Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 21:46:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162694 пъти)

Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #120 -: май 25, 2012, 15:28:25 »

Аз също съм любопитна да видя новите придобивки smile

При нас няма нищо ново, освен че поръчах юзчетата и другата седмица трябва да ги изпратят.

Харесала си бях малки керамични бурканчета за мед, на удовлетворяваща цена, но сега като им звъннахме да ги поръчаме казаха, че вече не произвеждат същите модели, а новите са по- малки,а и ми дадоха по-висока цена  hysteric  Ще търся нещо друго. Ако знаете някой сайт помогнете моля, не е задължително да са керамични, може и стъклени, но не искам да са от най-мъничките. Искам да са само бурканчета, без мед и украси.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 26, 2012, 17:37:42 »

В  сайта  с  юзчетата има  и стъклени  бурканчета,поразгледай
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 27, 2012, 17:32:17 »

Утре ще кача снимчици,направих и бутониерките за гостите Girl_hide-ходихме насам -натам по магазините-облякохме майка ,татко-всичко се извършваше под зоркия ми поглед:)-страхотни неща им взехме и на двамата-то нали ние вече сме готови,а остана  само вратовръзката на младоженеца:).Избрахме си и оркестър за джумбарето покрай забираниците на кума и мен:),сега ще чакме да кажат кумовете какъв подарък искат и него да вземем.Накупих си доста балони ,панделки и украси в събота girl_wink.Остана да купималкохола за заведението и сме на 95% готови:)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 27, 2012, 19:31:20 »

ехааааааааа колкосте  бързи . сръчковци сте  вие  май:)
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #124 -: май 28, 2012, 15:03:05 »

Здравейте и от мен! smile От съвсем скоро започнахме организацията за сватбата. Планирана е за края на октомври. Спряла съм се на ресторант Йор Даниел. Ако някой има впечатление от ресторанта моля да сподели smile
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 28, 2012, 21:04:35 »

Здравей,beboranka -направо ще ти споделя впечатленията ми  за Йор Даниел-обстановката е доста стилна-след основен ремонт и разширение е,кувертите са на достъпни цени,изглежда супер.Като ми се струва,че броя а гостите-за да е по -спокойно(все пак се и играе) ,не трябва да е повече от 100(по мое мнение,мах побира 125бр) pardon.Иначе си работят със сватбена агенция,която предлага доста услуги ,по аранжировка на самия ресторант,уелкъм дринк на покрива на открито,заря и т.н.Добър избор е  и за хотел,ако имаш гости от други градове-всичко е комплексно.Не знам само как се процедира с паркинга blush-или се паркира в уличката на Петраков май:).
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #126 -: май 29, 2012, 08:15:01 »

Аз го разглеждах на сайта им и ми хареса. Вчера говорех и с една госпожа от ресторанта-много любезна. След две седмици ще отида до ресторанта да поговорим и направо ще го капарирам. А относно паркинга в сайта им пише, че имат собствен, ако нямат  Oh my ... това наистина ще е неудобство. По изчетох форума и  видях, че има доста добри отзиви за диджей Митко Пильов, може ли някакви координати ако имате. 
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 29, 2012, 09:24:50 »

Наистина  е  голям  сладур и  помощник аму е  голяма  скица:))
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #128 -: май 29, 2012, 11:56:33 »

bamce чухме се вече, писала съм ти на лично smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 29, 2012, 13:43:58 »

Ако не  се  лъжа 350 лв  до  1ч,400лв  до  3ч.Ние  седяхме  до  4часа,не ни  е  взел лев  повече.Това беше  за мин  година,сега незнам дали има промяна.Той  отива  някъде към 4ч  в  ресторанта  да  се подготви с апаратурата и после  са  двама на  сватбата.Мн  са  готини и  двамата.Да му пратиш поздрави  от  сватбата  във  Фазанартията от мин  година.И  сега  като се  видим  се  спира и  си лафим.Имат и  игри,питай  ги  за  тях
Беборанка пощата  ти е пълна,затова  ти пиша  тук
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #130 -: май 29, 2012, 16:47:30 »

Мерси bamce, а той е и водещ нали, не се налага допълнително да наемаме и водещ. И да попитам като запазваме дата за църквата трябва ли да носим нещо друго освен лични карти. И вие в коя църква сте били?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 29, 2012, 17:24:11 »

Да,той е  и  водещ,няма  нужда  да  наемате  друг.В голямата  църква  бяхме,забравих и  името,нали не  съм от  там и имената и улиците  са ми  мъгла.Освен личните  карти ви  трябват  и  кръщелните,вашите и на  кумовете  ви.Трябват  ви в  деня на   сватбата.
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #132 -: май 29, 2012, 17:31:04 »

И аз да се вмъкна, Бамче, били сте в Св Богородица.
Беборанке, само за запазване дата и час не ви трябват документи.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 29, 2012, 17:47:10 »

Благодаря  за  съпорта give_rose
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #134 -: май 29, 2012, 18:05:03 »

Много ви благодаря  girl_wink Вие до къде сте стигнали с организацията?
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: