Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 21:48:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162697 пъти)
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
Re:СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #390 -:
юли 10, 2013, 06:22:08 »
elita напълно съм съгласна с теб,и при нас беше така.Изпилихме си нервите докато поръчаме торта и наистина е като по калъп,А това със запазването на дата си е живо изнудване,но накрая бяхме доволни.
За Ния говорех по-надолу
)И ние ходихме там и наистина ти угаждаха,каквото искаш това.Имаше и разнообразие от фигурки и жената ,която ни обясняваше беше супер.Имаше и голям избор от каталози.
Когато аз с е жених цените на захарната и нията бяха еднакви,скоро не съм ходила и незнам как е.От Вацева знам ,че не ми хареса.Само сметана и никакво творчество:)
Активен
blanche
Новак
«
Отговор #391 -:
юли 10, 2013, 23:14:16 »
Нашата сватба мина миналата седмица и ние поръчахме 13 "Японски торти" от Долче вита (защото държахме на вкуса). Гостите казаха, че по- вкусна торта не са яли до сега. Те не правят сватбени торти, затова поръчахме тортата за рязане и тази за кумовете от Ния.
В Ния ни предложиха домашен крем, който не беше лош. Глазурата беше от бял шоколад и изглеждаше добре. Единственото неудобство (ако може въобще да се нарече така) е че тортите от там бяха много пресни и буквално се разпадаха.
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #392 -:
юли 12, 2013, 22:33:24 »
А като цена можете ли да ми кажете колко горе-долу излезнаха тортите като цена?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #393 -:
юли 13, 2013, 07:16:19 »
нашата преди 2г излезна 400лв.
ето това е нашата торта
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=202118683185556&set=a.202116283185796.54592.145440652186693&type=3&theater
7 етажа,на 1 от които беше тази цялата ,а останалите бяха с м ини,за 90 човека + тортата за кумовете
Активен
blanche
Новак
«
Отговор #394 -:
юли 14, 2013, 16:24:57 »
С Долче вита се разбрахме за 13 торти по 20лв всяка (по принцип тортата там струва 22лв и е 8 парчета, но се разбрахме да ни я нарежат на 10 парчета и ни направиха отстъпка). Изключително учтиви и коректни са. А останалите- за кумовете и за разрязване съответно 20лв и 30лв от Ния. Бях предвидила да се сервира на гостите и от тази за разрязването, но останалите бяха достатъчни.
От ресторанта ни посъветваха да донесем тортите за гостите нарязани, за да е по- удобно и да се знае точната бройка...и така направихме, но не зная дали е по- добре наистина.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #395 -:
юли 15, 2013, 07:44:17 »
Да,ние за това избрахме мини тортички,за да не се занимават да режат в ресторанта,а и както каза управителката на ресторанта за един по-малко за друг по-голямо парче.
Активен
blanche
Новак
«
Отговор #396 -:
юли 15, 2013, 12:46:27 »
Това определено е по- добрият вариант.
Активен
Monita
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #397 -:
юли 18, 2013, 18:02:33 »
Здравейте, момичета! И аз съм нова във форума. Изчетох го с голям интерес и събирам опит, каквото знам и аз ще допълвам и така... Нашата сватба ще е другото лято през август и много сме си харесали ресторант Фемили на острова. Получихме и оферта от тях, само цени , без детайли. Не сме в България в момента и затова сега само по скайп и фейсбук изпращаме запитвания. Някой от вас чувал ли е или има ли свои отзиви от ресторанта. Мисля, че е красив и без кой знае каква окраса, може би само цветя?
«
Последна редакция: юли 18, 2013, 18:10:26 от Monita
»
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #398 -:
юли 18, 2013, 18:12:38 »
Сетила съм се също така да ви попитам колко струват приблизително ритуалите в църквата и в ритуалната зала и какви документи са необходими за гражданския брак? Колко по-рано трябва да се запазят? Колко време преди сватбата запазвахте и ресторанта?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #399 -:
юли 18, 2013, 19:53:51 »
Здравей Монита.Когато аз се жених църквата беше 120 лв,а ритуала 70лв.Бяхме си запазили датата още февруари март,и ни казаха една седмица преди датата да идем да платими да си подадем док в есграон.Искаха ни нашите лични карти ,едни декларации с данните и как искаш да с е казваш след бракът и имахме копия от личните карти на кумовете,но май -те н е ни трябваха само имената.Май имаше и когато си запазихме дата се ходеше до още едно гише където си даваш имената и те записват ,а преди сватбата плащаш.
За църквата искат кръщелните и на 4-мата.за камерата се плащаше отделно.
Ние си заплюхме ресторанта около април,дадохме капаро,а след това след сватбати си оправихме сметките.
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #400 -:
юли 20, 2013, 12:24:02 »
Благодаря много! А халките от къде купихте? Къде в Пазарджик мога да намеря красиви, но и не безбожно скъпи? Разбрах , че в Росицата на пример излизали доста скъпо.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #401 -:
юли 20, 2013, 15:53:07 »
Ние търсихме нещо различно,макар и това да ни струваше повече.А другото което беше,че на мен ми седяха добре ,а на него не и обратното.Нашите халки ги взехме от Пловдив.Магазинът се казва Сомаха. В Пз не ни харесаха.Ходихме в няколко магазина и навсякъде бяха еднакви.
Активен
blanche
Новак
«
Отговор #402 -:
юли 21, 2013, 21:00:46 »
Здравейте и от мен.
Ние взехме нашите халки от Сара трейд в гр./с. Раковски- до Пловдив. Обикаляхме в Пазарджик, но навсякъде трябваше да поръчаме по каталог- без да сме пробвали. Нямаха почти нищо налично. Затова отидохме в Раковски. Там имаха голям избор и цяла серия от повечето- не се налагаше да поръчваме, чакаме и допълнително ходене до там. За 20мин ни ги надписаха и бяхме готови. Цените не са по- високи от където и да било другаде. Има вариант да занесете злато- там проверяват проба, грамаж и виждате колко да доплатите.
А по отношение на Фемили... изглежда добре, особено градината. Но доколкото разбрах не се справяли много добре със сватбите. (Това съм го чувала само и не мога да твърдя със сигурност) Липсва им комуникация между самия персонал и трябва да се преповтаря и напомня за всяко нещо. Товарят те с парите. Също озвучаването не било както трябва... Обещават голям капацитет, но става прекалено наблскано... Не те разколебавам, само споделям какво съм чувала.
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #403 -:
юли 23, 2013, 19:06:28 »
blanche
, благодаря за отговора
Знаеш ли дали може да се остане и след 1 часа през нощта във Фемили? И знаеш ли подробности относно, за какво са искали повече пари? На мен ми предложиха куверт 30 лв. на човек и до колкото разбирам, май навсякъде в момента е по толкова.
Относно пространството... ние ще сме около 80 човека. Надявам се да не ни е много тясно
Знаеш ли колко човека са били на сватбата, на която им е било тясно?
На мен така ми е на сърце този ресторант, ама да видим...ако няма да им е удобно на гостите , няма смисъл. Хубаво е направен, може би друг толкова стилен ресторант няма в Пазарджик, или ако се сещате за такъв, споделете
Активен
elita
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #404 -:
юли 23, 2013, 22:54:23 »
Ние халките ги поръчахме от Диамант, като цяло според мен имат най - голям избор в Пазарджик, доколкото знам Сара Трейд изпълнява поръчките им, но не съм сигурна, видяхме една халка и променихме някои неща по нея, казаха че няма проблем и ще ги направят.
Фемили изглежда добре наистина, но ние като питахме за такива неща ни казаха, че трябвало да си плащаме, че се отказахме веднага ( например за дж да платим, ако си викаме от някъде ??? не го схванах това ... ако си вкарваме алкохол да плащаме, че трябвало да си мият чашите след това
това като виц го раправям ... страшна политика имат, ама както и да е, на някои може да не им пречи). Казваш, че ще сте около 80 човека - на нас ни казаха, че минимумът им било 100 човека, сега за 3 - 4 месеца може да са си променили политиката, но се съмнявам, при положение, че заведението било за 200 и ... човека, според тях ... А и куверта за 30 лв е минимумът ( за Пазарджик в момента в повечето заведения ни предлагаха от 25 лв, с изключение на Хебър, но той все пак е с 4 звезди ), в смисъл на теб може да ти се стори малко като количество например и като започнеш да си го нагласяваш се вдига цената, не си го спомням, може би някъде го имаме още ... Иначе като обстановка доста си е нагласено и на мен ми грабна веднага окото, стилно и ново ... Ние се спряхме на Тракия и не съжалявам, много красиво го окрасяват, просторно е, знаят как се обслужва едно такова мероприятие и се надявам да няма проблеми
«
Последна редакция: юли 23, 2013, 23:07:44 от elita
»
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]