Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 17:34:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162523 пъти)
vampire_lady
Любопитен
Re:СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #420 -:
юли 31, 2013, 22:48:56 »
Сватбата във Фемили не ми хареса първо заради адски лошата вентилация, второ масите бяха супер сбити, храната беше ужасна а персонала се правеше на интересен.
Да се похваля от Хебър - в неделя мина сватбата ми, не мога да съм по-доволна. Всичко беше на ниво - обслужването, храната, дори и вентилацията успяваше да поддържа нормална температура. A Mитко Пильов направи страхотно озвучаване. С две ръце го препоръчвам. И само за справка - цените в Хебър не са по-високи от на другите места. Тортата я поръчах от Лиляна Вацева, беше уникална на вид и на вкус.
Активен
Monita
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #421 -:
август 01, 2013, 15:44:44 »
Честито! Поздравления! Много семейно щастие!
Кого избрахте за видеото и за снимките?
Активен
daisy88
Регистриран
«
Отговор #422 -:
август 02, 2013, 11:41:49 »
Здравейте!
Нашата сватба беше юни месец и мина незабравимо.Бяхме в ресторант Фемили и като цяло,с малки забележки,всичко мина както беше планирано.Обстановката беше много хубава,а единствено организацията в самия ресторант не бешо толкова добра,но като цяло сме доволни.Сватбената ни торта беше от Криспи и надмина очакванията ни като вкус и външен вид.Сватбената агентка се беше погрижила за доста неща и без нейната компетентност и опит сигурно щяхме много да се лутаме:)
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #423 -:
август 05, 2013, 21:07:57 »
Здравей
Радвам се, че ни пишеш! Честито и на вас тогава! Бъдете много щастливи!
Какви бяха забележките към ресторанта? Коя агенция се зае с организацията? Благодаря!
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #424 -:
август 05, 2013, 21:11:40 »
От доста време четем само негативи за Фемили, нека да чуем и едно хубаво
То май си зависи от изискванията и очакванията. Ще се радвам да разкажеш подробности
Активен
elita
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #425 -:
август 07, 2013, 00:20:04 »
Фемили имат още доста да учат как се подготвя едно подобно събитие ... Не знам защо всички прехвалват този дж Пильов? Като изгледах няколко диска, за да изберем дж-я и още на първите минути бях категорична, че няма да е той - то само да ми мънка с монотонен глас там 2 - 3 думи колкото да не е без хич и да си пуска музика ... това и аз го мога - нареждам си плей листа, докарвам 2 тонколони и готово .... и той за какво ми е??? Изобщо не смятам, че е подходящ за водещ на сватба, той не води, той само пуска музика - за дж в дискотека може и да става ...
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247
millie
«
Отговор #426 -:
август 08, 2013, 11:38:41 »
Елита, а вашата сватба кога ще е? До къде стигнахте с организацията?
Нашия DJ беше Ники Мелин, той водеше и сватбата. На гостите много им допадна, след сватбата чух много позитити за него. Мен лично не ме впечатли много, прекалено ми е заучен. Въпреки,че искахме да промени някои неща, той въртя - сука и пак си ги направи както си знае. Та мисълта ми е, че за едни може да е супер добър, за други не. Много зависи от очакванията.
Успех с приготовленията на бъдещите булки!
Аз не пиша често, но поглеждам от време на време темичката и ако мога да помогна с нещо съм на среща
Активен
elita
Любопитен
«
Отговор #427 -:
август 09, 2013, 18:04:22 »
Нашата сватба ще е на 31.08. Почти всичко вече сме подготвили, чакаме си бутилките и етикетите, другото май вече е готово. Нашият дж също ще е Мелин, от всики които ни предложиха само той ми допадна като водене на церемонията и цялата сватба. Репертоара вече наизуст му го знам, някои неща не ми допадат, но съм им свикнала вече и не знам дали ще правим някакви промени. Като цяло според мен той води най - добре, има подходящ тембър и приказките му се леят доста гладко, сигурно защото 1000 пъти ги е повтарял
Като гледахме Пильов на една сватба нищо не му разбрах какво говори, не знам от узвучение ли е било или просто така си води.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #428 -:
август 09, 2013, 22:20:47 »
Цитат на: elita в август 07, 2013, 00:20:04
Фемили имат още доста да учат как се подготвя едно подобно събитие ... Не знам защо всички прехвалват този дж Пильов? Като изгледах няколко диска, за да изберем дж-я и още на първите минути бях категорична, че няма да е той - то само да ми мънка с монотонен глас там 2 - 3 думи колкото да не е без хич и да си пуска музика ... това и аз го мога - нареждам си плей листа, докарвам 2 тонколони и готово .... и той за какво ми е??? Изобщо не смятам, че е подходящ за водещ на сватба, той не води, той само пуска музика - за дж в дискотека може и да става ...
Здравейте, р-т Фемили имат някои пропуски в обслужването, но пък имат и доволни клиенти и мнения различни, най-добре е всеки да си прецени според желанията и възможностите. За озвучаването на сватбено тържество са необходими мнооого повече от две тонколони и лаптоп с плейлиста. Озвучаването и воденето на сватбеното тържество, ритуалите, церемонии, емоционална и дискотечна част, фолклорни особености и т.н., това е сериозно предизвикателство и много професионален ангажимент. Културните, естетически и музикални потребности на всеки човек са различни, ако не ги познавате в дълбочина и нямате необходимия опит, уважаема elita, повече от вероятно е да се изложите много пред гостите си...
Активен
elita
Любопитен
«
Отговор #429 -:
август 11, 2013, 12:22:17 »
Цитат на: djdimi в август 09, 2013, 22:20:47
Здравейте, р-т Фемили имат някои пропуски в обслужването, но пък имат и доволни клиенти и мнения различни, най-добре е всеки да си прецени според желанията и възможностите. За озвучаването на сватбено тържество са необходими мнооого повече от две тонколони и лаптоп с плейлиста. Озвучаването и воденето на сватбеното тържество, ритуалите, церемонии, емоционална и дискотечна част, фолклорни особености и т.н., това е сериозно предизвикателство и много професионален ангажимент. Културните, естетически и музикални потребности на всеки човек са различни, ако не ги познавате в дълбочина и нямате необходимия опит, уважаема elita, повече от вероятно е да се изложите много пред гостите си...
О да, знам много добре какво е нужно като узвучителна техника (все пак толкова години музикално образование сигурно си е оказало някакво минимално влияние), но не сметнах за необходимо да давам пояснения и подробности за това и съм се изразила по този начин И смятам, че ясно от мнението ми личи, че става въпрос за конкретен Дж и неговото не особено според мен добро водене, точно ритуалите и Емоциите ( най - вече) малко му куцат ... сигурна съм, че добре се справя с пускането на музиката ... и подбира добре културните и естетическите и музикални потребности на публиката си, браво за което
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #430 -:
август 13, 2013, 19:14:12 »
Ние сме много доволни от Митко Пильов. Не водеше изобщо монотонно, всички гости се веселяха и им беше много интересно да проследят всеки един ритуал. Той усеща какво допада на гостите и се съобразява с на всеки желанията.
От друга страна не само от него зависи настроението на купона. Бях на сватба също озвучавана от него, но той ме предупреди още в началото да не очаквам нищо от него (защото той знаеше, че ще го наблюдавам), защото родителите категорично са отказали да ги занимават с каквото и да е. И наистина, в началото бях много притеснена, защото по време на ритуалите беше много сухо всичко и не ми хареса изобщо. По-късно обаче нещата се промениха, той усети, че на хората им се танцува и пускаше музика според вкуса на гостите.
Нашата сватба беше много весела, всички ритуали бяха много интересни, игрите, които си бяхме избрали и с които ни бяха изненадали, всичко беше много интересно и забавно.
Купона зависи от вас, не от него, но като цяло мога да кажа, че е професионалист и се справя отлично с работата си. Съобразява се с всичко, много е разбран и най-важното - не взима скъпо!!!
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #431 -:
август 14, 2013, 08:37:30 »
vampire_lady напълно съм съгласна с теб.Той беше и на нашата сватба.Наистина усеща хората.Ние нямахме много ритуали и само една игра имахме.Дори снощи гледахме за пореден път сватбата и наистина се справя добре.
Били сме и н а друга сватба на която той беше и колкото и да се опитваше момчето настроението не идваше.
Наистина всичко си зависи от булката и младоженеца какво настроени ще внесат.
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #432 -:
август 16, 2013, 20:57:52 »
Здравейте, момичета! Вече направихме първоначалния разговор и получихме оферти от Фазанарията и от Фемили. Аз съм много очарована от Фазанарията и от разговора ни. Имат много идеи и са съживили комплекса. Във Фемили докато чакахме за разговора един от сервитьорите ругаеше и псуваше по някакви "претенциозни" клиенти. Много грозно се получи за момента!
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #433 -:
август 17, 2013, 07:49:20 »
Защо не попиташ и в Хебър? Наистина е страхотен ресторанта, храната е отлична и цените са нормални. Аз първоначално си мислех, че ще е много скъпо там, но като получих офертите от различните места, видях, че няма разлика в цените, а там наистина си заслужава!
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #434 -:
август 17, 2013, 18:00:33 »
Единственото, което не ми харесва на Хебър е , че всички пушачи трябва да излизат вън да пушат. А и май клоним към градинска сватба
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32