Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 22:04:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162747 пъти)
mery_bery
Сватбар
Re:СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #375 -:
декември 09, 2012, 19:12:08 »
La_Fleur ,мога да ти препоръчам Гери Стил-там фризират,гримират -много са готини-аз лично вече при тях си ходя за всичко и съм много доволна
Активен
blanche
Новак
«
Отговор #376 -:
януари 07, 2013, 00:09:18 »
Здравейте момичета,
за първи път съм във форума, но прочетох доста от вашите постове и се радвам, че съществува тази тема... определено давате отговори на важните въпроси. Аз съм от Пазарджик, но живея и работя в София и малко съм се откъснала от ситуацията и настроенията в нашия град.
На мен ми предстои сватба за около 130 човека през юли- на открито и смятам да организирам всичко сама. С приятеля ми се спряхме на два ресторанта- Фазанарията- разбрахме, че собствениците на Йор- Даниел са го взели и го подготвят предимно за сватби. От прочетеното по- горе видях, че и миналата година са се състояли сватби там! Другият вариант ни е новият ресторант на Острова- Фемили- там също подготвят градина. Някой от вас има ли представа за тези места-условия, отношение, препоръка, всяко мнение е от полза. Въобще как вървят кувертите в Пазарджик?
За момента има гримьор, фотограф и много идеи за украсата!
Също прочетох за DJ Митко Пильов и още няколко имена. Ако някой от вас знае координатите им, може ли да ми ги даде?
Със сигурност ще изникнат много въпроси и зная, че тук отговорите са от първа ръка. Много ви благодаря, за което
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #377 -:
януари 07, 2013, 10:53:57 »
Здравей:) Нашата сватба беше във Фазанарията,но тогава я държеше друг човек.Местото е страхотно,лятно време е зелено,езерото е пълно,басейна,навеса е с едни завеси и отдолу се редят масите.Към басейна има едн а арка,която на мен много ми харесва.При нас всичко беше ок и от към обслужване и въобще всичко.Ползвахме и хотелската част,също без проблеми.Ди джея ми беше Митко.Направи страшен купон,едвам си тръгнаха гостите.По време на сватбата имаше такива,които отиваха ,мятаха се в басейна и след това пак на купона:))
На ЛС ще ти пратя тел на Митко
Активен
mano
Регистриран
«
Отговор #378 -:
януари 12, 2013, 22:49:29 »
bamce, ще ми дадеш ли телефона на DJ-a Митко на лично ? Благодаря.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #379 -:
януари 13, 2013, 09:16:54 »
мдамммм ей сега пращам
Поздравления за снимките Мано,дори и наши приятели си снимал:))
«
Последна редакция: януари 13, 2013, 09:23:27 от bamce
»
Активен
mano
Регистриран
«
Отговор #380 -:
януари 13, 2013, 22:24:42 »
Благодаря ти и за двете
Дано DJ-a наистина да е добър, че хората ще идват от САЩ и ме помолиха да им намеря свестен DJ.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #381 -:
януари 13, 2013, 22:52:40 »
Аз съм доволна,каквото съм поискала от него го е спазил.Създаде настроение и не ни е оставил да седнем.Постоянно имаше хора на дансинга.Всичко си зависи и от хората.Разбран е ,винаги дава и лично мнение и съвет,което на мен ми хареса.
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #382 -:
юни 17, 2013, 00:30:14 »
Здравейте, момичета,
искам да ви попитам дали може да ми помогнете в търсенето на добър гримьор от Пазарджик?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #383 -:
юни 17, 2013, 07:46:37 »
Здравей,Добри отзиви има за мЕги стил,моя грим го правиха в Салон Зора,но не знам да ли работи .С това мога да ти помогна аз.А и другото е студио Флъорца.Можеш да ги намериш във Фейсбук и да разгледаш техни неща.Успех
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #384 -:
юни 17, 2013, 11:29:35 »
На фльорца им видях фейса и не ми хареса как гримират, за другите нямам никакви координати да видя за какво става въпрос. Все пак не искам да изглеждам като някоя пайнерка, а ми трябва нежен, умерен грим, който само да подчертава хубавите черти и да скрива лошите. Не искам да не приличам на себе си на сватбата.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #385 -:
юни 17, 2013, 13:28:10 »
Това е Меги Стил :https://www.facebook.com/photo.php?fbid=280333092068674&set=a.205562319545752.33081.100002759571488&type=3&theater
А това Зори:https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8C%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5-%D0%97%D0%9E%D0%A0%D0%90/185095264850735
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #386 -:
юни 24, 2013, 14:36:19 »
vampire_lady ти до къде стигна? Разкажи малк оповече за твоята сватба.отдавна никой не е писал тук:)
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #387 -:
юли 08, 2013, 22:04:45 »
Ами моята сватба е в разгара на приготовленията вече. Имаме 2 седмици до събитието. В момента търсим къде да поръчаме тортата. Бяхме в захарната къща, там никой не ни обърна внимание а и цените ни се сториха доста високи, поне по наша преценка. После отидохме в Криспи, жената там беше много любезна и ни показа страхотни торти, но все още не знаем дали ще поръчаме от там, защото днес получих нови предложения и утре ще ходя да говоря с другите сладкари да видим те какво ще ни предложат. Отделно трябва скоро да се срещнем и с ди джея и фотографа, за да уточним подробностите. Но засега сме се заели с основното почистване вкъщи..
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #388 -:
юли 09, 2013, 08:29:46 »
В захарната правят наистина готини торти и нашата беше от там,но наистина са големи телета.Въобще не обръщат внимание,по-капризни са от клиенти и т.н.спор няма за това.В бон марше ,амй се казваше борсата ,съяо има сладкарски цех и са готини тортите
Активен
elita
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #389 -:
юли 10, 2013, 00:27:24 »
И ние обикаляме за торта
В Захарната къща погледнахме каталозите, но цените бяха доста високи, при положение, че искам 3 етажна за рязане и отделно десерт за гостите става доста солидна сума, а и знам, че е много прехвалена, но от там само 2 вида от тортите ми допадат. За сватбена торта ги питам с какво може да е - от вън или сметана или бял шоколад естествено, но от вътре или сметана или крем, "който бил в домашната торта" ... Докато разглеждахме си взех парче от вариантите им за сватбена торта - Снежанка или нещо такова и не бях очарована ... и всичко тава - една сметанова торта на тези цени ... Гледахме и в Радост, до Криспи се отказахме изобщо да ходим, днес бяхме в Ния, в цеха им в търговията, имат доста голям избор, могат да ни я направят и като вкус по наш избор ( ще ми се плодове да има вътре, все пак не мисля, че е много трудно вместо сметана да се замени с бял шоколад и 1 ред банани например, не знам защо в Захарната къща така странно ме гледаха, все едно само сметана и крем за домашна торта същестрвува ... ) Та най - вероятно от Ния ще е, но още го мислим, цената варира и при тях, но пак е двойно по - ниска от Захарната къща, а и не трябва да си резервираме датата
Все пак всеки си решава кой от къде му допада и какъв бюджет ще отдели, това ми бяха наблюденията
«
Последна редакция: юли 10, 2013, 00:47:06 от elita
»
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]