Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 24, 2024, 19:29:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 163007 пъти)
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #195 -:
юни 14, 2012, 10:26:36 »
Съгласна съм с теб.При мен обаче не спазиха срока.До последно някой се обаждаше.Аз си ги бях направила предварително всичките тейбълки ,знаех ориентировъчно кой ще дойде,после само ги разпределих по масите.
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #196 -:
юни 18, 2012, 12:04:26 »
Момичета, пак се изгубихте. А аз толковааааа неща свърших вчера- запазихме си ресторант, ди джей и църква. В момента чакам фотографа да ми каже дали е свободен за нашата дата.
Вчера докато отивахме към църквата между 13ч и 14ч не знам колко точно беше, минахме през ритуалният дом, а отвън имаше една много много красива булка. Предполагам, че е била Мери Бери
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247
millie
«
Отговор #197 -:
юни 19, 2012, 16:10:50 »
Бамче, отдавна се каня да те попитам, но ми изкача от главата - Вие вашето прекрсно украсено пиленце за танцуване пред кумовете, което съм виждала в галерията ти, сами ли си го правихте или го поръчахте някъде? Ние миналата година украсявахме такова за сватбата на сестра ми (е ние е малко силно казано - мама и приятеля ми
) получи много добре, но си играха много. Та затова си мисля ако някъде продават готови украсени, направо да купим
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #198 -:
юни 19, 2012, 16:51:40 »
Millie попитайте в ресторанта, мисля че всеки ресторант предлага тази услуга. Но не знам дали трябва да си занесете опечено пиле и те само да ви го украсят или предлагат всичко.
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #199 -:
юни 19, 2012, 17:02:09 »
Мерси Беборанка, не се бях сещала за ресторанта, ще попитаме
Вие кой ресторант си запазихте? А също така на кого се спряхте за DJ и фото?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #200 -:
юни 19, 2012, 18:25:08 »
Millie пилето си го правихме ние,по-точно сестрата.За нашата сватба не съм ползвала агенция.Всичко си направих сама - покани,тейбълки,украсата на колата,на ресторанта,чаши,бутилки,бутониерите ( с тях почнах),цялата организация си беше моя,само бях предупредила шаферките и сестрата кое за къде е и кое къде трябва да свалят и да поставят.Без тях в деня на сватбата едва ли цях да с е справя:)Единствено питите не сме правили,тях ги купихме от една пекарна в Пазарджик.Мери-бери я знае,някъде на Пловдивска.С каквото мога момичета ще помагам.Напълно ви разбирам какво ви е:) И аз като тебе Мили организирах всичко от разстояние и по телефон.Успех
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #201 -:
юни 19, 2012, 18:45:52 »
Благодаря Бамче, ние също няма сме с агенция и до колкото и каквото успеем ще си направим сами. Пекарната на Пловдивска я знам, но нашите пити най- вероятно ще са от Ямбол, свекито проявява интерес да ги купя, няма да й чупя кахъра. Искаше ми се с пилето да се изтарикатя и да не си играем, но ще видим, но ако не намери готово ще фантазираме с мама
Момичета изперквам, вчера и днес съм си цял ден в къщи и само чета във форума за идеи, гледам рокли по сайтове...
добре, че утре съм на работа, да ми се проветри главата.
Вторник летим за България
нямам търпение
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #202 -:
юни 19, 2012, 18:53:30 »
Ехааааааааааа наближи ли вече...
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #203 -:
юни 19, 2012, 19:08:40 »
Наближи, но май последната седмица ще ми се стори по- дълга от последните 8 месеца, който излетяха. До миналата седмица времето ми минаваше неусетно, но дните ми бяха по- уплътнени (колеж - работа - вкъщи) сега съм по- цял ден в къщи и само мисля, чета, пиша- като се прибера какво трябва да направя... и задълбавам в някви излишни подробности
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #204 -:
юни 19, 2012, 19:12:43 »
Мили,така е ,съгласна съм с теб.В Последната седмица ще е треска от нерви,това ли беше онова ли бешо,нагоре надолу,но както каза и МЕри Бери,денят ще е мечтания,а вие ще сте най-щастливите:)
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #205 -:
юни 20, 2012, 01:07:14 »
Millie запазих ме си ресторант- Йор Даниел, ди- джей Митко Пильов, а фото- Тони Ганчев.
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #206 -:
юни 21, 2012, 08:37:56 »
Скоро попаднах на снимки правени от Тони Ганчев, харесаха ми определено, за Митко Пильов ще си кажа мнението след 21-ви другия месец
, а честно казано нямам представа къде е този ресторант Йор Даниел. Браво, че сте се ориентирали бързо да запазите важните неща. Реши ли какъв ще е цвета на сватбата ви? Ние ще бъден в зелено+ жълто, държах да са нежни летни цветове, е зеления цвят е любим на младоженеца
и трябваше да се съобразя.
«
Последна редакция: юни 21, 2012, 08:51:54 от Millie
»
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #207 -:
юни 21, 2012, 10:15:35 »
Мили Митко Пильо е много готин, срещнахме се с него и говорихме, като професионалист ти ще кажеш как(точно след месец
), но по думите на Бансе си върши много добре работата
. В снимките на Тони Ганчев направо съм влюбена, с него ще се срещнем лично след две седмици, не успяхме предният път. А за ресторанта, не знам точно как да ти го обясня, на мен ми обясниха при бившото бинго, ако ти говори нещо. Ресторанта е хубав, на последният етаж е, и управителката е много мила и любезна. Направиха ни и много подаръци
- младоженски апартамент с джакузи, 20% отстъпка за нощувка на гостите, които искат да останат там, украса на парапета на стълбището от първият етаж до ресторанта и украса на лятната им градина където ще е изнесеният ритуал(40бр столове облечени в сатен, другите гости ще са прави и бяла шатричка за подписването. А цвета ще е бяло и бордо, в ресторанта преобладава бордото, а и аз го харесвам като цвят. На теб какво ти остана по подготовката?
Активен
Millie
Сватбар
millie
«
Отговор #208 -:
юни 21, 2012, 11:52:55 »
Ау, всичко което описа около рестоната звучи супер, особено изнесения ритуал и наредените столове
Украсата на ресторанта те ли ще ви я правят и влиза ли в цената или си е отделно?
Аз много исках изнесен ритуал, но няма да имаме, понеже младоженеца и кума са от Ямбол и не ми се искаше да ги разкарвам предната седмица, за да подпишем. В деня на сватбата те ще тръгнат от Ямбол, ще си заберат кума официално... и айде към Пазарджик, където ще ги чакаме с кумата в къщи
А на мен какво ми остава ли.... ВСИЧКО
Другата седмица във вторник се прибирам
и я захващам. Трябва да избираме меню в ресторанта, да говорим за украсата, да се срещнем с DJ, с фотото, да поръчаме тортите, пръстени, .... да си украся подаръците за гостите, да си направя тейбъл картички, да купя другите неща са ритуалите - чаши, свещи ... И най- важното са си харесам и купя РОКЛЯ. ................. ЛУДНИЦАТА ще е пълна
, но все пак нямам търпение
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #209 -:
юни 21, 2012, 12:24:53 »
Мили относно украсата съм запазила минималният пакет който включва- украса на младоженската маса, платното с цветя и менчето при посрещането в ресторанта, арка и .... ох не знам как точно се казват, затова ти качвам примерна снимка от интернет. Останалата част от ресторанта мисля да не я украсявам в смисъл масите, те ще са със сатенени бели покривки, е в последствие може да реша нещо с вази с цветя, но може и без тях. А забравих да спомена нещо, за което съм в голяма чуденка как да бъде подредено. 40-50 бр от столовете в ресторанта ще бъдат облечени в сатен, това си е от ресторанта, понеже след като са го разширили са взели различни столове. Та аз се чудя как да бъдат разположени тези облечените столове, дали на роднините или пък на столовете, които ще се виждат или на тези, които няма да се виждат, или да си доплатя и за останалите, което не ми се иска защото столовете са много хубави и са в бордо. Приемам съвети
4bcac67d8966e9a557afd3fb61.JPG
(69.35 KB, 640x480 - видяно 246 пъти.)
«
Последна редакция: юни 21, 2012, 12:39:07 от beboranka
»
Активен
Страници:
1
...
12
13
[