Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 24, 2024, 19:42:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 163013 пъти)

Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #180 -: юни 08, 2012, 00:03:36 »

Добре дошла кармен1  smile Кога ще е вашата сватба?

Здравейте момичета, тази седмица ми беше доста натоварена и нямах време да отворя форума.

Мери_Бери изобщо не се притеснявай покрай гостите, който няма да дойдат, не си заслужава да хабиш нерви и да разваляш най-хубавия ден в живота ви. Както казаха момичетата, ще си проличи кой държи на вас.
А отностно грима, скоро ми попадна снимка на булка с прическа и грим направени в Меги - Стил (http://www.facebook.com/salon.z.krasota)  намира се някъде до Zappa, с/у адвокатурата. Булката беше гремирана много нежно (е не съм експерт, но ми допадна). Мери-Бери, ти знаеш ли го този салон, останах с впечатление, че си обиколила доста  girl_wink Мисля, когато се прибера да го проверя smile

Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юни 08, 2012, 07:31:09 »

Броим  те  Кармен smile
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юни 09, 2012, 14:42:23 »

Здравей и от мен Кармен smile,
Millie,здравей и на теб-да ти кажа не се притеснявам,че няма да дойдат,а затова,че все пак се дават някви бройки в ресторанта,тортата,подаръците за гостите,всичко това са пари,а предполагам,че са знаели от поканата  още ,че няма да дойдат и въпреки тва омотават с приказки и заблуждават.
Ходих при Меги ,но за този ден не е свободна,доста салони обиколих- :!кво да кажа,ще видя на кой ще се спра girl_impossible. Girl_hide,но аз ще си се гримирам- тва е окончателно поне:).
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юни 09, 2012, 15:28:07 »

Мери -бери  ,съгласна  съм с  теб.На  мен  накрая ми хартисаха  около  10-тина,защото и  при мен  до последно беше  така.Така или иначе  трябва  да имаш  плюс минус  няколко  бройки.Аз моите  ги  дадох  на персонала  в  ресторанта.
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #184 -: юни 10, 2012, 11:47:21 »

Аз от всичко пускам по- повече, за всеки случай. С подаръчетата даже се поуляхме, защото когато трябваше да ги поръчвам, татко започна " Еми какво ще кажеш да поканим тези братовчеди, а онези..." crazy изобщо не искам да каним повече хора, още повече няква по-далечна рода, но като съм мека мария, не можах да му откажа  bad  А по- принцип си правя сметка да донеса от подаръчетата на приятелите ми тук в Шотландия, и така по-добре да има повече от колкото по- малко! Както казва Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!"
Мери-Бери, не се коси за такива неща, вярно всичко е пари, но не си струва да си разваляш настроението smile
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #185 -: юни 12, 2012, 08:19:15 »

Добре дошла кармен 1 smile
Момичета изпитите минаха отлично  yahoo  yahoo  yahoo И сега отново се настройвам на сватбена вълна.
Мери Бери как си, още съвсем мънично остана до Големият ден  smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юни 12, 2012, 10:40:26 »

хаааааааййййдеееее многооооооо  сватбено  настроение  за  беборанкааа ииииии многооооо позитивно и  очакващо  настроение  за  големия  ден  на мери бери:)
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юни 12, 2012, 20:48:50 »

Girl_hide yahoo yahoo не остана наистина danceg
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #188 -: юни 14, 2012, 08:26:55 »

Момичета, къде се изгубихте? Разкажете до къде стигнахте с приготовленията.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юни 14, 2012, 08:36:54 »

blum аз почти с ъ м  готова Wink

Беборанка какво става  с теб.Чета  ,че имаш  терзания  относно поканите  и разни  други,сподели,ако може  да помогнем с  нещо smile
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #190 -: юни 14, 2012, 08:56:45 »

С мен какво става- сменям решения  Eeager Първо бях решила, че гражданският брак ще е по- рано и на деня ще имаме само църковен. НО след като снощи гледах една сватба си промених решението- като си помисля, че на моята няма да го има и някакси ми става мъчно. И затова решех и гражданският брак на деня  chee За да не се отегчи никой църковният мисля да е краткият вариант. В гражданското мога ли да си запазя час в неделя или трябва да е работен ден?  crazy
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юни 14, 2012, 09:14:35 »

Как  в  неделя? Дали  да  отидеш  в неделя?Честно казано незнам...
да  си кажа  на  мен ми  хареса как мина  в  ритуалната.не  дрънкат  глупости ,бързичко е.Била  съм и  на  изнесен  в  пазарджик,малко  фалшиво  ми  беше sad
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #192 -: юни 14, 2012, 09:40:58 »

Не изнесен, искам да е в ритуалната зала. А за неделята имам предвид дали тази неделя ако отида да си запазя час ще работят. Колко време е церемонията в ритуалната зала?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: юни 14, 2012, 10:09:14 »

Ако не  се лъжа  за  30 мин  бяхме  приключили  със  всичко и  ритуал и почерпка .Моя мъж  нещо  не я  харесваше  залата,може  би  защото  беше ходил сума  ти пъти  там,но  мен мн ме  изкефи.

предполагам има  сватби,поне  на мери  бери  е  тогава,отиди  да  проверич,може  и да  стане.Ние  ходихме  в  работен  ден
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #194 -: юни 14, 2012, 10:17:23 »

Да и аз се сетих, че нейната сватбата ще е тогава и ще е отворено, ще отида да попитам ако стане стане ако не ще отидем през седмицата.
Мери Бери в събота съм на рожден ден в Родопско ханче  girl_wink
Бамсе относно поканите нямам притеснения, мисля че срока, който съм си дала от 01 до 20,10 да организирам нещата с тейбъл картичките, подаръчетата и местата по масите ми е достатъчен. Ти как мислиш?
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: