Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 21:44:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162684 пъти)

mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юли 24, 2012, 18:37:57 »

Е,  момичета хубава работа-ясно е едно в началото всеки ресторант  "сваля звезди" ,а в действителност и в практиката, все нещо изненадващо изкача  blum-все пак сме в България-не сме дорасли за ниво обслужване,коректност и т.н-много кофти за хората свикнали на определен стандарт-живеещи извън страната good.Нормално е всеки своето да хвали-става въпрос за сватбения ден на всяка от нас-аз пък препоръчвам Родопското ханче Варвара Bravo Girl_hide girl_wink.Друго си е да отидеш на ресторант в съответното завяедението и още повече да мине сватбеното ти тържество там:)))!Сватбеният ден е повече от вълшебен:)!
Активен
La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #271 -: юли 24, 2012, 21:07:03 »

mery_bery, права си, че за всеки сватбеният ден е вълшебен и всеки свързва дадено място със своите спомени. Точно за това и дадох теб за пример, защото на мен може да не ми е любимо място "Родопско ханче", но за теб ще остане най-прекрасното място на света smile. Аз не хваля ресторанта, в който е била моята сватба, когато беше времето казах, че съм доволна, обясних защо и толкова, без да омаловажавам доброто в другите ресторанти. Bamce, много тъпо е лична нападка за моята сватба и мен самата (нито знаеш дали и аз нямам опит в развлекателния бизнес, нито знаеш какво работя в момента), без и дума да съм казала за твоята или за самата теб, но ще я отмина с усмивка, защото съм позитивен човек и може би това ми помага да откривам хубавите неща в местата и хората girl_wink. Пък и аз хиляда пъти се повтарях, че моята сватба ще бъде семпла според моите разбирания, та не знам за какви претенции говориш, но здраве да е. Единственото, от което не бях доволна бяха прическата и грима и то, защото се излъгах от мнение в този форум, но пак не "оплюх" този, който ми ги беше направил поименно, защото знам, че има разни хора и разни критерии. Малко толеранс и без натрапване в мненията и оценките не е излишно да има. Това е, което се опитах да кажа. Иначе да, в Пазарджик няма голям избор от модерни и нови ресторанти, в които да си направиш сватбата, но и един стига да отпразнуваш този вълнуващ ден според твоите собствени представи. Та, успех на момичетата в намиране на желаното място.
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #272 -: юли 24, 2012, 21:59:47 »

La_Fleur, споменаваш, че не си била доволна от твоята прическа и грим. Сподели моля те къде и кой ти ги прави, понеже това ме вълнува силно в момента.
Аз също се позовавам на критика във форумите и се радвам да намеря не само позитивна, но и отрицателна /ресторанти, фризьори, гримьори, фото и т.н./, за да знае човек къде да отиде или от къде "да бяга".
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юли 24, 2012, 22:53:57 »

Да ти кажа честно   Wink,никъде няма 100% гаранция -хубаво е да се отиде на пробен грим и прическа,а има и случай ,в които и пробната се получава супер ,а в действителност  на деня-може да има изненади:)))-дано само да са от хубавите good-важното е да имаш ясна визия за това как да изглеждаш и когато те нагласяват:) да не се притесняваш да си отстояваш вижданията:)!
Не се притеснявай Thea-всичко ще ти бъде супер в деня на голямото събитие:)!
La_Fleur  и на мен ми е интересно ,кой те е разочаровал ?-може и на Лс Wink
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юли 25, 2012, 08:09:13 »

според мен трябва да  си  кажеш кой  те е правил,все  пак  това е  твое  виждане и не  би  трябвало никой да  се  сърди.Аз  също препоръчах  Юлето  на  Мери,но никак не се  е получило  това,което искаше  тя.Все пак  нали за  това е  форум с мнения,независимо дали  са  положителни и отрицателни.Лошото  е ,че  са малко местата в  Пазарджик, в които могат да се направят  някакви неща:(
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юли 25, 2012, 09:20:08 »

La_Fleur  ми то нямат никакви прилики   Oh my ...-камоли разлики да се видят,но въпреки всичко си била страхотна булка give_rose,май най-кофти момента при мен беше ,че аз исках 1 причска,която на моето лице и вида на самата коса не го позволяваше да се изпълни като тази на снимката-бях си разпечатила доста прически и хубаво,че беше моята фризьорка Гери,та ме убеди,коя е правилната за мен прическа-има си все пак някакви технически изисквания-вид лице ,чело, растеж на косъма,вида на косата-тънка ,плътна  и т.н-хубаво е и малко да се доверим на специалист фризьор Bravo-когато съм имала повод,винаги съм се оставяла в ръцете на фризьора-и се е получавало супер!
А Бамсе  е права,аз смених 3 фризьори ,т.е правих 3 пробни ,и като не ми харесваше не повтарях  girl_impossible-все пак трябва самият фризьор да ти грабне вниманието и доверието-това е най-важното!
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юли 25, 2012, 09:46:17 »

Съгласна  съм  с  Мери бери *THUMBS*Много  е  важно  и да имаш  доверие на  човека  срещу  теб.
Активен
Thea
Професор

« Отговор #277 -: юли 25, 2012, 09:58:18 »

La_Fleur, щом не практикува този фризьор/гримьор, значи няма да попадна на него. Wink Наистина прическата е доста отдалечена от примерната снимка, но грима е семпъл и нежен.  Много си красива !

La_Fleur, наистина всеки си има подход и виждане и има право и да "не споделя" отзиви. Аз, като новодошла, бях изчела темата, именно да се ориентирам за фризьор и гримьор. Бяха изброени много имена, но за малко от тях прочетох отзив и бях безкрайно разочарована, защото за мен това не беше помощ. Ако имах време да обикалям за пробен грим, едва ли бих разчитала на препоръки, но уви, нямам. sad Аз също предпочитам да изкажа мнение, дори да отрицателно, но като се обоснова какво не ми е харесало. Който чете си преценява за него си дали това му е важно. Намирам за чудесно, че качи твоя снимка и такава с примерна прическа, за да се ориентира човек – един ще каже „Уау, супер”, друг ще се позамисли, но това е голяма помощ. И пак да ти кажа, много си хубава на снимката.  good

П.С. Мери-Бери, вчера майка е ходила до „Гери Стил”. Предложили са пакет услуги – прическа, грим и маникюр. Но, ако било само за грим, щяла да „викне някакво момиче” да го направи. Лошо е, че нямя снимки на правен от тях грим....
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юли 25, 2012, 10:07:16 »

Thea моя грим и прическа  бяха  направени  в  Зора  стил.Аз  съм  доволна.
На  студио  Флъорца  съм  виждала  неща.На  мен ми харесват,за  някой  са прекалени  ,различно е.Ако  това  ще  ти помогне  ще  кача  снимка  с моят  грим и прическа

* DPP_004669.JPG (63.52 KB, 320x472 - видяно 274 пъти.)
« Последна редакция: юли 25, 2012, 10:21:51 от bamce » Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юли 25, 2012, 10:22:34 »

и  буклите.Тогава  бях  с късичка  коса и се получи  този ефект

* DPP_004539 - Copy.JPG (58.5 KB, 245x384 - видяно 2701 пъти.)
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #280 -: юли 25, 2012, 10:47:46 »

La_Fleur наистина няма прилика между двете прически, но и с тази която се е получила си много красива.
Теа аз ще си провя прическата в салон за красота Престиж, намира се срещу денонощният магазин при градската градина. Там има няколко фризьорки, аз съм си правила официална прическа при Светла и бях много доволна, а и моя приятелка ходи непрекъснато при нея. Но не знам дали имат гримьор и дали се справя добре, трябва да проуча въпроса.
Мери Бери снимките си заслужаваха чакането, много са хубави  smile
Активен
Thea
Професор

« Отговор #281 -: юли 25, 2012, 12:14:39 »

Благодаря за отзивите, момичета.
Аз за прическа май ще ходя при моята фризьорка /не ме се искаше, защото не съм правила официална прическа при нея, но нашите ще ходят за сватбата там и не върви.../. Зорът ми е за грима. И то най-вече дали работят с професионални гримове, а не евтининки и да могат да гримират според съответното лице, а не заучени и стандартни гримове. аз за грим нямам конкретна визия.

Bamce, прическата се е получила чудесно ! Гримът ти си знаеш колко време ти е издържал. На моята кожа не се задържа дълго грим, въпреки че ползвам марков  nea
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юли 25, 2012, 12:35:20 »

Thea ,горе- долу съм наясно какво търсиш и си мисля,че ако имаш снимка с примерен грим ,който харесваш ще ти се получат нещата ,където и да отидеш,за добри гримьори знам:1 момиче,в салона на Меги срещу адвокатурата,Валя от Фльорцата, Гери Стил и др. не се сещам,единствено съм виждала  в действие гримьорката от салона,в който аз си правих прическата-поне 1:30 мин. внимателно наблюдавяах-перфектен грим се получи и доста държи-понеже беше правен с професионална палитра ?
А сетих се има още 1 гримьорка -гледала съм нейни снимки-на грим-салон Елит близо е до Захарната къща-може майка ти и там да попита. *THUMBS*Ти какъв грим ползваш?
И да знаеш добрите професионалисти винаги се съобразяват с мението на клиента:) danceg.Успех  Wink
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юли 25, 2012, 13:55:48 »

моя  грим  издържа без  проблем.
Мери  бери  е малко по-запозната  с  гримовете,тъй като нейната кожа  е  чувствителна.Милата  си изпати от  некачествени продукти.Според мен  тя  дава  добра  преценка за  нещата и за  гримът give_rose
Активен
Thea
Професор

« Отговор #284 -: юли 25, 2012, 16:40:48 »

Моята кожа не е чувствителна, но пък е смесена/мазна и какъвто и грима да сложа и до вечерта няма много следа от него, а и ако основата не е добра, почвам да лъскам. sad

Аз не слагам всеки ден сенки, но като слагам, ползам основа на Артдеко. За основа на грима слагам тоник на Dr. Hauschka за смесена и мазна кожа и другите ми продукти са основно на Ланком (ФДТ, молив и т.н.). Но и те не държат по цял ден... Може би неоснователно, но все имам съмнения да не пестят от качествени продукти и да не ме направят в стил „поп-фолк”.  girl_impossible
Снимки на грим няма да им показвам, защото то едно ни харесва, а друго ни отива. Затова търся професионалист, за да прецени  Wink
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: