Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 24, 2024, 18:10:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162976 пъти)
Millie
Сватбар
Публикации: 247
millie
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #210 -:
юни 21, 2012, 12:53:29 »
Колко човека ще ви бъдат гостите на сватбата и колко ви искат за обличане на стол допълнително?
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #211 -:
юни 21, 2012, 12:58:59 »
Около 110 поне толкова ще поканим, а колко ще дойдат
. Ми не попитах колко струва обличането, тъй като бях решила да не се обличат, но вече се замислям. Ти каква украса мислиш да имате?
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #212 -:
юни 21, 2012, 13:23:51 »
Еми от ресторанта ще ни направят цялостна украса, първо управителя каза 6лв на стол, после дъщеря му, която до колкото разбрах се занимава с украсата, казала 8 лв на стол
, така че не съм сигурна (ще видим какво ще кажат когато отида да говоря лично). Ще дадем доста пари за украса ми се струва, но искам всичко да е мн красиво. Честно казано, като гледах снимки на украси, който те са правили за сватби в Ливадите, не останах очарована, но жената ми обеща (чрез е-майл),че ще я направи както искам и с каквито цветове искам...... да видим
Аз по- едно време си мислих да наемем агенция от Пловдив, която работи страхотно, но там се плаща по- отделно за всичко (калъф за стол + панделка, покривки за масите, булченска маса...) и командировка и пътни за персонала, излизаше същото като от ресторанта, но с минимална украса, ако е цялостна много повече. Също така от ресторанта казаха, че welcome drinka ще влезне в цената на украсата
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #213 -:
юни 21, 2012, 13:31:38 »
Да навсякъде мисля че взимат по 8-10лв на стол, което ми е много. Вие колко хора ще сте? Тъкмо се сетих, че бях забравила, за халките едни наши приятели си взеха от магазина за злато до колоната, хубави са им халките, и казаха че са проверили на доста места и там било най-доброто като цена.
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #214 -:
юни 21, 2012, 13:36:30 »
По списък са 90, но ще видим какво ще стане
Кой златарки магазин до колоната имаш предвид, аз се сещам за "Росица" от едната страна, "Орион" от другата и май в посока Ларго (май вече не е Ларго, но незнам как се казва
) има още един, на който не му знам името.
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #215 -:
юни 21, 2012, 13:45:08 »
Права си, не се бях замисляла, че има и от двете страни на улицата магазини. Ще попитам и ще ти кажа
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #216 -:
юни 21, 2012, 14:13:25 »
Супер, мерси. Аз втория годежен пръстен си го избрах от Росица. Казвам втори, защото първия го счупих (закачих го на дръжката на една врата и се счупи). Занесах го да го оправят в едно малко златарко магазинче (намира се на центара, уличката в ляво след сладкарница АКТ, близо до пазара), там правиха халките на сестра ми. Но те се оказаха абсолютни НЕКАДЪРНИЦИ, подписвам се под думите си. При опита да го залепят му паднали няколко камъчета, явно загубили две, защото ми го върнаха с две правоъгълни (останалите камъни бяха квадратни), цялото пръстенче беше омазано с лепило и почерняло от некадърната обработка... направо побеснях
.
извинявам се за отклонение, но се сетих за случая и реших да предопредя - Не ходете там!!!
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #217 -:
юни 21, 2012, 16:24:35 »
Леле ужас
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #218 -:
юни 21, 2012, 18:26:51 »
Леле какво чудо:))
Беборанка,нашата сватба беше шампанско и бордо.ТАка да с е каже малко съм пристрастна към твоите цветове.
Мили,до колкото си спомням миналата година искаха по 4 лв за украса на стол + салфетка и още нещо беше,ама не помня.Нямате ли познат,който да ви помогне с украсата?
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #219 -:
юни 22, 2012, 08:45:58 »
Бамче, не обичам да ангажирам никой, а държа пейките да са облечени, не искам да е като пицария. Ние така или иначе нямаме необходите материали за украсата, ако купим, няма какво да ги правим после, говоря специално за калъфи, панделки, даже и покривки, защото ако те не правят украсата няма да има и покривки на масите
Както и да е, ще се плаща, само се надявам поне да ми харесва това, за което плащаме!!!
«
Последна редакция: юни 22, 2012, 10:07:24 от Millie
»
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #220 -:
юни 22, 2012, 11:48:49 »
Не говорех за калъфите,а за цветя,панделки,свещи блабла бла,нещо такова.За калъфите съм съгласна.Само един въпрос,вашата ще е навън така ли?А целия хотел ли сте заели? Да няма плажуващи на вашата сватба?
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #221 -:
юни 22, 2012, 20:37:59 »
Момичета здравейте и от мен-много скъпо ви искат за тези калъфки на столовете,бяха ми казали за цена около 3-4 лв на стол,ама 8? много е -идете в Менделсон там прдлагат всякаква украса на много достъпни цени:),ние имахме тюлени воали,балони ,и много естествени цветя:)така ,ч това си беше при нас от заведението-аз нищо не съм украсявала-и всичко мина перфектно
.Пожелавам и на вас същото:)-само не се вдявайте,това са бели кахъри:)
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #222 -:
юни 23, 2012, 00:42:22 »
За 8лв на стол (гост) се има предвид за цялостната украса на ресторанта. Незнам дали ще е крайна цена, защото са казали, че ако не ползваме цялата украса цената ще падне. За момента не мога да кажа повече, защото наистина незнам
Бамче, сватбата ще е на вън, ще е вечерна. Мисля, че след 6 или 7 гостите ще могат да се настанят. Незнам как процедират с плажуващите, но вярвам, че ги предупреждават, че ще има сватба
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #223 -:
юни 23, 2012, 07:20:23 »
Мери бери ти къде се покри.Чакаме разказ,още снимки и т.н
Мили,един съвет,кота уговаряте тези неща с ресторанта,питайте за всичко,и дръжте на кова,което са ви обещали.Да няма после като на една сватба,ни изгониха като мръсни котета.Внимавайте с тези неща.
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #224 -:
юни 23, 2012, 07:42:32 »
Бамсе,наистина се покрих
не можем да сварим да се приберем в къщи
-само по гости ни викат снимки гледаме-хапваме -разходки и вкъщи май само спим:),чакам и аз още снимки ,но мойте ще станат ,чак след 10 дни:) :girlhide:и веднага качвам.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...