Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 09:45:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ОБУВКИТЕ!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 229530 пъти)

DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 25, 2012, 21:58:46 »

Аз знам друго- слагат се във фризера като във обувката се слагат пликове с вода. Така когато водата замръзне и леда е се разширява би трябвало и обувките да се отпуснат, но досега не съм го пробвала този метод.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #91 -: май 26, 2012, 07:35:57 »

Благодаря, момичета  give_rose Ще пробвам първо без вода, ако не стане нищо ще им сложа по едно пликче  tease
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 28, 2012, 09:10:21 »

Аз също бях с обувки с отворен пръст и на отвора залепих силиконови лентички отдолу (от Джъмбо ги взех). Пришки нямах, прерязване на палеца също, но пък изтръпване в краката имах. Но издържах доста така без пришки, после имах равни обувки, но така роклята започва да се влачи съвсем. А иначе онзи ден катерих (буквално) Витоша с роклята и обувките за фотосесия, такава кал и камънаци, че... и аз лудата на 13 см., но дано са станали хубави снимки!  Bravo Но нямах силиконови лепенки, бяха паднали и ме прежулиха леко, но предвид екстремните условия и то в продължение на 4-5 часа, пак бяха добре...
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #93 -: май 28, 2012, 16:39:50 »

Кристи от къде в Джъмбо си ги купила тези ленти? Аз мислех да купувам от Шол  tease
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 28, 2012, 17:08:15 »

Tsutsi в Джъмбо на бул България има такива лентички и се намират в коридорчето , което води към долнич етаж и са много по- евтини от тези на Шол smile
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 28, 2012, 19:03:29 »

Аз имам такива, и скъпи, и евтини, обаче нищо не ме спасява от наистина неудобни обувки на много висок ток. Само при продължително носене има шанс да се пооправи положението, евентуално, както и с купища лепенки smile

Иначе обиколих сума ти магазини в София, не мога да си харесам обувки - или са на огромен ток и платформа, или изобщо не са официални обувки и са с дървен ток, или са много грозни. Не ми се иска да си взимам обувки по интернет, честно казано не ми се рискува.

Ако имате някакви идеи за хубави обувки по магазините на ток не по-висок от 8 см, изчистен модел (бях сложила снимка по-напред), свиркайте  give_rose
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #96 -: май 28, 2012, 20:53:48 »

аз разширявам обувки със спирт или оцет - има ефект, най-любимия ми метод е да нопоя стари дебели чорапи със спирт (че не понасям миризмата на оцет) и да ги натъпча в обувките - така си стоят да речем една нощ... но без разтъпкване после не се получава ...Напоследък прилагам спрей за разширяване - той всъщност си е почти чист спирт, ако ме питате, напръсквам яко и крак и обувка и си седя с обувките вкъщи, докато се поотпуснат....
Аз съм с много широк крак и ползвам силиконовите вложки само за обувки, които са ми големи,защото определено стесняват обувката pardon
Активен
kopretina
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #97 -: май 29, 2012, 06:38:53 »

Иначе обиколих сума ти магазини в София, не мога да си харесам обувки - или са на огромен ток и платформа, или изобщо не са официални обувки и са с дървен ток, или са много грозни. Не ми се иска да си взимам обувки по интернет, честно казано не ми се рискува.

Ако имате някакви идеи за хубави обувки по магазините на ток не по-висок от 8 см, изчистен модел (бях сложила снимка по-напред), свиркайте  give_rose

И аз имам същия проблем, вчера капнах от обикаляне и нищо :-( А все си мислех, че щом имам рокля, всичко друго е ще се намери лесно.
Активен
eldjy
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #98 -: май 29, 2012, 16:05:01 »

Здравейте скъпи дами smile! Ето че след намирането на мечтаната рокля, дойде ред и на обувките. Нямах търпение да направя първата проба и корекциите, а без да имам обувки това няма как да стане. Затова днес излязох малко на "зяй-пазар" по Пиротска и по Екзарх Йосиф. Изобщо не очаквах, че ще намеря обувки още от първия път, но именно така се получи yahoo. Премерих 5-6 чифта в различни магазини. Не бих казала, че има особено голямо разнообразие. Все още преобладават обувките за абитуренти. Направи ми впечатление, че повечето са на убийствено високи токове (над 8 см) или с платформи, с които аз лично се чувствах много неудобно. Не мога да си представя, че ще изкарам с такива 8-10 часа (колкото трае горе-долу една сватба). По-официалните, тези, които са облечени със сатен или са с лачено покритие, бяха и доста твърди - гаранция за пришки още на първия час. По отношение на цветовете - видях много снежно бели или сребисто сиви, но нищо в екрю, а моята рокля е именно такава. Най-много официални обувки видях в магазините на "Мегияс", които са няколко в този район. Повечето модели от сайта на Zoe (http://www.obuvki-bg.com/) ги имаше там, но както казах - нищо в екрю и на удобна височина. По-напред прочетох, че повечето булки са се спряли на 2 чифта - високи за официалната част и ниски за ресторанта. В началото и аз имах същите планове, докато дизайнерката в един от бутиците, в които мерих рокли, не ме разубеди, защото дължината на роклята се определя от високите обувки и когато слезете на много по-ниски, роклята ще ви стане доста дълга, ще се влачи, цялостното й излъчване ще се промени и има опасност с ниските обувки да се спънете в нея, когато танцувате. Така че моят съвет към бъдещите булки е да потърсят обувки, с които евентуално могат да изкарат през целия ден, а пантовките да се използват само в краен случай. Аз намерих своите обувки в магазина на Дима Стил. Много съм доволна от избора си, защото са изчистен модел и ще мога да ги нося и след това. Освен това са от естествена кожа и направо ми залепнаха за крака като пантовка, въпреки че са със 6-7 см ток. Надявам се да нямам никакви проблеми с тях  girl_wink. Успех на всички в търсенето good!
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #99 -: май 29, 2012, 16:07:39 »

Аз имам такива, и скъпи, и евтини, обаче нищо не ме спасява от наистина неудобни обувки на много висок ток. Само при продължително носене има шанс да се пооправи положението, евентуално, както и с купища лепенки smile

Значи не съм само аз с такъв проблем, само в сара пен видях хубави обувки, но ме спира високия ток
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 29, 2012, 16:18:11 »

eldjy , аз реших проблема с дължината на роклята с втори чифт обувки на платформа. Купих си едни мекички и супер удобни обувки! Това също е вариант за момичетата, които искат да си вземат втори по-удобни обувки.
Активен
eldjy
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #101 -: май 29, 2012, 16:26:30 »

Права си, veseto_87, платформите са добро решение, за да няма разлика във височините на обувките. Платформите удобни ли са за танци, при теб как беше, аз досега не съм пробвала pardon?
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 29, 2012, 18:55:11 »

Аз взех тези:
http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=106802
Страшно удобни, мека подметка, без да ми убиват каишките. Нямам оплаквания! А ще си ги нося и лятото.
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 29, 2012, 19:12:18 »

И при мен вторите обувки бяха с платформи. Аз бях малко резервирана, защото имам платформи, които не са особено удобни, по-тежки са, приличат на дървени, но не са. Ако изибрате платформи за втори обувки, гледайте да са възможно най-леки и меки, гумени може би- моите бяха такива и нямам никакви оплаквания, по-назад в темата съм ги пускала.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 29, 2012, 19:13:58 »

Моите също са много леки, не мога да определя материала, нещо като гума или гъба.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: