Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 21:58:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162727 пъти)
Millie
Сватбар
Публикации: 247
millie
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #315 -:
юли 31, 2012, 19:54:00 »
Благодаря Теа, букета ми го направиха в магазинчето за цветя срещу адвокатурата. Не си спомням как се казва другото цветенце. Аз исках да е орхидея, но ги няма в момента на пазара, за косата си ги набрах от домашната орхидея на баба
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #316 -:
август 01, 2012, 08:32:27 »
Мили..........без думи съм! Прекрасна си! Много се радвам, че сте си изкарали хубаво! С нетърпение чакам и професионалните снимки
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #317 -:
август 03, 2012, 08:43:58 »
Как сте момичета ?Как е настроението?
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #318 -:
август 06, 2012, 10:39:56 »
Ами чакаме следващата булка
Иначе при мен нещата напредват бавно. Вече подсигурихме и половинката с костюм, аз си взех бижутата и обувките си чакам, та тоалетите са почти готови. Разпратихме и поканите миналата седмица в последния момент
Иначе пиле ще вземем от Таритата. Сега гледам да подсигурим хубав алкохол за сватбата - водка и уиски търся на сносни цени.
Другата седмица вече трябва да дам заявка за бутониерите. Само където в това мазазинче срущу адвокатурата са казали, че бели цветя /които да не са внос/ имат хризантеми и рози
Та ако е така може да поръчам поне бутониерата на младоженеца от Пловдив, от където ще ми правят букета и украсата.
Ще уговарям прическа, грим и така. Момичета, сватбата се пада в почивен ден /както повечето/. Работят ли магазините за цветя, гримьорите и т.н. като е почивен ден. Да не ми въжат тенекия
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #319 -:
август 06, 2012, 11:01:43 »
Thea, защо да ти вържат тенекия? И аз съм се женила в събота,нямах проблем.И аз си бях взела букета и бутониера от друг град и ми ги донесоха в деня на сватбата.А не разбирам защо само хризантеми и рози? Ти какви цветчета си искала?
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #320 -:
август 06, 2012, 11:44:28 »
Те магазините в събота работят, но на официални празници, неделя и т.н. не знам. Сватбата е точно през 4-те почивни дни септември и все ме е страх да не кажат, че не работят тогава....знам ли.
Бутониерите ще искам да са от Пз. Питах за бели цветя през септември, по възможност да не са внос. Не знам защо са казали само тези, би трябвало да има и други....
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247
millie
«
Отговор #321 -:
август 06, 2012, 17:49:46 »
Теа, сигурна съм,че магазините за цветя и гримьора ще работят, още повече като имаш запазен час и ден, няма значение, че са почивни дни.
А за цветя може да попитате и в магазин Флора, който се намира на пазара. Те могат да ви предложат други цветя
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #322 -:
август 10, 2012, 20:44:42 »
Момичета, пак съм аз
Вчера решихме спонтанно да направим църковен брак преди гражданскиа, че така ми е по-празнично
Запазихме църква в Пловдив.
КАжете ми от Пазарджик могат ли да се вземат /намерят/ хубави ритуални свещи и от къде ? Във всяка църква ли ги има ?
А бокал от къде вземахте ?
Millie
, за цветята майка беше ходила във "Флора", но остана разочарована. Малък избор и скъпо.
Вече поръчахме цветя от Пловдив. Букета ще е от бели лизиантуси и рози.
Оказа се, че наистина септември има само 5-6 вида бели цветя и само горните ме устройват.
Да кажа, че имам час за гримьор, след дълго лутане. Говорех на майка за Гери Стил, тя беше питала друга. Днес ходила при Фльорцата, тя тогава била в отпуск и е пратила в Меги Стил. И майка вместо в Гери Стил както и казвах, отишла в Меги Стил:sarcastic: Но няма значение, на късмет ще е явно.
Та вече си имам час
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #323 -:
август 11, 2012, 08:29:36 »
Теа, не може църковен преди гражданския, задължително трябва да сте подписали преди църковният. За свещи и аз не съм проверявала още. А бокола и чашите ще поръчам от
http://polinika.com/
, иначе бокали има в почти всеки магазин за сватбени аксесоари в Асеновград.
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #324 -:
август 11, 2012, 11:18:20 »
beboranka
, благодаря. Църковен вече може преди граждански, от 2009
Дори може да не са в един ден, представят се само декларациите за граждански. И това го намирам за много добре, защото вече човек не трябва да се съобразява за часа за църква да е точно след гражданския.
Само от Асеновград ли се купуват тези бокали. Няма ли и в Пз. Тези от Асеновград ми се струват много накичени
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #325 -:
август 11, 2012, 12:34:38 »
Thea
, бокал, свещи и чаши за шампанско има в магазин "Менделсон" (в посока от Колоната към Тортата). Поне имаше, защото аз от там си взех бокала, а май и чашите, вече започвам да забравям
. Но не е огромен изборът на тези артикули, така че дано попаднеш на нещо, което да отговаря на вкуса ти.
Активен
Thea
Професор
Re:СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #326 -:
август 13, 2012, 11:44:38 »
La_Fleur
,благодаря ти за информацията. аз в този магазин никога не съм влизала и не знаех какво има, но се надявах от там да взема, за да не се разкарвам за едни чаши до Асеновград.
Но тези неща ще ги купя като се върна, за да си ги избера сама. Всяки един по-изчистен бокал би станал
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #327 -:
август 13, 2012, 12:05:21 »
Теа,стига д а искате,може да си изберете всякакви чаши и за ритуала и за бокала и да си ги украсите,или да не ис ги украсявате.Не е задължително да си ги взимаш от сватбен магазим,може и от най обикновен.Бокала е по-голама чаша за червено вино.Успех
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #328 -:
август 13, 2012, 14:42:25 »
bamce
, чашите ни за гражданското са "обикновени" без украса, няма и да ги украсявам. Взехме ги от магазина за домакински неща на градската градина.
Чашата за църква исках да е украсена, но мен ме няма в украсите... Ще се постарая да вържа една панделка.
А и не бях сигурна дали лесно се намера такава по-голяма и "тумбеста" чаша.
Ще проверя в магазин Менделсон, ако нямат избор имам резервен вариант за чаша, но на мен тя не ми изглежда съвсем като бокал
ALIM1279.jpg
(25.83 KB, 336x352 - видяно 2853 пъти.)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #329 -:
август 13, 2012, 14:52:11 »
Моята беше по-голяма чаша са вино ,по ресторантите ги използват и за вода.те са тумбести и широкиотгоре.Може да видиш в галерията ми,мисля че имаше снимка.Може да вържеш панделка на флъонга или да лепнеш камъчета,знам ли варианти бол:)Ако мога да помогна с нещо съм насреща
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...