Да, много е хубава, аз имам същата. Супер удобна е и стои много секси, особено на силен тен. Ако се сетя откъде си я поръчах ще пиша линк към сайта
не са скъпи роклите.
Аз няма да имам шаферки, но като гледам какви роклички има и ми се иска
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
«
Отговор #70 -:
август 05, 2012, 20:07:45 »
Роклите са тъмно сини, по-точно navy blue. Шити са по техни мерки и въобще не знам какво да ги правя сега! Но много ви благодаря за съветите и най-вече, че ми поолекна като ви споделих.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #71 -:
август 05, 2012, 21:09:33 »
abrakadabra
, чак мен ме хвана яд, защото миналата седмица си взех тъмно синя рокля (ще съм шаферка на сестра ми) иначе можех да взема едната. Дано всичко се нареди и новите/стари шаферки носят роклите.
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #72 -:
август 05, 2012, 22:22:45 »
Не мога да не си похваля моите шаферки. Имах доста...с бели роклички, шаферски и две главни шаферки, с еднакви роклички, с цветовете на сватбата. Въпреки, че бяха малки...едната на 10, другата на 12...бяха страхотни, изпълниха си всички задължения безупречно и бяха до мен във всеки един момент. Разбирахме се само с поглед, нямаше нужда да казвам, каквото и да било...просто ми четяха мислите...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #73 -:
август 06, 2012, 11:04:33 »
Цитат на: ivelka в август 04, 2012, 22:49:18
ето и тук виж
, даже май точно тази е на 2рия линк !!!
http://fashionup.bg/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8.html?per_pagina=200
http://fashionup.bg/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-la-femme-la~rochie-voal-corai-303~me-~-corai.html
«
Последна редакция: август 06, 2012, 11:06:06 от emmmmmy
»
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #74 -:
август 06, 2012, 11:45:36 »
Моята рокля е подобна на тази втората, която е показала Еми, долната част е същата, но горе е различна и няма презрамки. Струва 35 лв. 70лв ми се виждат малко множко точно за тази рокля
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...