Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 21:43:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162680 пъти)

helena31
Сватбар
Публикации: 270

« Отговор #255 -: юли 20, 2012, 17:10:16 »

Здравейте, момичета. Знаете ли нещо за хотел "Сезони" на язовир Батак? Обмисляме да го посетим за да видим дали ще ни хареса за нашата сватба през следващото лято, но педварителна информация доста би ми помогнала. Благодаря!
Активен
La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #256 -: юли 21, 2012, 22:47:37 »

Хелена, нашият фотограф беше снимал сватба там и отзивите му за организацията на тържеството бяха много добри, а снимките наистина бяха станали страхотни, има ги във фейсбук, при интерес мога да ти посоча къде да ги видиш. Аз лично също съм посещавала хотела и ресторанта като гост, останах доволна от обслужването, както и от храната. Стаите са  много приятни, с вана и тераса, не, че за вас ще е особено важно smile. Това е, което мога да ти кажа като впечатления, но лично е най-добре да посетиш, за да прецениш обстановката.
Активен
marchelka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #257 -: юли 22, 2012, 23:13:27 »

Здравейте, момичета! Отскоро и аз съм кандидат-булка  girl_in_love Казвам се Мария и ще се радвам на всякакви съвети от вашата страна, защото имам нужда от тях.не съм от Пазарджик, но сватбата ни ще е тук, защото годеника ми е оттук.  Как мислете възможно ли да се организира сватба на открито през април? И какви ресторанти в Пазарджик го предлагат? Питам, защото милото ми замина и няма да е тук до декември, а аз не искам да губя време и събирам информация  поне виртуално. Няма да има много гости, само найй-близки приятели и роднини. Но за сметка на това имаме голями планове за сценария на тържеството!  yahoo затова ми трябва добър фотограф който може да снима в такъв стил http://www.mysweetandsaucy.com/2011/07/shipwreck-photo-shoot/ добра сладкарница която ще се вземе да направи не просто сватбена торта, а цяла сладка маса: например искаме крокенбуш от макарони (нещо подобно http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1zgum796K1qh7hwoo1_400.jpg) и жива музика. ако имате идеи как всичко това може да се организира във вашия град ще ми помогнете много  thank you
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #258 -: юли 23, 2012, 10:40:45 »

Хелена аз нямам отзиви за този хотел, но разгледах страницата им в интернет и ми хареса.

Марчелка, за април месец според мен ресторанта трябва да има и опция да събере гостите ти и на закрито. В Пазарджик за сватба на открито мисля, че вариантите не са много - Вионас и Фазанарията. Около Пазарджик - Родопско Ханче във Варвара и Секвоите в Септември. За сладкарница виж Захарната Къщичка предлагат доста неща. Ние за фотограф се спряхме на Тони Ганчев, като добри отзиви съм чувала и за Стоян Навущаров и Гоша Георгиев.

Мили, миличка вече си Госпожа, пожелавам ти щастлив семеен живот, много да се обичате и разбирате.

Бамсе, мила къде се изгуби, липсата ти се усеща  smile

Ииии да не пропусна да кажа на Мери Бери, че чакаме снимки  smile
Активен
La_Fleur
Сватбар

« Отговор #259 -: юли 23, 2012, 14:54:46 »

marchelka, през април е малко рисковано да организираш сватба на открито, както може да е много слънчев ден, така и може да се окаже мрачен и хладен. А и дори времето през деня да е било хубаво, вечер застудява. Наистина е добре ресторантът, на който ще се спрете да има и закрита част. В града има няколко такива ресторанта с градини - "Гардън" (при МГ-то), "Пъпа" (при църквата "Света Богородица" и "Рони" (в Театъра). За тях се сещам на първо четене, може да видиш снимки в нет-а. "Вионас" и "Фазанарията" също са много добри предложения според мен; иначе лично аз не харесвам ресторантите по селата и съседните малки градчета като вариант, не само заради локацията, но и защото в повечето случаи все някой от дадено семейство или компания трябва да се "жертва" за шофьор smile. Докато, ако не си съвсем далече от града, може и такси да ползваш. Страхотни идеи за снимки. Аз съм категорична, че в този град има само един човек, който снима с едно или няколко нива по-добре от останалите и това е Стоян Навущанов. Винаги съм смятала, че снимките са може би едно от най-важните неща, така че и повечко пари да струват, поне остават истинският спомен. Никой не помни "манджата" от една сватба, но фотографиите може да си разглежда с удоволствие цял живот! Колкото до сладките неща - определено "Захарна къща" е мястото, към което трябва да се обърнеш. Виж им страницата във фейсбук. Под "жива музика" какво разбираш - народни инструменти за забиране на булката или група, която да свири на тържеството? И не се притеснявай, имаш много време и много неща можеш да направиш виртуално. Късмет!
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270

« Отговор #260 -: юли 23, 2012, 22:09:23 »

La Fleur, благодаря ти за мнението. Виждала съм снимките, за които май и ти говориш (видях фотографа ти в предно твое мнение), защото познавам двойката на тях  Girl_hide Те всъщност ме насочиха за там като сватбена дестинация, иначе аз съм от София, а с младоженеца живеем в САЩ. Следващата седмица ще проверим по време на отпуската ни на място и ще пиша пак с какви впечатления съм!
Активен
La_Fleur
Сватбар

« Отговор #261 -: юли 23, 2012, 22:39:29 »

helena31, местността (Цигов чарк) е страхотна за релакс, дори и да не ви хареса ресторанта към хотела, поне може да си починете, ние миналата седмица се върнахме от там. А ако все пак се спрете на това място, снимките ви ще станат приказни, чудна природа! Късмет!
П.С. Аз не познавам двойката, но много ми харесаха техните фотографии от мястото smile
Активен
marchelka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #262 -: юли 24, 2012, 08:40:25 »

Ох, благодаря ви момичета! Много ми помагате  yahoo 
Месецът на сватбата още не е ясен, но бих искала да го обединя с още едно събитие, което ще се състои през месец април, но имам съмнения за това дали ще смогна с времето, затова може би ще го  преместим за месец  май .От всички изброени ресторанти, ми е познат този ,който се намира до църквата "Света Богородица ", само че не съм сигурна , че е подходящ за сватбени тържества.А може би не съм се ориентирала достатъчно добре, отдавна съм го посещавала и нямам вече много ясен спомен .Ще проверя всичко което споменахте
Посетих и страницата на Навущанов във фейсбук-наситина прави страхотни снимки!
Също така попаднах и на страница на една жена която прави страхотни торти и също е от Пазарджик - https://www.facebook.com/JulisCake?ref=hl Какво ще кажете за нея, имате ли мнение? Защото разгледах галерията и направо се влюбих! Май и сватбени торти прави. Ще й пиша, но първо исках да проуча малко.
Под "жива музика" имам впредвид група която ще свири по-скоро хитове от различни години, но не изключвам и народни.
La_Fleur заинтригувахте ме с този Цигов Чарк smile Ще провера и този вариант, благодаря!  thank you
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: юли 24, 2012, 09:17:17 »

Най-после и аз вече имам снимки:)))-качих основните моменти понеже не мога да ги кача всичките 1200-луда работа:)!Искам да благодаря и на нашия екип фотографи  МСМ ДИГИТАЛ-наистина си разбират от работата ,професионалисти до последната минута на сватбата-всичко е изпълнено, както ние искахме,постоянно ни помагаха в деня на сватбата,не седнаха и за миг,а и постоянно ни даваха да си пийваме водица :girl_wink:Наистина съм доволна от тях-нямам нито 1 забележка-с двете ръце ви ги препоръчвам-ако искате координати ми пишете на лични,НО първо вижте снимките ,разбира се*YAHOO*!
  Мога да препоръчам още 1 прекрасен ресторант с градина-  Максито на Запад-в момента не се казва така,но градината му е уникална не можехме да се възползваме от него на моята сватба ,защото го ремонтираха,но и моя избор за ресторант с градина е на ниво-страхотно си изкарахме всички в Родопското ханче:),а за захарните изкушения marchelka, само Захарната къща би ти задоволила желанията  good
Активен
La_Fleur
Сватбар

« Отговор #264 -: юли 24, 2012, 12:22:55 »

marchelka, нищо не ми говори споменатата жена, която прави тези вкусотии, но аз самата не съм по сладките неща, така че не съм добре информирана smile, най-добре сама се свържи с нея; ако разбера нещо повече ще пиша. За ресторант "Пъпа" - преди време съм виждала градината украсена и знам, че организираха сватби там, но това е. Не съм била гост на подобно мероприятие и не знам дали сега все още се правят и най-вече все съм се чудела къде точно танцуват girl_wink. Иначе там преди свиреше група. Жива музика имаше и в ресторант "Рони" (имам бебче на близо 3 месеца и не съм излизала откакто се роди по ресторанти, та затова все в минало време говоря blum). Иначе музиканти - дуо и трио в града има, но за цяла група не се сещам crazy. Има една страхотна певица в един от местните пиано барове - Лили се казва, страшен глас, акомпанира и на пиано мъж. И други местни музиканти свирят в пиано баровете ни бг и чужди поп и рок хитове. Аз поне съм фен на тези места и музика и ми харесва, но не знам дали теб нещо такова те устройва. Защото народната музика трябва да върви на запис (от лаптоп например, както се прави и от ди-джеите), не съм съвсем сигурна, че те биха изпълнявали и народни песни. Но всичко това е въпрос на координация. Ако все пак обмислиш и варианта за изпълнители не от Пазарджик - "Soulmate" е страхотна група - трима са и правят голям купон. Но пак ще кажа - това става като идея само ако твърдо сте заложили на бг, поп и рок хитове, а не на поп фолк, гръцко и сръбско. Иначе ако искате всичко това накуп - тези предложения отпадат и ще са ви нужни съвсем друг тип музиканти.

П.С. Чак съжалих, че не омъжвам отново, за да си спретна една градинска кокетна сватба с хитове на живо под звездите danceg
П.С.2 Пропуснали сме и ресторантите в пазарджишкото село Дебращица - "Фантазия" и "Ливадите", особено вторият е доста ползван лятно време.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: юли 24, 2012, 14:34:44 »

Ето ме и мен:))
С  две  ръце препоръчвам Фазанарията,но  доколкото  знам  е  затворена и  е  сменен  собственика,така че незнам  тамкакво е  вече.Вионас не  го препоръчвам.Лоши  отзиви отвсякъде  съм  чувала.Малко за Фантазията  в  дебрещица -  собственика  се  държи  все  едно притежава Радисън или  Шератон.Местенцето е хубаво наистина,но аз си  скъсах  нервите  само на  предварителния  разговор,иначе т ова ни беше  първия  вариант.Ливадите - много лошо  впчеатление от  присъствие  на сватба  там,отношение  нулево.Иначе съпругът ми ми предложи  брак  там(беше ми направил изненада) и  се  бяха постарали,но  след  това ми  разбиха  всички  мечти.
Ресторант Атлантик - обслужването е  на ниво.Имат и  градина и закрита  част,дори  хотел.Имат  и  жива музика.

Относно  сладкишите -  Захарната  и  сладкарски  цех  Ния,там  смятам че ще  удовлетворят всякакви капризи.

За  фотограф -  с  20   ръце Гоша.той  беше  наш  фотограф,а и  смятам  че  би с е  справил с  това,което marchelka търси.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: юли 24, 2012, 14:42:42 »

Мери  бери,много  си  готинаааааааа yahoo

Зажива  музика,народна,бих  препоръчала едни  сладури от местния  ансамбъл.Наистина  си  знаят  работата  момчетата:))
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юли 24, 2012, 14:51:27 »

Бамсеееее,ти се появиии:)мерсииииии-много зор видях с качването ,ама успях-специално за вас ,че ме чакате от февруари месец ощеее:))))) вие 1 ги видяхте  give_rose
Активен
La_Fleur
Сватбар

« Отговор #268 -: юли 24, 2012, 16:08:53 »

E, хайде стига с това налагане на мнение! От една година чета все едно и също за едни и същи ресторанти от един и същ човек, чак наизустих всичко. Момичето е попитало за варианти, а не кой казал еди-какво си на еди-кого си и той го написал в този форум. За "Вионас" може и да има лоши отзиви, такива има за всяко място, понеже преценките и изискванията на хората са различни. Аз пък съм била на страхотна сватба там, без никакви забележки. Много мои познати са си правили сватбите там и са доволни. Е, в такъв случай кое е вярното, че мястото е лошо или че не е?! Ами, просто всеки си има мнение. Същото мога да кажа и за "Ливадите" - това, че на някой не му е допаднало не значи, че не става за сватби. А пък това за собственика на "Фантазията" направо ме разби, жаргонно казано (не че съм фен на заведението)! Добре де, и аз сватба правих, и аз обикалях, как пък с мен не се държаха така?! Може пък вината да е и в другата страна. И аз бях на сватба в "Родопско ханче", най-посредствената, на която съм била, персоналът даже не ни сервираше напитките, а си ги наливахме сами, но пък на Мери Бери и е харесало, доволна е и всичко е било ок. Същото важи и за "Атлантик" - от много, много години в Пазарджик на това място му се носи лоша слава и хората го избягват за ресторант, какво пък останало за сватба, но всичко е субективно. Всеки по различен начин вижда нещата. Дайте си вариантите, пък то момичето само ще си прецени, може да отиде на място и да хареса. Ама не се правете сякаш вие сте мерило за всички места в този град! П.С. Да допълним, че през април или май ресторантите с басейни ще са празни, т.е. басейните ще са празни и малко ще се позагуби очарованието на местата.

И още нещо - нека коментарът ми да не се приема като заядлив, а напротив - като добронамерен и градивен! girl_wink
« Последна редакция: юли 24, 2012, 16:12:59 от La_Fleur » Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юли 24, 2012, 17:13:36 »

La_Fleur  не  го приемам като  заядлив.Аз  също  съм  чела  твоите коментари и  те не  се различават  от  моите.Нормално,ти  си имаш  свое  виждане ,а  аз  свое.Отново  споделям  мнението  си  места  и  хора,които  съм  видяла,посетила и  работила с  тях,иначе  няма  как да  бъда  обективна и да  дам някакво мнение.
Бих  искала да  кажа,че  всяко едно от  местата,които  съм  изброила стават  за  сватба,всяко  със своите  плюсове и минуси,кои повече,кои по-малко.
Тъй  като  едно известно  време  работех в  областта  на ресторантъорството  и имах поглед  върху нещата  ,имах  определени изисквания относно  обслужването.Иззвинете ме,но не мога  да отида  на  среща  с управителя  на Фантазията  и  той  да се  държи като първия  селянин  с нас и да ми се прави на  интересен,моите извинения.Аз  съм  човека с  парите и  аз поъчвам музиката,а  отсреща  трябва да  знаят как  да ми  я продадат.Относно  собственици и управители  си има много голямо  значение  - говорила  съм с  голям  набор от  хора,които познават  местните и се наясно кой  как управлява.На  сватбата  на  Ливадите персонала  мрънкаше като  незадоволени  тетки,сервираха ми  вечерята  заедно с  десерта,2часа  след като  бяха  сервирали на  останалите.Опитаха се  да ми  кажат ,че  има алкохол само от  бара,макар че  бях наясно  с 90% от  сватбата.Изгониха ни  като мръзни котета  навън от  ресторанта,макар че имаха  договорка  с младоженците д а няма  ограничение  на  времето.Извинявам се,че  се повтарям  за  Н-ти  път,но за мен  това не е  обслужване,не  че  не  направихме  сватбата  на  хората,но  дет  се  вика с  това  я  запомних.За  Атлантик незнам каква му е  славата,но на мен ми  харесва.Винаги  съм  оставала  доволна.От фазанарията  и от управителката  Илияна  и персонала  съм  супер  доволна.Не  беше нужно д а подвиквам по  някой  и да искам  нещо,всеки един  мой  поглед  беше  удостоен  с разбиране ,не  усетихме  че има персонал,не  се  виждаха  кога  беше  сервирано и отсервирано  всичко,храната беше  топла,пепелниците  се  сменяха на  2  фаса,скачахме  до  5  сутринта,нищо  че  в хотела имаше  гости, и  гък не  са казали нищо,това  беше нашия  ден и  те  го направиха  такъв.Не ни  взеха  и  лев  в  повече.Извинявам се  ЛАфлъор,ама  как да  кажа  на  черното  бяло.Да  повтарям  се ,но  за мен  това е от  значение.Извинявам се,че  съм  директна,ама и  ти  беше  с  сума ти прретенции и пак имаше нещо  дето не т и е ок.
Момичето си има  акъл и да  си избира,това е с амо мнение.И  на МИли  и казах  защо  не  харесвам Ливадите,но  тяхната  сватба  е там.Извинявай но  в  Пз  няма много места  накоито  да  си  изкараш добре.Аз лично не  бих  предпочела  Ронито за  сватба.
 :offtopic:Извинявам се  за  дългия пост и хапливия ми  тон,малко се  издразних.На  такова нещо  обикновенно се отговаря прочети  по-назад  в  темата и ще  разбереш ,но  аз никак не удобравям  тази  тактика  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: