Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 21:42:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162677 пъти)

La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #300 -: юли 30, 2012, 23:02:26 »

Честито на Millie! give_rose А аз да се включа с прясна информация относно впечатления от сватба във "Вионас". Без забележки от страна на младоженците и много доволни родители, а също така и гости. Стандартен куверт е на цена 30 лв., но за сметка на това младоженците не заплащат нищо на ресторанта за престой след 24.00 часа, което не важи за други ресторанти. Повечето искат между 50 и 70 лв. за всеки допълнителен час след полунощ. Също така не се заплаща и украсата (арка, сухи цветя по масите, младоженска маса и т.н.) - поне така ми казаха родителите. Това е от мен, ако имам актуална информация за друго място или услуги пак ще пиша girl_wink
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юли 31, 2012, 09:08:23 »

Millie, честитоооо и от мен-пожелавам ви един спокоен и изпълнен с много щастливи мигове ,семеен живот,винаги да се обичате  и да си  прекарвате страхотно като на сватбения ден:) give_rose
И аз чакам пикатните подробности от сватбения ден-трябва да разкажеш Girl_hide danceg.
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #302 -: юли 31, 2012, 09:49:59 »

Мили, честито и от мен! Пожелавам ви много здраве и дълъг и щастлив семеен живот!
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #303 -: юли 31, 2012, 12:18:18 »

Благодаря ви мили момичета  give_rose

Какво да ви кажа, в деня след сватбата можех да ви изброя 20-тина неща, които не се случиха както трябва, но сега ги намирам като ефекти, а не дефекти Wink

Непредвидима ситуация, която позабави влизането в ресторанта например беше, че бях поверила на сестра ми да сложи табелките с имената на гостите по масите, но когато пристигнаха пред ресторанта детенцето й, което е на годинка  и един месец, беше повърнало в колата. Всички започнахме да се суетим около тях. Добре, че горе долу навреме се усетих и изпратих младоженеца и един приятел да ги редят  pardon  Добре, че беше този приятел, който в последствие и настани гостите по местата им.  smile

За щастие DJ-т ни предупреждаваше за всичко, което следва предварително. Когато дойде време за тортата се оказа, че братовчед ми, в чиято кола е зарята е заминал за Пз да откара племенника ми с баща му. Пак чакане... и така, имаше и други подобни ситуациики, но в крайна сметка без изненади при нас май не може smile Важното е, че гостите не разбраха за тези несъвършенства  blush
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юли 31, 2012, 12:40:59 »

Мили,това  са  бели кахъри ,както  се казва:)) Важното е,че наистина  сте  си изкарали  добре и  сте  се  забавлявали.В  Ливадите  отвън ли  бяхте?Имахте ли  закачки с  гостите?Кой  кого омаза повече?Оръсихте ли  младоженеца?
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юли 31, 2012, 13:50:00 »

Millie  *THUMBS*такива ситуации има май на всяка сватба-и нние малко позакъсняхме за ритуалната с 20 мин:),забравиха да ни сложат -от тези горящите пръчки на тортата,но като ,че ли виско си минава както му е реда-то ако всико е по часовник и конец няма да е интересно:)Спонтаните ситуации са най-готини-действаш на момента пък каквото стане:). @}->--чакаме снимки .... girl_wink
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юли 31, 2012, 14:29:43 »

Мери  бери  май за  снимки ще  си почакаме малко:))  Мили,Гоша  колко  време  ти  каза  за  снимките?
« Последна редакция: юли 31, 2012, 14:35:27 от bamce » Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #307 -: юли 31, 2012, 16:05:04 »

Бамче, Гоша не ми каза точно кога ще са готови, разбрахме се да поддържаве връзка чрез скайп, но още не ми е приел поканата. 
Сватбата беше отвън, беше много  приятно и прохладно. Какви закачки с гостите имаш предвид - сега се сещам, че изкарахме 3 неомъжени двойки да се хранят без ръце с по парче торта. ООО при нас нямаше омазване, изрично бях предупредила младоженика да не ме цапа, за да не ми развали грима  blush само малко се цапнахме по нослетата  Wink А до колкото разбрах сестра ми е оръсила младоженика около 500-600 лв, а за обувката около 300лв, не помня точно. Не знам какво се прави  с парите после, но сестра ми му ги върна, само за шоуто   girl_wink

По - късно ще кача някоя любителска снимка за да не ви мъча Wink знам, че ви е любопитно
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юли 31, 2012, 16:30:41 »

ехааааааааааааааа,тази  твоята  сестра  е  голяма кожодерка.Как  е обрала момчето  сааааааамооооооооо.Както се казва,нека му  ,да  знае  колко  си  скъпа:)
Под закачки имах  в  предвид  дали  сте имали игрички или  нещо  подобно.После  имаше ли  среднощно къпане?Мили  ,а само  вие ли бяхте  в  целия  хотел и  ресторант?
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #309 -: юли 31, 2012, 16:48:30 »

Хотела беше пълен, ние бяхме заели по- голямата част от стайте, но имаше и други гости, които също така вечеряха в ресторанта, но бяха настрани, дори едно от момчетата се хващаше редовно на хората и все до мен. Честно казано не ми пречиха хората - всички ни се радваха и ни честитиха Wink
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #310 -: юли 31, 2012, 17:18:37 »

Момичета, качих няколко снимки в галерията ми за да добиете представа, но най- късно утре ще ги изтрия
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: юли 31, 2012, 17:33:09 »

Мили  страхотна принцеса  си danceg

Какво не и  хареса  на  тортата?

И ние пускахме фенери на  нашата  сватба.Бяха  изненада  от  сетра ми.При  вас как  дойде като идея?

Фотосесия на  църквата  ли  сте имали?
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #312 -: юли 31, 2012, 18:19:10 »

Фенерите бяха изненада от кумата и сестра ми smile Пред църквата се снимахме със всички гости. Имахме малка фотосесия на пътя и на полянката до Ливадите.
Тортата си беше хубава, но когато я поръчахме цвета на сватбата трябваше да е зелено и жълто, след като купих роклята и всички останали дреболиики стана зелено + екрю  smile  и съвсем забравих за тортата  blush
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #313 -: юли 31, 2012, 19:33:28 »

Millie, много си хубава  girl_wink
И на мен тортата много ми хареса. Букетът ти също. От какви цветя е /освен розите/ и къде го прави. Прочетох в по-горния ти пост, но не ми стана ясно къде е този магазин
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юли 31, 2012, 19:41:22 »

Значи  всичко  си е  било  ок:)
Много  сте  готини.Още  веднъж  честито:)
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: